Köp Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart på Ljudfokus.se!
Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart i gruppen Förstärkare / Hörlursförstärkare & DAP-spelare hos Ljudfokus.se (400MXHPAB)

Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart

8990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 400MXHPAB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart
Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart
Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart
Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart
Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart

Produktinformation

Musical Fidelity MX-HPA är en förtrollande hörlursförstärkare med en fullbalanserad kretsdesign som jobbar i klass A, vilket borgar för en enastående återgivning. Grundarna har en förkärlek för hörlurslyssning vilket bevisats sedan långt tillbaka, där bl.a deras X-Can var en given referens på sent 90-tal. En MX-HPA ligger flera steg öven denna, och även deras överkomligare konstruktioner idag. Ge dem ett par kvalitativa hörlurar och du kommer ha svårt att resa dig från soffan. Musik kan vara riktigt trollbindande!

  • Extremt välbyggd hörlursförstärkare i den rosade MX-serien
  • Fullt balanserad konstruktion med klass A-teknik
  • Två gain-lägen för att mer optimalt matcha hörlurens impedans
  • Lämnar 1.8 Watt i 8 Ohm
  • Maximalt 19 V RMS i utnivå (20 Hz till 20 kHz)
  • Behändigt format med en bredd på 220 mm
  • Chassi tillverkat i avskärmande aluminium

MX-HPA från Musical Fidelity är ett mycket påkostad och genomtänkt hörlursförstärkare. Här finner vi en fullt balanserad uppbyggnad, så även om du kopplar in obalanserat så konverteraras signalen till balanserad.
På frontpanelen i aluminium finner vi en stor volymkontroll till höger och tre switchar till vänster. En switch är för av- och påslag, med en annan väljer du om det är balanserad eller obalanserad signal som matas in, och med den tredje switchen väljer du mellan två olika gainpositioner: 18 dB (8x) eller 24 dB (15x). Det är för att matcha hörlurens impedans. "Low" använder du om impedansen ligger under 200 Ohm, medans "High" är för hörlurar som kräver mer spänning eller har en lägre känslighet.

På hörlursuttagen på frontpanelen finnes dubbla 6.3 mm uttag, som har dubbla syften. Antingen kan man ansluta två hörlurar (vilket nog väldigt få gör) men man kan även ansluta en hörlur med en hörlurskabel med två mini-XLR ledare.

Konstruktionen är helt analog. Andra tillverkare kan lägga sitt fokus på att integrera digitala ingångar och även nätverksuppkoppling. Detta innebär att produkten antingen kostar en bra bit mer eller så har man gått ner i ljudkvalitet. MX-HPA bräcker det mesta i sin klass, men man får vara medveten om vad produkten har att erbjuda. 
Har du en stereoförstärkare så kan det vara en ypperlig lösning att koppla in hörlursförstärkaren från "Tape Out". Är du i behov av digitala ingångar för dina signakällor så har Musical Fidelity en designmatchad partner i sin MX-DAC.

När vi talar om Musical Fidelity så brukar de highlighta de tekniska värden och med MX-HPA är det inget undantag. De tekniska specifikationerna är smått fantastiska. Distorsionen från 20 Hz - 40 kHz är mindre än 0.005 % och det är riktigt bra värden. Signal/brus-förhållandet är bättre än 120 dB medans frekvensåtergivningen är spikrak från 10 Hz upp till 20 kHz - avviker endast -0.1 dB. Förstärkaren kan hantera snabba peakar på 10 Watt (en frekvenscykel).

"The compact MX-HPA sounds refined, engaging, silky-smooth but not soft or over-warm, and with a notably fine bass. Even if the balanced option is an attempt at future-proofing rather than a useful option for now, the MX-HPA really does provide great sound for the money and is heartily recommended"
Hifi News, England

"It puts music in the first row and doesn’t hide it behind technical qualities"
Fairaudio, Tyskland

Specifikationer

Utförande: XLR-anslutning
Förstärkareffekt: 1.8 Watt/kanal i 8 Ohm (27 dBW)
Frekvensomfång: +0, –0.1 dB: 10 - 20.000 Hz
Gain: Low: 18 dB. High: 24 dB
Ingångar: 1 x stereo RCA , 1 x stereo XLR
Utgångar: Kombinerad 3-pin XLR och 6.3 mm stereo
Signal/brus förhållande: >120 dB
Distorsion: >0.005 %
Färg: Svart
Strömförbrukning: 15 Watt (max), >0.25 Watt (standby)
Mått: 220 x 53 x 240 mm (B x H x D)
Vikt: 2.2 kg

Du har nyligen tittat på

Musical Fidelity MX-HPA hörlursförstärkare med XLR ut, svart
Detta är en förtrolland...
8990 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.