Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare Panasonic | Spelare | Ljudfokus.se
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare i gruppen Mediaspelare / Bluray-spelare hos Ljudfokus.se (150DPUB9000EGK)

Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare

12990 kr / 11890 kr
Du sparar 1100 kr
Artnr: 150DPUB9000EGK
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare
Panasonic DP-UB9000 Ultra HD BluRay-spelare

Produktinformation

Panasonic DP-UB9000 är en Ultra HD BluRay-spelare av yppersta klass, med en avancerad teknik och skräddarsydda komponenter som ger grymt hög bild- och ljudkvalitet. Kvalitetskänslan är fantastisk och spelaren kan stoltsera som 2018 års flaggskepp av deras genomtänkta enheter, som fått funktioner för att anpassa uppspelningen av HDR-material.

  • Ultra HD Bluray-spelare med HCX-processor
  • THX-certifierad
  • HDR10, Dolby Vision, HLG och HDR10+
  • Stöd för 4K Netflix och andra streamingtjänster
  • Har balanserad XLR-utgång för stereosignal

Panasonic fortsätter sin framgångsrika bana med en ny serie med påkostade och funktionella Ultra HD-spelare för år 2018. Japanerna har sedan många år tillbaka lagt stor vikt hur deras BluRay-spelare behandlar uppsampling av färger. Detta då alla konsumentformat idag subsamplar färginformationen, alltså minskar färgernas upplösning för att spara bandbredd och lagringsutrymme. 
BluRay lagrar bilden med 4:2:0 subsampling, vilket innebär att färgerna håller 1/4 av upplösningen och resten måste beräknas fram på nytt. Hur detta görs påverkar bildkvaliteten. 

HCX-processorn bakom allt
Med 2018 års Ultra HD-spelare tar Panasonic tekniken till en betydligt högre och mer avancerad nivå än tidigare. Med detta ges en del nya funktioner på hur HDR-material ska återges. Bildkretsen bakom detta har Panasonic döpt till HCX (Hollywood Cinema Experience).
DP-UB9000 har stöd för flera olika HDR-format som exempelvis standardformatet för film och UHD Blurayskivor: HDR10. Panasonics användarjusterbara HDR Optimiser-verktyg förbättrar leveransen av UHD HDR10-innehåll, men den har också stöd för uppspelning av nästa generations standard för dynamiska metadata: HDR10+™. Spelarn är även  kompatibel med Dolby Vision™ och Hybrid Log-Gamma. De synergieffekter som man uppnår med hjälp av Panasonics unika bildteknologier, ger en ännu bättre bildprecision.

Dubbla HDMI ut
En smart detalj i DP-UB9000 är att man utrustat spelaren med dubbla HDMI-utgångar, där man kan separera bild och ljud. Man kan som exempel dra bildsignalen direkt till en HDR- och 4K-kompatibel platt-TV, samt dra ljudsignalen till en bioförstärkare som har de senaste ljudformaten men ej kompabilitet med den senaste videotekniken.

Påkostad ljuddel med XLR-utgång
Panasonic har försett spelaren med ett grymt välljudande, analogt utgångssteg. Man har med den här modellen främst fokuserat på dess ljudegenskaper med en isolerad strömförsörjning för ljudsektionen. För de som vill slå två flugor i en smäll så får man med DP-UB9000 både en förträfflig Ultra HD BluRay-spelare och en grym CD-spelare. Faktum är att stereosignalen kan fås både via RCA eller XLR ut.

Gedigen chassikonstruktion
En nyutvecklad och tredimensionell basplatta av kraftigt stål fixerar den optiska skivmekaniken i mitten av chassit, som är byggt i två lager för att eliminera vibrationer och störningar från skivans rotation. Front- och sidopanelerna är tillverkade i tjock aluminium. Det bidrar till ökad stabilitet i chassit och reducerar vibrationerna, så att alla kretsarna får arbeta optimalt. Detta märks på spelarens vikt, imponerande 7.8 kg.

"A gloriously engineered high-end machine. Every last drop of performance detail is squeezed from movies and music alike"
Eisa Awards ´High End UHD BluRay 2018-19´

"We haven’t come across many Blu-ray players that allow the 4K disc format to look and sound this spectacular. A seriously capable machine for home cinema enthusiasts, the DP-UB9000 will help bring the best out of any 4K Blu-ray collection"
What Hifi med betyget ´Five stars´Specifikationer

Typ: 4K Ultra HD BluRay
Ingångar: 1 x Ethernet/Wifi, 1 x USB-A 2.0 (front), 1 x USB-A 3.0 (bak)
Utgångar: 1 x coaxial, 1 x optisk, 1 x stereo RCA, 1 x stereo XLR, 2 x HDMI, 7.1 analog multikanal
Funktioner: XLR
Strömförbrukning: 0.4 Watt (standby), 40 Watt (drift)
Mått: 430 x 81 x 300 mm (B x H x D)
Vikt: 7.8 kg

Du har nyligen tittat på

Panasonic DP-UB450 Ultra HD Bluray-spelare
Ultra HD Bluray-spelare med en f&...
1990 kr (2690 kr)
Panasonic SC-H200 mikrosystem, vitt
En elegant och prisvärd mikr...
1595 kr (1990 kr)
Panasonic DP-UB820 Ultra HD Bluray-spelare
En förstklassig Bluray-spela...
4990 kr (5590 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.