Köp Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8 subwoofer på Ljudfokus.se!
Spara
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8

Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8" subwoofer

Erbjudandet gäller t.o.m:
3990 kr
 
Artnr: 288CINEMA400
0 Omdömen
Lagerstatus:
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8
Klipsch Cinema 400 soundbar med HDMI ARC & trådlös 8

Produktinformation

Klipsch Cinema 400 är instegsmodellen av firmans förstklassiga soundbars i Cinema-serien, som med sin förstklassiga teknik ger marknadens bästa ljud i klassen. Man har gett ljudlimpan samma omsorg som med sina större konstruktioner. Här finner vi Tractrix-hornladdade diskanter som bidrar till ett dynamiskt, upplöst och kraftfullt ljud. Den trådlösa 8" basen förser mindre till mellanstora rum med ett fint klipp i basregistret. Uppkopplingen är supersmidig med HDMI ARC som brickan till platt-TV:n och med Bluetooth kan du streama Spotify med mobilen i din hand! Bättre än så här blir det inte i klassen! 

  • Kompakt 40" bred soundbar med separata högtalarkanaler för vänster och höger
  • Trådlös och välspelande 8" subwoofer
  • Ljudlimpan kan väggmonteras via nyckehålsfästen
  • HDMI ARC ger en enkel koppling mellan platt-TV:n och ljudlimpan
  • Bluetooth-mottagning gör att du snabbt kan streama musiken från din mobiltelefon
  • Optisk digitalingång samt 3.5mm analog stereoingång
  • Tractrix-hornladdade diskanter ger hög upplösning och större dynamikomfång
  • Fjärrkontroll medföljer

Nästa generations soundbars är här
Med 2020-års Cinema-serie satsar Klipsch rejält på att ta marknaden med storm och erbjuder något alldeles extra.
I serien ingår fyra modeller som gör att man täcker ett brett kundklientel. Vill du ha en mer diskret lösning så startar det i en mer överkomlig prisklass runt 5.000 kronor med Cinema 400. Vill du ha ett fullblods-system med Dolby Atmos, röststyrning och 8K-video så kan toppmodellen Cinema 1200 vara helt rätt, med en prisbild som är ca fyra gånger högre än instegsmodellen. Däremellen finns Cinema 600 och Cinema 800.

Amerikanska Klipsch är en av de större aktörerna i världen och det man främst förknippar med fabrikatet är deras hornkonstruktioner. Den tekniken finns även i deras mer kompakta ljudlimporna, vars uppbyggnad gör dem till det klassledande alternativet. Upplösning, kraft och dynamik är parametrar man förknippar med Klipsch och deras Cinema-soundbars för år 2020 är inga undantag!

Modellerna går idag under deras True-koncept:
True Entertainment.
True Clarity.
True Simplicity.

Med en Klipsch soundbar i hemmet kan du förvänta dig något extra - både vad gäller de ljudliga egenskaperna men även dess tilltalande och tidslösa design. Den hornladdade tekniken ger dig en soundbar som gör platt-TV:n till ett välljudande biosystem i kompakt format.

Cinema 400 - fantastisk prestanda till ett sällan skådat pris
Den här ljudlimpan är startskottet till vad Klipsch har att erbjuda i sin Cinema-serie. Här finner vi två högtalarsektioner i ytterkanterna av den kompakta ljudlimpan. Du får alltså en 2.1 lösning som gör att man kan spela både musik eller avnjuta filmljud från en platsbesparande lösning. En aktiv och trådös 8" bas ger ett utökat liv i basregistret. Båda kabinetten är tillverkade helt i trä, vilket ökar ljudkvaliteten men som också ger en högre kvalitetskänsla jämfört med plast. 

Inkopplingen är busenkel. Dagens moderna platt-TV:s har HDMI ARC (Audio Return Channel), vilket innebär att HDMI-kabeln som sitter mellan enheterna skickar ljudströmmen från TV:n till limpan. Mer komplicerat än så är det inte! I en smart-TV finns det även inbyggda appar som SVT Play, Netflix, YouTube m.m.

Mera bas?
Baslådan kommunicerar trådlöst med limpan, så ställ den i ett hörn för bästa effekt och koppla den till ett vägguttag. Skulle du ha problem med den trådlösa uppkopplingen, då våra hem idag kan ha många störfält (routerns, laddare. datorer m.m) så kan man koppla baslådan med en hederlig subwooferkabel. Alternativt så kan man bygga ut systemet med en extra baslåda som ansluts via kabel, med syfte att få en jämnare respons i rummet. 

Bluetooth
Klipsch har valt att integrera Bluetooth-mottagning, så att man på ett snabbt och enkelt sätt kan spela musik från sin mobil, surfplatta eller dator, fritt från kablar. Så med mobilen i handen kan du spela upp favoritlåtarna från Spotify och låta Cinema 400 stå för underhållningen.

Kablar i all ära
Cinema 400 har även en analog 3.5mm ingång samt en digital optisk, för externa signalkällor. Detta kan vara perfekt om man som exempel vill kunna spela musik via sitt nätverk, med funktioner som Spotify Connect. Då kan man enkelt koppla in en streamer till ljudlimpan och då kunna styra musiken via sin mobil.
Alternativt om din platt-TV är lite äldre och saknar HDMI ARC så finns det garanterat en optisk digitalutgång. 


Klipsch grundades grundades av en galen ingenjör i den amerikanska staden Hope, Arkansas. Paul Wilbur Klipsch hade 1946 fått nog av de lågkvalitativa ljudsystem som fanns tillgängliga och bestämde sig för att med vetenskapliga principer utveckla och konstruera tekniker som än idag används i Klipsch välkända högtalare och system. I Klipsch enorma sortiment som sträcker sig från stativhögtalare till subwoofers, utomhushögtalare till studiomonitorer, finner du garanterat vad du söker.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv soundbar med trådlös 8" subwoofer
Tillverkare: Klipsch
Bestyckning: Dubbla Tractrix-hornladdade 1" diskanter, dubbla 3" mellanregister, 8" baselement
Förstärkareffekt: 400 Watt total peak-effek
Frekvensomfång: 35 - 20.000 Hz
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 1 x HDMI ARC , 1 x optisk
Utgångar: 1 x subwoofer pre out , 1 x subwoofer wireless
Färg: Svart
Medföljande tillbehör: 1.5 meters HDMI-kabel, Fjärrkontroll, Väggfästen
Mått: Soundbar: 1014 x 73 x 86 mm. Subwoofer: 302 x 410 x 410 mm (B x H x D) (B x H x D)
Vikt: Total systemvikt: 12.47 kg

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.