Köp GAS RCA 1F2M Dual Twist Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter på Ljudfokus.se!
Spara
GAS RCA 1F2M Dual Twist Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (910RC1F2MTM)

GAS RCA 1F2M Dual Twist Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
89 kr
 
Artnr: 910RC1F2MTM
0 Omdömen
Lagerstatus:
GAS RCA 1F2M Dual Twist Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter
GAS RCA 1F2M Dual Twist Subwoofer Y-kabel, 0.3 meter

Produktinformation

GAS RCA 1F2M Dual Twist är en mycket prisvärd Y-kabel för subwoofers, här i utförandet med en RCA-hona som går till två RCA-hanar. Undvik allra helst adapterpluggar då dessa oftast har väldigt tunna inre ledare mellan anslutningsdelarna, där man tappar signalkvalitet. Genom att ha en renodlad Y-kabel så får man bättre ledaregenskaper då kabeln har grövre ledare men även en bättre skärmning, vilket är viktigt för att undvika eventuellt brum. Den här Y-kabeln har en fördelaktigt kort längd på 0.3 meter och är en perfekt lösning när du skall uppgradera ditt ljudsystem från en till dubbla baslådor. Likt lillebror så är kabeln är uppbyggd med rena OFC-kopparledare, som här har en grövre ledararea samt att man integrerat Dual Twist-tekniken, där innerledarna är tvinnade för att minska störningar. De 24 Karats guldpläterade RCA-kontakterna motverkar korrosion med tiden. GAS har även implementerat en så kallad "Split Tip" i RCA-kontaktens mittledare för att ge högre kontakttryck. Allt som allt är detta en utmärkt och mycket prisvärd Y-kabel. 

  • Extremt prisvärd Y-kabel för subwoofers
  • En RCA hona -> två RCA hanar
  • Uppbyggd med rena OFC-kopparledare
  • Dual Twist
  • Split Tip
  • 24 Karats guldpläterade kontakter för optimal ljudöverföring
  • Tvärsnitt i RCA-kontaktens jord ger ett högt kontakttryck
  • PVC-ytterhölje i en diskret finish
  • Skärmning minimerar störningar som kan yttra sig som ett konstant brummande
  • Längd: 0.3 meter

GAS Audio Power är ett svenskt fabrikat, som skapat sig ett namn för sina gedigna konstruktioner, aggressiva prissättning och med en tillverkning borta i Asien med färre mellanhänder. Ett koncept som är väldigt likt Dynavoice, där du betalar mindre för mer!
Från starten var GAS ett amerikanskt bolag, som på dåtid utvecklade förstklassiga produkter för hemmet.
Även om man idag har ett produktutbud som främst är inriktat för bilstereo, så har man även ett kabelutbud som verkligen osar klass i den överkomligare prisnivån, och som förtjänar sin plats tillsammans med de bästa kabeltillverkarna.
GAS är ett fabrikat som med sitt gedigna kunskapsområde kan erbjuda marknaden förstklassiga lösningar för billjud, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Man har även ett brett utbud av diverse tillbehör, som bl.a välkonstruerade kablar.

Specifikationer

Typ: Y-splitt

Rekommenderade tillbehör

Proson Arctic Subwooferkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Proson Arctic Subwooferkabel, 2 meter
Detta är en välbyggd, kvalitativ och oerhör...
299 kr

Tillbehör

Proson Arctic Subwooferkabel
Detta är en välbyggd, k...
fr. 249 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.