JJ Electronics EL34 mk2, effektrör styckpris JJ Electronics | Tillbehör | Ljudfokus.se
Spara
JJ Electronics EL34 mk2 effektrör, styck i gruppen Tillbehör / Elektroniktillbehör hos Ljudfokus.se (320JJEL34MK2)

JJ Electronics EL34 mk2 effektrör, styck

Erbjudandet gäller t.o.m:
430 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 320JJEL34MK2
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
JJ Electronics EL34 mk2 effektrör, styck
JJ Electronics EL34 mk2 effektrör, styck
JJ Electronics EL34 mk2 effektrör, styck
JJ Electronics EL34 mk2 effektrör, styck

Produktinformation

JJ Electronics EL34 mk2 är ett nytillverkat elektronrör av pentodtyp med oktalsockel, som är ett klart ljudlyft mot de kinesiska standardrören som överkomligare elektronikapparater är monterade med från fabrik. Man har förbättrat rörets egenskaper i sin nya mk2-upplaga. Röret ger en fylligare klang i det nedre mellanregistret och basen och är starkare än tidigare EL34, och tenderar att vara mer följsamt och renare i ljudet än E34L. Röret kallas även för 6CA7, vilket är en sanning med modifikation, då det amerikanska 6CA7 är en stråltetrod, men prestandamässigt identisk. EL34 är ett linjärt effektrör, som sitter i utgången och driver högtalarna. Klangen är välbalanserad med en tight basåtergivning och ett lent övre register. Kan vara en perfekt uppgradering till system där högtalarna exempelvis har ett väldigt starkt och framskjutet mellanregister. Det introducerades redan år 1949 och är idag det i särklass mest använda effektröret.

JJ Electronics - produktion med högt ställda krav
Allt material som används vid tillverkningen av JJ´s rör uppfyller de strängaste kvalitetskraven. Vid tillverkning av rör är den grundläggande förutsättningen för högsta produktionsresultat att hålla en så hög mekanisk precision som möjligt vid montering. JJ´s krav får högst avvika ± 0.02 mm.
Från start till slut är det kritiska faser att genomgå, som kemisk rengöring och härdning i ädelgas-atmosfär (väte, kväve), till testning av alla elektriska parametrar som är nyckeln till en oproblematisk drift (läckage, katodstrålning, mikrofoni, glödspänning m.m.) 
Varje månad tas stickprover från produktionen för att utföra ett test, där livslängden skall vara ca 5.000 timmar under normala förhållanden eller ca 1.000 timmar vid maximala belastningar.

Notera att det är 3 månaders garanti på röret!

JJ Electronic grundades år 1993 av Jan Jurco, som övertog maskinparken från gamla Tesla-fabriken som tillverkat elektronrör sedan 1920-talet. Man går mot strömmen med sin egenutveckling och tillverkning av elektronrör i sin fabrik i Slovakien, som ger ett hörbart ljudlyft mot de Kina-tillverkade standardrören. I utbudet finns de flesta typerna av linjerör, likriktare och effektrör.

Specifikationer

Typ: Elektronrör
Enhet: Styck

Rekommenderade tillbehör

Dynavox VR-70E II Phono, rörförstärkare med RIAA, svart
Detta är en rörför...
11490 kr
Köp
Info

Du har nyligen tittat på

JJ Electronics EL34 mk2 effektrör, styck
Ett klart ljudlyft till apparater...
430 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Dynavox VR-70E II Phono, rörförstärkare med RIAA, svart
Detta är en rörförstärkare med inbyggt...
11490 kr
Köp
Info

Tillbehör

Dynavox VR-70E II Phono, rörförstärkare med RIAA, svart
Detta är en rörför...
11490 kr
Köp
Info

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.