Pangea AC-14SE nätkabel Pangea | Kablar & kontakter | Ljudfokus.se
Spara
Pangea AC-14SE nätkabel i gruppen Kablar / Strömkablar hos Ljudfokus.se (320AC14SE)

Pangea AC-14SE nätkabel

Erbjudandet gäller t.o.m:
 
Antal: 
Artnr: 320AC14SE
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Pangea AC-14SE nätkabel
Pangea AC-14SE nätkabel
Pangea AC-14SE nätkabel
Pangea AC-14SE nätkabel
Pangea AC-14SE nätkabel

Produktinformation

Pangea AC-14SE mkII är en förtsklassig nätkabel i en uppdaterad och förbättrad upplaga, där vi numer finner bl.a en silverpläterad skärm och den extremt rena Cardas Grade One-kopparn. Kabelns geometriska uppbyggnad och avancerade teknologi riktar sig till den seriösa lyssnaren. Kombinationen av finaste ledarmaterial, en påkostad avskärmning och ett snyggt utseende gör den här kabeln till en viktig del i anläggningen, som tillför positiva egenskaper.

  • Avancerad nätkabel med en mer påkostnad geometri och uppbyggnad
  • Skärm av kopparfolie och silverpläterad kopparfläta
  • De tre ledarsektionerna är uppbyggda med sju individuella ledare
  • Tygstrumpa ger ett läckert utseende

Kabelgurun Jay Victor
Amerikanska Pangea´s grundare Jay Victor kan vara ett namn som få känner till, men faktum är att den här mannen är en riktig kabelguru i dess rätta bemärkelse. Han har ett fint CV och står bakom 40 patent inom kabelgeometri!

När det kommer till nätkablar så dras det paralleller till hög-strömbärande subwooferkablar, då det här gäller att få till en fin AC-signal på 50/60 Hz. Ett steg till förbättrad lågfrekvent signalhantering är att ha grövre kopparkardeler, då de även rullar av högre frekvenser tidigare än tunnare ditos. Högfrekventa signaler bör försvinna så tidigt som möjligt i en nätkabel, annars adderas en massa brus.
Den viktigaste parametern att titta på först är kabelns geometri och därmed dess mekaniska egenskaper, framför att ha exotiskt ledarmaterial och kontakter med speciella pläteringar/kontakthus. Visst finns det kablar där man kombinerar allt, men då är prislappen helt annorlunda också.

AC-14SE mkII
Skillnaden, och förbättringen, i mkII-upplagan av SE-modellen är att Pangea har lite annan typ/kombination är skärmningsmaterial (kopparfolie och silverpläterad kopparfläta) samt så är den grova, solida mittenledaren av Cardas Grade One-koppar, vilket är en extremt ren och behandlad koppartyp. De tre ledarsektionerna är uppbyggda med sju individuella ledare, där de (utöver redan nämnd Cardas-ledare) sex separata ledarna är uppbyggda med en mediumgrov kardeldimension samt sex polymerpläterade högfrekventa ledare.
Kort sammanfattat så är geometrin samt skärmningen förbättrad i AC14SE mkII.

Effektiv produktionskostnad
AC-14SE mkII är utvecklad i USA, men tillverkad i Kina för högsta möjliga kostnadseffektivitet. Här i Europa sker distributionen via den stora Sintron-koncernen, med elektroniktillverkaren Vincent som det kanske mest kända fabrikatet.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Rekommenderade tillbehör

Vincent SV-237MK rörbestyckad stereoförstärkare med DAC, svart
Detta är en uppgraderad uppl...
22490 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

Pangea AC-14SE nätkabel
Förtsklassig nätkabel i...
fr. 1290 kr

Produkter relaterad till din historik

Vincent SV-237MK rörbestyckad stereoförstärkare med DAC, svart
Detta är en uppgraderad upplaga av SV237, som numer h...
22490 kr
Köp
Info

Tillbehör

Vincent SV-237MK rörbestyckad stereoförstärkare med DAC, svart
Detta är en uppgraderad uppl...
22490 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.