Google Chromecast 3rd Generation Google | Spelare | Ljudfokus.se
Google Chromecast 3rd Generation i gruppen Mediaspelare / Mediaspelare hos Ljudfokus.se (4504880976)

Google Chromecast 3rd Generation

449 kr
Artnr: 4504880976
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Google Chromecast 3rd Generation
Google Chromecast 3rd Generation
Google Chromecast 3rd Generation
Google Chromecast 3rd Generation
Google Chromecast 3rd Generation

Produktinformation

Google Chromecast 3rd Generation är den senaste uppgraderingen av Googles populära dongel för strömmande av film, musik och bilder till TV. Numer är den 15 procent snabbare, har stöd för 1080P i 60 Hz, samt har stöd för Google Home. Anslut den direkt till en HDMI-port på din TV och du är redo att streama.

  • Fungerar med iOS och Android, Mac, Windows och Chromebook
  • Stöd för Google Home
  • Stöd för trådlöst nätverk med Wi-Fi 802.11ac (både 2.4 GHz och 5 GHz)
  • Streama video till din TV med en upplösning i 1080p - och med surroundljud 
  • Stöd för Netflix, Viaplay, HBO Nordic, YouTube och många fler

Google presenterade sin senaste version av Chromecast (generation 3) på ett event under senare del av år 2018, och tre år efter att föregående modell lanserades på marknaden. Detta är en väldigt populär produkt där man egentligen inte erbjuder något banbrytande med den senaste upplagan. 
Hårdvaran är uppdaterad och arbetar ca 15 % snabbare än sin föregångare och designen är något stilrenare, med sin redan runda form och Google-logga på. 

Simpel installation
Att komma igång är väldigt enkelt. Du kopplar bara in Chromecast i din platt-TV med HDMI-utgången. Sedan kopplar du in strömkabeln med en USB-sladd och adapter. 
För att använda Chromecast behöver du sedan koppla den till samma Wifi-nät som den enhet du vill casta från kör, samt lägga till Chromecast i Google Home-appen som finns till både Android och iOS. Nu är allting klart och du är redo att köra. 

Förutom att strömma film från tjänster som Youtube och Netflix till din TV, så finns det även många andra användningsområden. Du kan visa bilder från mobilen med Google Foto, en app du även kan skapa levande album i som visas som pausbild när Chromecast inte används.
Det går även att spela vissa Androidspel, där du castar spelet och så fungerar mobilen som en kontroll. Och använder du Chrome som webbläsare finns det nästan inga begränsningar för vad du kan casta från nätet, i och med att du kan slänga upp hela Chrome, både från mobil och dator.

Röststyr med Google Home
Chromecast-dongeln är ett bra komplement till ditt smarta hem för att enkelt få upp allt du gör på mobilen på en större skärm. Chromecast har även fått utökat stöd i Google Home, med bland annat möjligheten att lägga till Chromecast i högtalargrupper för enklare synk av ljud i hemmet. Det fungerar dock med alla versioner av Chromecast, inte bara med generation 3.
Om du väljer att koppla din Chromecast till Google Home blir många saker enklare att styra, vissa även med rösten. Att kunna säga ”Hej Google, sätt på Orange is the new black på TV:n”, och få Netflix att börja spela är otroligt smidigt. Det förutsätter dock att tjänsten givetvis har röststöd. Google´s egna appar så klart, men även exempelvis Netflix, Spotify och YouTube.

"Om du använder Google Home eller inte vill ha en dator inkopplad i tv:n för att se på film, då är Google Chromecast verkligen något att rekommendera. Speciellt då den inte kostar speciellt mycket i förhållande till andra teknikprylar. Och ska du köpa en ny Chromecast, då är det definitivt den här versionen du ska köpa"
M3 med stämpeln "rekommenderar"

Specifikationer

Formatstöd: Full-HD 1080P 60 Hz
Ingångar: Wifi
Utgångar: HDMI (kabel)
Funktioner: Wifi
Mått: 52 x 13,8 x 52 mm (B x H x D)

Du har nyligen tittat på

Google Chromecast 3rd Generation
Detta är den senaste uppgrad...
449 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.