Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck Magnat | Högtalare | Lju
Spara
Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck i gruppen Installation / Infällnadshögtalare hos Ljudfokus.se (995IC62)

Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck

Erbjudandet gäller t.o.m:
1190 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 995IC62
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck

Produktinformation

Magnat Interior IC62 är Interior-seriens större modell, avsedd för inbyggnad i tak. Med en i prisklassen förbluffande komponentkvalitet lyfter ljudet till oanade höjder, vilket bevisar tyskarnas otroligt stora kunskapsnivå. Med fina 90 dB i känslighet och element som hanterar en del effekt, så är detta underhållande högtalare att njuta till. De båda diskanterna sprider ljudet brett - där man på baksidan har en omkopplare för en mer direkt eller diffus spridning - vilket lämpar sig otroligt bra för exempelvis stora allrum.

  • Extremt prisvärd inbyggnadshögtalare för tak
  • Dubbla, omkopplingsbara diskanter ger en bred spriding - mer riktat eller diffust
  • Genomtänkt APOC-delningsfilter ger en balanserad ljudåtergivning
  • Dubbla 19 mm aluminium-diskanter och ett 6.5" element med vävd kol/glasfiber-kon
  • Impedans mellan 4 till 8 Ohm passar de flesta förstärkarna
  • Monteringshål: 195 mm
  • Monteringsdjup: 80 mm
  • Angivet pris är styck!

Interior-serien
Tyska Magnat grundades år 1973 och ingår idag i den amerikanskägda koncernen Audiovox. Fabriktet finns representerat i över 50 länder och har skapat sig ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner.  
Under PRO-sortimentet finns det en del underliggande serier, där Interior lägger sig i mittenskiktet. Prisbilden är otroligt blygsam när man tar en titt på tekniken som finns i modellerna, och framförallt när man lyssnar på dess återgivning.

De fyra modellerna - två respektive för vägg- eller takmontering - är bestyckade med en upplöst och dynamisk aluminium-diskant med neodynium-magnet, vilket minimerar distorsionen med sitt starka magnetfält. I de lägre frekvensområdena tar element med en vävd kombination av kol och glasfiber i konen över handlingen. Detta är en materialmix man nyttjar i tillverkningen av skottsäkra västar! Tillsammans samspelar de på ett övertygande sätt och har en mer framskjuten och vaken spelstil.
Man har i vanlig ordning skapat högtalare med hög känslighet och som samtidigt hanterar en bra mängd med inkommande förstärkareffekt. Tillsammans med en gummi-upphängning med stor slaglängd kan Interior-modellerna mer än gärna bjuda upp till dans, när man önskar ha lite mer volym på musiken.

Tyska Magnat ingår i den amerikanskägda koncernen Audiovox och är ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner. Med sin spjutspetsteknik, innovativa idéer och sitt moderna formspråk har de idag en repetoar som minst sagt är imponerade. Produkterna utmärker sig i klassen och recensenter talar väldigt gott om dem i sina tester.

Specifikationer

Typ: Takmontering
Bestyckning: Dubbla 19 mm aluminium-diskanter, 6.5" mellanregister/baselement med vävd kol/glasfiber-kon
Frekvensomfång: 35 - 35.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 75 Watt; Peak: 140 Watt
Impedans: 4-8 Ohm
Känslighet: 90 dB
Delningsfrekvens: 3.500 Hz
Färg: Vit
Mått: 228 x 228 x 80 mm (B x H x D)
Enhet: Styck

Du har nyligen tittat på

Magnat Interior IC62 inbyggnadshögtalare för tak, styck
Interior-seriens mindre modell, a...
1190 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.