Köp Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par Monitor Audio | Högtalare |
Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par i gruppen Högtalare / Stativ & vägghögtalare hos Ljudfokus.se (289B50WH)

Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par

4490 kr
Artnr: 289B50WH
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par
Monitor Audio Bronze 50 6G stativhögtalare, vitt par

Produktinformation

Monitor Audio Bronze 50 6G är den mindre stativhögtalaren från den sjätte generationen av den otroligt omtyckta och extremt prisvärda Bronze-serien. Man har vidareutvecklat deras beprövade teknik, där vi bl.a finner deras erkända C-CAM element som ger ett läckert ljud med en oerhörd detaljeringsgrad, samt med en gnutta värme inbakat i mixen. Här finner vi en 25 mm diskant och ett 5.25" element med en bakåtriktad port, som ger minimalt med blåsljud. Högtalaren kan monteras på vägg genom deras Fix-M fäste. 

  • Kompakt stativhögtalare i den sjätte generationens Bronze-serie
  • Bestyckad med 25 mm C-CAM Gold diskant och ett 5.25" C-CAM element
  • Kan monteras på väggen genom ett fäste (tillval)
  • Behaglig förstärkarlast som inte faller under 4 Ohm

Monitor Audio Bronze 6G - ny nivå av förträfflighet
Brittiska Monitor Audio är en av världens mest aktade och kunniga högtalartillverkare. Bronze-serien befinner sig i den mer överkomliga prisklassen i deras breda och imponerande utbud, men redan här utmärker sig modellerna med sin balanserade och mycket detaljerade återgivning. Tekniskt sett har Bronze ärvt en hel del teknik som ursprungligen utvecklats för de mer påkostade Silver- och Gold-serierna. 

Med Bronze 6G-serien har det makalösa utvecklingsteamet hos Monitor Audio lyckats igen. Dagens generation är än mer kapabel att tävla mot betydligt dyrare konkurrerande högtalare, som ger en upplevelse på hur riktigt bra Hifi-ljud kan låta.
Efter upprepade succéer med den gamla Bronze-serien har man nu fått en redan bra högtalarserie att bli ännu bättre! En viss undran fanns naturligtvis om man kunde utveckla en ny serie som var hörbart bättre och efter att ha hört de nya modellerna så kan man bara nicka instämmande med huvudet. Ja, det gör det onekligen och bevisar ännu en gång att Monitor Audio återigen har gjort ett otroligt fint utvecklingsarbete.
Förutom förbättrade tekniska lösningar så har man utökat Bronze 6G med ett par Dolby Atmos-certifierade högtalare, vilket gör att man kan bygga en fullskalig hemmabio-setup. Utöver dessa så innehåller hela serien två golvhögtalare, två stativhögtalare, en centerhögtalare, en surroundhögtalare, samt en aktiv subwoofer.

Precis som tidigare så har man deras egenutvecklade och innovativa C-CAM Gold-diskant. Nytt med Bronze 6G är att diskanten fått en Waveguide (vågledare) för en utökad och mer kontrollerad spridningsegenskap och som samtidigt ger en bättre tajming med mellanregistret. Diskanten sitter även bakom ett nytt akustiskt hexagonalt skydd.
Mellanregister/baselementen är helt nyutvecklade och har utrustats med mer tilltagna talspolar som borgar för en högre effekthantering. En ny upphängning bidrar samtidigt med en snabbare respons av konrörelsen, som Monitor Audio döpt till DCM (Damped Concentric Mode).

Kabinetten har även blivit bättre avstämda för att fungera mer optimalt vid placering närmare bakvägg. Internkablaget har också fått mer omsorg i form av deras Pureflow-kabel som bygger på silverpläterad koppar.

Man har även arbetat med det yttre formspråket och designen, som idag känns mer stilrena och smälter in i det svenska hemmet på ett föredömligt sätt.
Bronze 6G-serien kan fås i mattsvart med en mer mörkgrå front, mattvit med en lätt ljusgrå front, valnöt med en mörkgrå front samt ett nytt välkommet tillskott: Urban Grey som har en gråbrun finish med en lätt ljusgrå front. 
Alla färgvalen lagerhålls av den svenska distributören, förutom valnöt som är beställningsvara och som tar ca 2 veckor att få hem.

"Monitor Audio’s new Bronze 50 is an impressive small stand mounter. It may be compact and inexpensive, but it hides its tracks better than you might expect – and when it’s given a decent source and amplifier, it really spreads its wings. It’s a testament to just how much better budget speakers are than they were half a century ago, when they were truly the stuff of hi-fi nightmares. A remarkably capable budget box, how I wish it had been around in my cash-strapped formative hi-fi years!"
Stereo.net med stämpeln ´Ápplause Award´


Monitor Audio har ett världstäckande rykte som en av marknadens ledande högtalartillverkare som av många förknippas med den egenutvecklade "gulddiskanten". Genomgående högkvalitativa högtalare vilket bevisats i tester världen runt, där allt från insteg till premiumalternativen skördat stor framgång genom åren.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs med HiVe II basport
Typ: Stativhögtalare
Bestyckning: 25 mm C-CAM Gold-diskant, 5.25" C-CAM mellanregister/baselement
Frekvensomfång: -6 dB: 62 - 25.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 80 Watt
Impedans: Minimum: 4.4 Ohm
Känslighet: 2.83V@1M: 85 dB
Anslutning: Bi-wire/bi-amp terminal
Delningsfrekvens: 2.500 Hz
Färg: Vit
Mått: 166 x 281 x 265 mm (B x H x D)
Vikt: Styck: 5 kg
Enhet: Par

Prisvärda paket

Dynavoice CA802BT & Monitor Audio Bronze 50 6G Vita
Detta är ett stereopaket som...
5998 kr (6980 kr)

Rekommenderade tillbehör

Custom Design RS-202, högtalarstativ 61 cm, vitt par
Ett par svarta högtalarstati...
1590 kr
Supra Ply 2.0, vit högtalarkabel lösmeter
Den mindre Ply-modellen med ledar...
50 kr (65 kr)
System One Banankontakter med BFA-rör, 4-pack
Banankontakter i 4-pack från...
98 kr

Du har nyligen tittat på

Monitor Audio Bronze W10 6G subwoofer, vit
Detta är en kraftfull, musik...
7990 kr
Monitor Audio Bronze 200 6G golvhögtalare, svart par
Detta är den mindre golvh...
9990 kr
Monitor Audio Gold 100, stativhögtalare pianosvart
Gold-seriens större stativmo...
13790 kr (18990 kr)

Produkter relaterad till din historik

System One Banankontakter med BFA-rör, 4-pack
Banankontakter i 4-pack från System One! 
98 kr
Supra Ply 2.0, vit högtalarkabel lösmeter
Den mindre Ply-modellen med ledare i 2 mm².
50 kr (ord. 65 kr)

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.