Köp Musical Fidelity M3si stereoförstärkare med USB DAC & RIAA-steg, svart på Ljudfokus.se!
Musical Fidelity M3si stereoförstärkare med USB DAC & RIAA-steg, svart i gruppen Förstärkare / Stereoförstärkare hos Ljudfokus.se (289M3SIB)

Musical Fidelity M3si stereoförstärkare med USB DAC & RIAA-steg, svart

16900 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 289M3SIB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Musical Fidelity M3si stereoförstärkare med USB DAC & RIAA-steg, svart
Musical Fidelity M3si stereoförstärkare med USB DAC & RIAA-steg, svart
Musical Fidelity M3si stereoförstärkare med USB DAC & RIAA-steg, svart

Produktinformation

Musical Fidelity M3si är en strömstark och välljudande stereoförstärkare som begåvats med en grym aynkron USB DAC (för dator) samt ett lika grymt RIAA-steg (för vinylspelare). Utöver detta så finns det fyra linjeingångar för bl.a en CD- eller nätverksspelare. Om man vill haka på en aktiv baslåda eller ett externt slutsteg så finns det pre out för detta. M3-serien är det naturliga steget upp från M2 och ger en högre ljudkvalitet och mer "bett" i nätdelen. Många recensenter har öst lovord över modellen och ansett den lite som referens i mellanklassen. Med 85 Watt/kanal i 8 Ohm så får förstärkaren god kontroll över både golvhögtalare som stativmodeller.

  • Kritikerrosad stereoförstärkare på 2x85 Watt (8 Ohm)
  • Asynkron USB DAC med stöd upp till 24/96 streaming från dator
  • Phono-ingång för vinyspelare monterad med en MM-pickup
  • En av de fyra linjeingångarna kan kopplas som Home Theater-loop
  • Strömstark uppbyggnad med en tilltagen kondensatorbank
  • Diskret uppbyggnad med egen strömförsörjning för respektive kanal
  • Pre out för externt slutsteg eller en aktiv baslåda
  • Fjärrkontroll medföljer

M3si från Musical Fidelity är ett rejält lyft från föregångaren M3i och ger försmak av hur High End-låter. Fler ingångar, ökad uteffekt och en konstruktion med separata monoblock med sin egen strömförsörjning gör det här till en dunderprodukt - prisvärd och makalöst bra ljudmässigt. Förstärkaren ger en bred stereobild med djup och nyans och ett stort dynamiskt omfång. Men framförallt så får du ett underbart musikaliskt ljud som låter oansträngt och samtidigt kraftfullt. Och tack vare monoblock-konfigurationen så är basåtergivningen full av punch och snabb attack.

I M3si så använder Musical Fidelity sig av sin egen exklusiva teknik av ytmontering av komponenter. Detta gav dem en stor flexibilitet vad gäller layout av kretskortet och de kunde lägga till flera ingångar och kondensatorer för strömförsörjningen. Det finns nu ett par stora kondensatorer för varje kanal och en uteffekt på hälsosamma 85 Watt per kanal.
Distorsion vid 1 kHz är på låga 0.007 %. Även vid 10 kHz så ligger distorsionen på runt 0.01 % vilket är riktigt bra då de flesta förstärkare har en tydligt ökad distorsion vid ökat frekvensomfång. Att Musical Fidelity lyckas så bra med det bevisar att de har en suverän kretskortsdesign som möjliggör ett rent, rakt och ärligt ljud. De har även lyckats öka signal/brus-förhållandet med 3 dB vilket gör att musiken kan återges mer dynamiskt.

Phono MM-ingången är ett högpresterande RIAA-steg med en mycket korrekt RIAA-kurva ända ut till 50 kHz. Det dynamiska omfånget från brusgolvet och upp är på fina 88 dB och distorsion är lägre än 0.3 %. I praktiken innebär det här helt enkelt en bättre ljudkvalitet från vinyl. Vad gäller digitala ingångar så har M3si - precis som storebror M6si - fått en asynkron USB-ingång som kan spela högupplöst ljud på 24-bitar/96 kHz.

"Sonically perfect, even a wide gate to the audiophile class!"
Steroplay, Tyskland

"Sensational in this class"
Audio, Tyskland

Specifikationer

Typ: Förstärkare
Utförande: Digitala ingångar , Pre out för baslåda/slutsteg , Processor-ingång för bioförstärkare , RIAA-steg för skivspelare
Förstärkareffekt: 2x85 Watt (8 Ohm)
Frekvensomfång: Line +0, –0.1 dB: 10 - 20.000 Hz , Phono ±1 dB: 20 - 20.000 Hz
Ingångar: 1 x phono MM , 1 x USB-B , 4 x stereo RCA
Utgångar: 1 x stereo pre out
Signal/brus förhållande: >98 dB
Distorsion: <0.014 %
Medföljande tillbehör: Fjärrkontroll , Strömkabel
Övrigt: Trigger in/ut
Mått: 440 x 100 x 400 mm (B x H x D)
Vikt: 9.2 kg

Rekommenderade tillbehör

Pangea Premier RCA ljudkabel
Detta är en påkostad si...
fr. 1095 kr

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Pangea Premier RCA ljudkabel, 1 meter
Detta är en påkostad signalkabel för stereo...
1295 kr
Köp
Info

Tillbehör

Pangea Premier RCA ljudkabel
Detta är en påkostad si...
fr. 1095 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.