Köp Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart på Ljudfokus.se!
Spara
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart i gruppen Hörlurar hos Ljudfokus.se (656MW08BK)

Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
3690 kr
 
Artnr: 656MW08BK
1 Omdömen
Lagerstatus:
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart
Master & Dynamic MW08 True Wireless In-Ear hörlurar, svart

Produktinformation

Master & Dynamic MW08 True Wireless är ett par trådlösa IPX5-certifierade in-ear hörlurar som visar mästerlig klass i både upplösning och dynamik. De höjer ribban i klassen för mobilt ljud! Sen kan de också vara bland de snyggaste lurarna på marknaden, vilket verkligen är ett plus i kanten. Man har integrerat en aktiv brusreducering, som finns i två olika lägen, beroende på hur effektiv den skall vara. Samt så finns det två lyssningslägen som tar "hänsyn" till omgivningen för att neutralisera oönskat ljud på kan påverka ljudkvaliteten. Att firman ligger i framkant med tekniken är den patenterade Bluetooth-antennen ett bevis på, och med Bluetooth 5.2 är man garanterad både en fantastisk ljudkvalitet och en energisnål drift.

 • Superlätta in-ear hörlurar som endast väger 9 gram per kåpa
 • Tilltalande strömlinjeformad design 
 • Bjuder på en utsökt ljudkvalitet via dess rejäla 11 mm Beryllium-element
 • Bluetooth 5.2 med aptX, AAC och SBC
 • Patenterad Bluetooth-antenn för grym räckvidd på 30 meter (!)
 • Upp till 12 timmars speltid via hörlurarna
 • Laddstation tillverkad i rostfritt stål som ger en speltid på upp till 42 timmar totalt
 • IPX5-certiferad och vattentålig konstruktion gör dem lämpliga att ta med till gymmet
 • Aktiv brusreducering gör lurarna till den perfekta ljudvännen under flygresan
 • Snabbladdning på endast 15 minuter ger 50 % batterikapacitet, 100 % på 45 minuter
 • 3 inbyggda mikrofoner per kåpa ger extremt tydliga samtal
 • Awareness Mode och Voice Mode som omgivande lyssnarlägen

Amerikanska Master & Dynamic har på kort tid skapat sig ett aktat namn, och vill förknippas med modeller i ett Premium-sortiment.
Kvalitetskänslan är brutalt hög och materialvalet är det inget fel på där själva hörlurskåporna är tillverkade i ett glansigt keramiskt material medans laddetuiet är tillverkat i rostfritt stål, som väger tungt i handen och där allt annat i direkt jämförelse känns väldigt plastigt. Laddetuiet är något som du gärna ställer synligt för att visa omgivningen att du ställer höga krav på dina ägodelar.
Det medföljer en liten tygpåse att förvara etuit i. På detta finner vi tre LED-dioder, där mittendioden indikerar batteriet i etuit medan de andra två är för respektive hörlur. Grönt indikerar att det är laddat, orange för halvladdat och rött för att man har lite batteri kvar. Hörlurarna har sedan varsin diod som indikerar kopplingen. Etuiet väger 81 gram medan hörlurarna väger 9 gram styck. 
För att få en utsökt passform i öronen och uppnå maximal ljudkvalitet så medföljer de fem olika storlekar på öronkuddarna. Laddetuiet är något som du gärna ställer synligt för att visa omgivningen att du ställer höga krav på dina ägodelar.

Imponerande ljudkvalitet, minst sagt
Designen är otroligt tilltalande och så fort du har satt de båda kåporna i respektive öra så kommer du inte bli besviken när musiken börjar spela! Precis som dess större syskon så finner vi Beryllium-element som borgar för en enastående detaljrikedom och dynamik. Jämfört med föregångaren MW07 som har man ökat dimensionen från 10 till 11 mm.
För att få en utsökt passform i öronen och uppnå maximal ljudkvalitet så medföljer de fem olika storlekar på öronkuddarna. 

I MW08 finner vi inga touch-knappar utan det är fysiska knappar som gäller. På den högra kåpan finner vi två knappar för att styra volymen upp och ner. Håller man inne "ner-knappen" så växlar man mellan ANC, Ambient och Off. På den vänstra kåpan har vi en knapp som dels låter oss med ett enkelt tryck sätta igång och stänga av musiken. Ett dubbeltryck gör att man hoppar fram och ett trippeltryck tillbaka i spellistan.
Håller man inne knappen så triggas den valda röstassistenten igång, vilket kan vara Google Assistent, Amazon Alexa eller Siri.

Aktiv brusreducering och Ambient-läge
I MW08 finns det två olika lägen för brusreduceringen - "All Day ANC" eller "Max ANC". Vilket läge man väljer beror i vilken miljö man befinner sig. Sitter du som exempel i kollektivtrafiken så kan "Max ANC" vara att föredra. Man får testa sig fram.
Hörlurarna har också två "Ambienta"-lägen, som med hjälp av sex yttre mikrofoner kan förmedla ljudet runt omkring oss, så att vi kan röra oss på stan utan risk att missa omgivande faror. MW08 har två olika Ambientlägen. Det är "Voice" och "Awereness". Voice-läget stänger ute brus och störande ljud i bakgrunden samtidigt som ljud nära oss förstärks. I Awereness-läget så får vi allt runt omkring oss förstärkt. I trafiken så blir alla ljud tydliga och röster långt bort upplevs som närmre.

App
Till hörlurarna finns det en mobilapp där man kan finjustera inställningarna. Här går det att välja vilket läge av ANC och Ambient vi vill ha som förinställt att växla mellan när vi håller inne vänster volymknapp. Det går även att ställa in om hörlurarna automatiskt ska känna av om de sitter i örat eller inte. Det här är en funktion som guld värd när det kommer till hur bra batteriet håller. Det går även att ställa in en Auto-off timer på 30, 60 eller 180 minuter, alternatvit aldrig.

"Ljudet är välbalanserat och vi får en bas som aldrig tar över samtidigt som den trycker till i varenda basslag i "Acid rain" med Lorn. Diskanten är lika tydlig som ett piskrapp. I "Undone" med Spaces & Sarah de Warren så är ljudet så tydligt att vi kan höra hur hon smackar i början av låten. Avvägningen mellan diskant, mellanregister och bas lämnar ingenting att önska. Vi har jämfört dem med andra High-End hörlurar så som Apples AirPods Pro. Ljudmässigt är MW08 i min mening snäppet bättre"
Teknikveckan med stämpeln ´Rekommenderar starkt´


Master & Dynamic är ett New York-baserat företag som grundades år 2013 av Jonathan Levine tillsammans med Vicki Gross. Jonathan var en entreprenör som under sin collagetid insåg att hans dröm var att designa hörlurar. Genom att nyttja hållbara premium-material som läder och metall, så har man visionen att deras hörlurar skall ha en extremt lång livscykel. En hörlur ses som en modern tankemössa. Ett verktyg som hjälper dig fokusera, inspirera och transportera ditt sinne.

Specifikationer

Typ: In-ear
Utförande: Brusreducerande , Sportliga aktiviteter , Trådlös uppkoppling
Bestyckning: 11 mm element
Anslutning: Bluetooth
Batteritid: Hörlur: upp till 12 timmar (10 timmar med ANC aktivt)
Färg: Svart
Medföljande tillbehör: Fem olika öronkuddar , Laddetui , USB-adapter , USB-C laddkabel
Mått: Hörlur: 21.19 x 20.22 x 25.08 mm. Laddetui: 64 x 47.1 x 25 mm (B x H x D)
Vikt: Hörlur, per kåpa: 9 gram. Laddetui: 81 Gram Gram

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

iFi Audio Go Blu, portabel hörlursförstärkare med Bluetooth & DAC
Detta är en fantastiskt välljudande hörlurs...
2390 kr
Köp
Info

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.