Köp Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel på Ljudfokus.se!
Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel i gruppen Kablar & kontakter / Digitala kablar hos Ljudfokus.se (320D1C13350VAR)

Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel

Längd: 
Antal: 
Artnr: 320D1C13350VAR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel
Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel
Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel
Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel
Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel
Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel

Produktinformation

Oehlbach Stream Primus CAT8.1 är en förstklassig nätverkskabel från den tyska kabelexperten, som genom åren försett oss med riktigt gedigna och påkostade konstruktioner som utmärker sig i de olika prisklasserna. Den här modellen är storebror till Giga Stream, där skillnaden ligger i att man har silverpläterade 26 AWG OFC-kopparledare, för ännu bättre ledaregenskaper. Ledarna är tvinnade för att bidra med en mer exakt överföring och samtidigt minska det magnetiska växelfältet. För att förhindra att störningar kan inverka på signalen så har man hela tre skärmande lager (en aluminiumfolie samt dubbla, flätade kopparlager). Kabeln uppfyller certifieringen för CAT8.1, med en bandbredd på 40 GB. RJ45-kontakternas ytskikt är 24 Karats guldpläterat för att förhindra korrosion med tiden. Att man själva tror på konstruktionen märks på den fina garantin på 30 år! Allt som allt: en mycket prisvärd och välgjord nätverkskabel!

  • Förstklassig nätverkskabel utvecklad i Tyskland
  • Byggd kring silverpläterade OFC-kopparledare
  • Trippelskärm
  • CAT8.1 med en bandbredd på 40 GB
  • Bakåtkompatibel med äldre CAT-certifieringar
  • Guldpläterade RJ45-kontakter
  • 30-årig garanti

Att se och höra är det som skapar vår uppfattning. Hjärnan tolkar verkligheten från det våra ögon och öron registrerar. Idag kan det moderna samhället bevara och överföra ljud och bild i den digitala domänen i hög kvalitet. Praktisk erfarenhet visar dock att förluster och interferens kan uppstå i dessa känsliga signaler. Sedan starten har Oehlback alltid strävat efter att få en så oförvrängd och ren signalöverföring, analog som digital. Firmans team av specialister antar utmaningarna för att kunna vidareutvecklas, och har genom åren samlat på sig en hel del expertis. Hur skapas en bild? Hur fungerar ljud? Vilka är de väsentliga faktorerna som avgör och inverkar på signalöverföringen? Grundaren Manfred Oehlbach har undersökt och analyserat svaren i över 35 år. För honom är den perfekta kopplingen den ultimata utmaningen. Och tittar man i flertalet tester världen runt så bekräftas det att Oehlbach är framgångsrika i sina principer och tekniker.

Specifikationer

Typ: Nätverk

Du har nyligen tittat på

Oehlbach Stream Primus Cat 8.1, nätverkskabel
Detta är en förstklassi...
fr. 545 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.