Elipson Planet Sub, aktiv subwoofer pianoröd Elipson | Högtalare | Ljudfokus.se
Spara
Elipson Planet Sub, aktiv subwoofer pianoröd i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (303ELIPLASUBR)

Elipson Planet Sub, aktiv subwoofer pianoröd

Erbjudandet gäller t.o.m:
4490 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 303ELIPLASUBR
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Elipson Planet Sub, aktiv subwoofer pianoröd
Elipson Planet Sub, aktiv subwoofer pianoröd
Elipson Planet Sub, aktiv subwoofer pianoröd

Produktinformation

Elipson Planet Sub är seriens designmatchade aktiva subwoofer till deras sfäriska högtalare. Coola högtalare förtjänar en lika cool subwoofer! Designen bryter ut i mängden på marknaden, och likaså prestandan. Här finner vi ett nedåtriktat 8" element och en bakåtriktadbasport, som ger en extra knuff till återgivningen. Elementet drivs av ett klass-D slutsteg som peakar 200 Watt. På baksidan finns både låg- som högnivå, vilket underlättar inkoppling från både stereo- som bioförstärkare.

  • Aktiv subwoofer med basreflex
  • Cool, cirkelformad design minimerar inre stående vågor
  • Klass-D förstärkare på 200 Watt peak
  • Spelar linjärt ner till 30 Hz

Elipson Planet-serien - färgstarka högtalare
Man skulle kunna tänka sig att franska Elipson har gått en ny banbrytande väg i sin design av Planet-serien, men faktum är att detta är en designidé man utvecklade redan på sent 1960-tal. Den klotformade högtalaren Planet L - som var först ut i serien - är en nyare och mer modern version av klassikern AS30 från 1969, där man kombinerar välljud med minutiös estetik på ett övertygande och smått förbluffande sätt.
Modellernas form känns både modern och futuristisk, men i hela mixen så har man använt sig av den bästa akustiska teknologon för att skapa en högtalarserie som utmärker sig i prisklassen - på mer än ett sätt!


Form möter funktion
Kabinetten är tillverkade av glasfiber-komposit, som är både starkt och styvt och fördelaktigt också förhållandevis billigt som material. Elipson har valt att ha en generös tjocklek för att se till att resonanserna blir minimala. Det märks när musiken börjar flöda, för återgivningen är mycket exakt och ren. En stor fördel med dess form är att man minimerar inre stående vågor på ett föredömligt sätt. Man får välljud tack vare dess design! 

Planet Sub
Med seriens aktiva subwoofer ger man ett Planet-system ett stadigt fundament att bygga på, både för musik och för film. Lådan är raka motsatsen till det klassiska kabinettet med fyra hörn och raka vinklar. Planet Sub är cirkelformad och blir på så sätt också designmatchad med deras elektronikenhet Music Center. Men den stora fördelen med denna kabinettform är den akustiska återgivningen, där kabinettet mer eller mindre blir fritt från inre parallella ljudvågor.
Det 8" stora baselementet har en hög-densitets cellulosa-kon och ett ferrit-magnetsystem. Elementet är riktat neråt för optimal spridning längs golvet, medans en bakåtriktad basport gärna tar hjälp av bakre vägg för mer kick och output i basanslagen. Denna futuristiska och kompakta subbas lirar faktiskt så djupt som ner till 30 Hz.
Elipson är en fransk tillverkare som främst förknippas för sina coola och annorlunda konstruktioner. På senare är har man breddat sitt sortiment med bl.a skivspelare. Den röda tråden är dess fina pris- och prestandaförhållande.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv subwoofer, basreflex
Utförande: Högnivå
Variabel delningsfrekvens: 50 - 200 Hz
Bestyckning: 8 tum
Förstärkareffekt: 200 Watt (peak)
Frekvensomfång: 30 - 240 Hz
Anslutning: Högnivå in , Lågnivå in stereo/LFE
Funktioner: Auto on/off , Fasvippa 0/180 grader
Färg: Röd
Mått: 316 x 393 x 316 mm (B x H x D)
Vikt: 11 kg

Du har nyligen tittat på

Elipson Planet Sub, aktiv subwoofer pianoröd
Coola högtalare förtj&#...
4490 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.