Monitor Audio Gold 100 5G stativhögtalare, satinvit Monitor Audio | Fyndhörnan |
Spara
Monitor Audio Gold 100 5G stativhögtalare, satinvit UTFÖRSÄLJNING i gruppen Kampanj / Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (289GOLD100G5SW)

Lagerrensning

Monitor Audio Gold 100 5G stativhögtalare, satinvit UTFÖRSÄLJNING

Erbjudandet gäller t.o.m:
24990 kr
 
Artnr: 289GOLD100G5SW
0 Omdömen
Lagerstatus:
Monitor Audio Gold 100 5G stativhögtalare, satinvit UTFÖRSÄLJNING
Monitor Audio Gold 100 5G stativhögtalare, satinvit UTFÖRSÄLJNING

Produktinformation

Monitor Audio Gold 100 5G är en stativhögtalare i den omtyckta och rosade Gold-serien, sombland annat lånar en del från de mer exotiska Platinum II-modellerna. Med en genomgåënde påkostad konstruktion och högteknologiska lösningar så kommer den här högtalaren att ge leverera ett ljud i särklass. Detta är överkomlig High-End i dess rätta bemärkelse!

  • Stativhögtalare med starka influenser från Platinum-serien
  • Välvda kabinett för ökad stabilitet och reducerade inre stående vågor
  • C-CAM banddiskant och uppdaterat 6.5" C-CAM-midbas/mellanregister
  • Diskreta och snygga textilgaller
  • Säljes i par!


Brittiska Monitor Audio är en av världens mest kunniga högtalartillverkare, och med den femte generationen av Gold-serien har man lyckats med bedriften att lyfta ljudklassen ett snäpp till. 

För de högsta frekvenserna tar en förfinad C-CAM (Ceramic-Coated Aluminium/Magnesium) banddiskant med tightare tillverkningstoleranser hand om återgivningen. Frekvensomfånget sträcker sig upp till svindlande 50.000 Hz! 
Högtalarelementen fixeras i Gold-seriens kabinett med genomgående bultar, som minimerar oönskade vibrationer och stående vågor.

Gold-seriens HiVeII basreflex-port har en räfflad insida på samma sätt som en gevärspipa, vilket förbättrar effektiviteten på basresponsen genom att turbulensen minskar och luftflödet accelererar.

Högtalarna har en smartare och mer funktionell grilldesign med tygfront, givetvis med magnetfäste. För att befästa känslan av denna eminenta högtalarserie så saknar frontbaffeln helt synliga skruvar, vilket ger en ren och tidslös design.

Frekvensomfång: 40 - 50.000 Hz
Känslighet: 86 dB
Mått: 360 x 195 x 330.6 mm
Vikt: 9.12 kg/styck

Monitor Audio har ett världstäckande rykte som en av marknadens ledande högtalartillverkare som av många förknippas med den egenutvecklade "gulddiskanten". Genomgående högkvalitativa högtalare vilket bevisats i tester världen runt, där allt från insteg till premiumalternativen skördat stor framgång genom åren.

Specifikationer

Typ: Lagerrensning

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.