Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart Magnat | Högtalare | Ljudfokus.
Spara
Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (995SS530AB)

Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart

Erbjudandet gäller t.o.m:
7490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 995SS530AB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart
Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart
Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart
Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart
Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart

Produktinformation

Magnat Signature Sub 530A är en kraftfull aktiv 12" subwoofer, som passar lika bra för film som för musik tack vare sin påkostade konstruktion. Ett förstklassigt klass D-slutsteg driver det rejält uppbyggda 12" elementet. Rent designmässigt smälter den perfekt ihop med övriga Signature 500-medlemmar. En fördel är den variabla fasen mellan 0 till 180 grader, som ger en mer sömlös integration i rummet, beroende på basens placering. Dess variabla delning mellan 40 till 120 Hz gör den till en dröm att få samspelandes med olika typer av högtalare.

  • Aktiv subwoofer bestyckad med ett Klippel-optimerad 12" element med ventilerad talspole
  • Variabel fas gör det lättare att integrera basen beroende på rumsplaceringen
  • Airflex-port med rundad mynning minimerar blåsljud
  • Förstklassigt klass D-slusteg med auto on/off

Signature 500-serien
Tyska Magnat grundades år 1973 och ingår idag i den amerikanskägda koncernen Audiovox. Fabriktet finns representerat i över 50 länder och har skapat sig ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner.
Signature 500-serien lägger sig - tillsammans med Signature 900 - under den rosade och omtyckta Signature 1100 som verkligen gett sina lyssnare smak på hur finsmakande High End kan låta. Serien är den naturliga ersättaren till Shadow-serien, men med en del teknik hämtad från sina storebröder har man vidareutvecklat tekniken, och Signature 500 vänder sig till audiofilen som i lika hög grad uppskattar att avnjuta musik eller film i sweet-spoten, men som har en lite stramare budget. En instegsbiljett till den audiofila världen kan man kalla det.
Martin Gross - ledande utvecklingsingenjör - har tillsammans med sitt team skapat en serie högtalare med en attraktiv prislapp, vars teknik och ljudegenskaper hävdar sig extremt bra mot konkurrenterna på marknaden. Faktum är att man vid en lyssning - utan att veta högtalarens pris - hade gissat att det man hört tillhör en dyrare prisnivå!

Tidslös design
Kabinettet är uppbyggt med E1-MDF paneler och tillverkas i svart ask eller moccafinish på sidorna, där man direkt lägger ögonen på den läckert pianolackade frontpanelen på den svarta modellen, alternativt den grått satinlackade fronten på moccaupplagan. Magnats ingenjörer har verkligen förstått att en högtalare skall inte bara låta tilltalande - den ska även smälta in i ett modernt hem med en elegant och tidslös design. 

Tyska Magnat ingår i den amerikanskägda koncernen Audiovox och är ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner. Med sin spjutspetsteknik, innovativa idéer och sitt moderna formspråk har de idag en repetoar som minst sagt är imponerade. Produkterna utmärker sig i klassen och recensenter talar väldigt gott om dem i sina tester.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv subwoofer med basreflex
Variabel delningsfrekvens: 40 - 120 Hz
Bestyckning: 12" subbas-element
Förstärkareffekt: RMS: 140 Watt, Peak: 280 Watt
Frekvensomfång: -6 dB: 20-200 Hz
Anslutning: Stereo RCA, LFE
Färg: Svart
Mått: 355 x 475 x 435 mm (B x H x D)
Vikt: 17.4 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Magnat Signature Sub 530A, aktiv subwoofer svart
En kraftfull aktiv 12" subwoofer,...
7490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Sonic Design SD-fötter 4-pack, 12-28 kg för subwoofer & centerhögtalare
Svenska Sonic Designs dämpkuddar minskar vibrationer ...
148 kr
Köp
Info

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.