Magnat Interior ICP52 inbyggnadshögtalare för tak, styck Magnat | Högtalare | Lj
Magnat Interior ICP52 inbyggnadshögtalare för tak, styck i gruppen Högtalare / Inbyggnadshögtalare hos Ljudfokus.se (995ICP52)

Magnat Interior ICP52 inbyggnadshögtalare för tak, styck

790 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 995ICP52
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Magnat Interior ICP52 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Magnat Interior ICP52 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Magnat Interior ICP52 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Magnat Interior ICP52 inbyggnadshögtalare för tak, styck

Produktinformation

Magnat Interior ICP52 är Interior Performance-seriens minsta modell, avsedd för inbyggnad i tak. Modellen lägger sig i mer överkomlig prisnivå, men har en genomtänkt teknik och visar stort hjärta med sitt fina ljud. Ett klart bevis på tyskarnas stora kunskapsnivå. Med fina 89 dB i känslighet och en impedans på 8 Ohm så utgör de ingen komplicerad belastning för förstärkaren. Med en riktbar diskant på 35 grader får man en klarare ljudbild - både för musik men även till höjdkanalerna i hemmabion. Konstruktionen är fukttålig, vilket gör den även bra lämpad för badrum.

  • Marknadens mest prisvärda och mångsidiga inbyggnadshögtalare för tak
  • En mer exakt och klar ljudbild nås med den riktbara diskanten (upp till 35°)
  • Fukttålig konstruktion gör högtalaren väl lämpad för badrum
  • Genomtänkt APOC-delningsfilter ger en balanserad ljudåtergivning
  • 19 mm PET-diskant och 5.25" element med polypropylen-kon
  • Impedans på 8 Ohm
  • Monteringshål: 168 mm
  • Monteringsdjup: 81 mm
  • Angivet pris är styck!

Interior Performance-serien
Tyska Magnat grundades år 1973 och ingår idag i den amerikanskägda koncernen Audiovox. Fabriktet finns representerat i över 50 länder och har skapat sig ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner.  
Under PRO-sortimentet finns det en del underliggande serier, där Interior Performance är deras instegsnivå när vi talar om inbyggnadshögtalare för tak och vägg. Trots dess blygsamma prisbild, så har man ett selekterat och kostnadseffektivt materialval samt integrerat mycket av den tekniken som man finner i de mer påkostade modellerna.
Här finner vi en PET-diskant (Polyetentereftalat) som på ett övertygande sätt samspelar med mellanregister/baselement med koner av polyproylen. Man har lyckats skapa högtalare med hög känslighet och som samtidigt hanterar en bra mängd med inkommande förstärkareffekt. Tillsammans med en gummi-upphängning med stor slaglängd kan Interior Performance-modellerna mer än gärna bjuda upp till dans, när man önskar ha lite mer volym på musiken.

Mångsidighet
Interior Performance fungerar ypperligt till många olika typer av installationer. Diskanten kan riktas 35 grader, villket innebär att man kan få ljudet mer i riktning mot lyssningsposition. Detta ökar klarheten och öppnar upp vägen för flera användningsområden. Ren musiklyssning är nästan en självklarhet, med de kan även agera som ett par höjdobjekt-baserade högtalare för hemmabion. 
Dessutom är konstruktionen fukttålig, vilket gör att de kan monteras i ett badrum.
Man kan anpassa återgivningen både efter personligt tycke eller efter miljön de är monterade i. Det finns tre olika nivålägen för diskanten och mellanregsitret för att ge "rätt" karaktär på ljudet. 

Tyska Magnat ingår i den amerikanskägda koncernen Audiovox och är ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner. Med sin spjutspetsteknik, innovativa idéer och sitt moderna formspråk har de idag en repetoar som minst sagt är imponerade. Produkterna utmärker sig i klassen och recensenter talar väldigt gott om dem i sina tester.

Specifikationer

Typ: Takmontering
Utförande: IPX-klassad
Bestyckning: 19 mm PET-diskant, 5.25" mellanregister/baselement med polypropylen-kon
Frekvensomfång: 38 - 24.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 60 Watt, Peak: 100 Watt
Impedans: 8 Ohm
Känslighet: 89 dB
Delningsfrekvens: 4.000 Hz
Färg: Vit
Mått: 202 x 202 x 81 mm (B x H x D)
Vikt: 1 kg
Enhet: Styck

Du har nyligen tittat på

Magnat Interior ICP52 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Interior Performance-seriens mins...
790 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.