GAS WSE14 ändhylsor för 2.5 mm² högtalarkabel, 10-pack - Ljudfokus
Spara
GAS WSE14 ändhylsor för 2.5 mm² högtalarkabel, 10-pack i gruppen Byggsats / Bygg själv - Tillbehör hos Ljudfokus.se (910WSE14)

Lagerrensning

GAS WSE14 ändhylsor för 2.5 mm² högtalarkabel, 10-pack

Erbjudandet gäller t.o.m:
29 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 910WSE14
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
GAS WSE14 ändhylsor för 2.5 mm² högtalarkabel, 10-pack

Produktinformation

GAS WSE14 är ett 10-pack med ändhylsor avsedd för högtalarkablar med en ledararea på 2.5 mm². Hylsorna crimpas fast på ledarna, vilket säkerställer en god kontaktyta, snyggar till monteringen och samtidigt förhindrar utstickande kardeler som kan orsaka kortslutning. 

  • Ändhylsa avsedd för att passa till högtalarkablar med en ledararea på 2.5 mm²
  • Säkerställer god kontaktyta
  • Förhindrar utstickande kardeler
  • Ger en snygg montering
  • Säljs i 10-pack

GAS Audio Power är ett svenskt fabrikat, som skapat sig ett namn för sina gedigna konstruktioner, aggressiva prissättning och med en tillverkning borta i Asien med färre mellanhänder. Ett koncept som är väldigt likt Dynavoice, där du betalar mindre för mer!
Från starten var GAS ett amerikanskt bolag, som på dåtid utvecklade förstklassiga produkter för hemmet.
Även om man idag har ett produktutbud som främst är inriktat för bilstereo, så har man även ett kabelutbud som verkligen osar klass i den överkomligare prisnivån, och som förtjänar sin plats tillsammans med de bästa kabeltillverkarna.
GAS är ett fabrikat som med sitt gedigna kunskapsområde kan erbjuda marknaden förstklassiga lösningar för billjud, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Man har även ett brett utbud av diverse tillbehör, som bl.a välkonstruerade kablar.

Specifikationer

Du har nyligen tittat på

GAS WSE14 ändhylsor för 2.5 mm² högtalarkabel, 10-pack
Detta är ett 10-pack med ...
29 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.