Köp Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, silver på Ljudfokus.se!
Spara
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver i gruppen Hörlurar hos Ljudfokus.se (288T52TWS)

Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver

Erbjudandet gäller t.o.m:
2190 kr / 1793 kr
 
Artnr: 288T52TWS
1 Omdömen
Lagerstatus:
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver
Klipsch T5 II True Wireless in-ear hörlurar, Silver

Produktinformation

Klipsch T5 II True Wireless är ett par fantastiskt välljudande in-ear hörlurar i sin andra generation. Man tuffar på som tidigare med den energisnåla Bluetooth 5.0-tekniken som ger 8 + 14 timmars speltid. Nytt är en lättare design, att lurarna är IP67-klassade, Transparency Mode samt att man har en integrerad antenn som förstärker signalmottagningen. Dessutom skickar man nu med dubbelt så många öronkuddar (6 par) för att bättre finna rätt passform till dina öron. Sedan generationer tidigare har man Klipsch patenterade ovala öronkuddar, som ger en skön komfort och en grym, passiv brusreducering på -22 dB. Lurarna ingår i deras True-koncept och vänder sig till dig som söker prestanda och bekvämlighet i en snygg design. 

  • Förstklassiga in-ear hörlurar med Bluetooh 5.0 och aptX
  • Patenterade, ovala öronkuddar ger passiv brusreducering på -22 dB
  • Extremt skön komfort för just dina öron - 6 par ovala öronkuddar medföljer
  • Inbyggd signalförstärkning i lurarna ger en stabil uppkoppling
  • Bluetooth 5.0 ger lika bra uppkoppling som via kabel och utan tidsfördröjning när man tittar på videoklipp
  • Ca 8 timmars batteritid (50 mAh) plus ytterligare 24 timmar via det kompakta laddningsfodralet (360 mAh)
  • Dammtäta och vattenresistenta
  • Transparency Mode gör att du med dett knapptryck kan släppa in omgivningens ljud

Nästa generations in-ear hörlur är här
Amerikanska Klipsch är en av de större aktörerna i världen och det man främst förknippar med fabrikatet är deras hornkonstruktioner. Man har från 2000-talets start gett sig in i den hårda konkurrensen att göra lika välljudande och designmedvetna hörlurar av olika typer. Ett område man verkligen lyckats oerhört bra med, där recensenter överöst modellerna med lovord genom åren. Man arbetar numer med ett True-koncept.

True Comfort - de patenterade öronkuddarna har en oval form, som ger en utmärkt passform i öronen. De kan vridas 360 grader för att passa perfekt i just dina öron. Den ovala formen ger en utmärkt passiv brusreducering på -22 dB. Med detta menas att ljud från omgivningen i större grad släcks bort, så att du kan lägga allt fokus på musiken, och utan att behöva höja volymen. Detta bidrar också till att du spar på din hörsel. Du kommer att tacka dig själv på äldre dar.
True Performance - den kunskap man har inom högtalarkonstruktioner och akustik präglas i stor grad på deras hörlurar. Med Bluetooth 5.0 och stöd för aptX och AAC så levererar de här förstklassiga in-ear hörlurarna ett ljud som bräcker det mesta på marknaden och i prisklassen.
I den andra generationen av True Wireless har Klipsch arbetat vidare med konstruktionen, för en ökad klarhet över hela frekvensregistret.
True Independence -
Med Klipsch Connect App och fyra mikrofoner med Clear Voice Chat kan du dubbeltrycka på på din högra hörlurar för snabb tillgång till Siri, Google Voice Assistant och Amazon Alexa. Slutligen så kan det nämnas att T5 är dammtåliga och vattenresistenta, så inte ens moder Natur kan stoppa dig i ditt musiklyssnande. Vill du ta del av omgivningen en stund, utan att behöva ta ur hörlurarna ur öronen? Växla över till Transparency Mode genom att trycka en gång på din vänstra hörlur!
True You.
Klipsch grundades grundades av en galen ingenjör i den amerikanska staden Hope, Arkansas. Paul Wilbur Klipsch hade 1946 fått nog av de lågkvalitativa ljudsystem som fanns tillgängliga och bestämde sig för att med vetenskapliga principer utveckla och konstruera tekniker som än idag används i Klipsch välkända högtalare och system. I Klipsch enorma sortiment som sträcker sig från stativhögtalare till subwoofers, utomhushögtalare till studiomonitorer, finner du garanterat vad du söker.

Specifikationer

Typ: In-ear
Utförande: Trådlös uppkoppling
Bestyckning: 5 mm dynamiska element
Frekvensomfång: 10 - 19.000 Hz
Anslutning: Bluetooth
Batteritid: 8 timmar plus 24 timmar via laddningsetui
Funktioner: Laddningsetui
Färg: Svart

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.