Köp GAS MAX-SC2.5 förtennad högtalarkabel svart, lösmeter på Ljudfokus.se!
Spara
GAS MAX-SC2.5 förtennad högtalarkabel svart, lösmeter i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (910MAXSCT2X25)

GAS MAX-SC2.5 förtennad högtalarkabel svart, lösmeter

Erbjudandet gäller t.o.m:
29 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 910MAXSCT2X25
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
GAS MAX-SC2.5 förtennad högtalarkabel svart, lösmeter

Produktinformation

GAS MAX-SC2.5 är högtalarkabel på lösmeter, som är uppbyggd med tennpläterade OFC-kopparledare. Med en ledararea på 2.5 mm² får man en exakt signalöverföring med mindre signalförlust. Det är av extra stor fördel vid installationer där man behöver dra längre sträckor, som till ett par surroundhögtalare i ett större vardagsrum eller till ett par inbyggnadshögtalare i taket. Det svarta och diskreta ytterhöljet är tillverkat i en PVC/silikonblandning, vilket gör kabeln mjuk och följsam. Genom att tennplätera alla kopparkardelerna på ytskiktet så blir kabeln mer korrosionsbeständig och passar därmed i olika typer av installationer, som både i hemmet men även i lite tuffare klimat som en uteterrass. MAX-serien är märkt med True Specification, vilket innebär att antalet kardeler och kardelernas tjocklek uppfyller den specificerade kabelarean. Med den här högtalarkabeln har man ett givet kliv från marknadens enklaste kablar av standardkvalitet.

  • Extremt prisvärd högtalarkabel
  • Uppbyggd med förtennade OFC-kopparledare med en area på 2.5 mm²
  • Lämplig för mellanstora system i instegs/mellanklass eller för dragningar genom vägg/tak
  • Tennplätering gör kardelerna korrosionsbeständiga och passar även för tuffare klimat
  • Diskret svart ytterhölje av mjuk och följsam PVC/silikonblandning
  • Snyggt laserprintad text på ena halvan för identifiering av ena polariteten
  • Angivet pris är per lösmeter

GAS Audio Power är ett svenskt fabrikat, som skapat sig ett namn för sina gedigna konstruktioner, aggressiva prissättning och med en tillverkning borta i Asien med färre mellanhänder. Ett koncept som är väldigt likt Dynavoice, där du betalar mindre för mer!
Från starten var GAS ett amerikanskt bolag, som på dåtid utvecklade förstklassiga produkter för hemmet.
Även om man idag har ett produktutbud som främst är inriktat för bilstereo, så har man även ett kabelutbud som verkligen osar klass i den överkomligare prisnivån, och som förtjänar sin plats tillsammans med de bästa kabeltillverkarna.

Tennplätering - ett koncept för renare ljud
Tenn har högre resistans än koppar och skyddar också kopparn från korrosion. Det minskar då strömhoppen från tråd till tråd över illaljudande oxiderade ytor och mer av signalen passerar i den rena kopparn inne i trådarna. Tennlagret minimerar även skineffekten genom att trådarna fungerar som semi-Litz.
GAS är ett fabrikat som med sitt gedigna kunskapsområde kan erbjuda marknaden förstklassiga lösningar för billjud, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Man har även ett brett utbud av diverse tillbehör, som bl.a välkonstruerade kablar.

Specifikationer

Typ: Lösmeter

Du har nyligen tittat på

GAS MAX-SC2.5 förtennad högtalarkabel svart, lösmeter
Detta är en högtalarkab...
29 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.