Köp Elipson Connect Wifi Receiver, nätverksstreamer på Ljudfokus.se!
Spara
Elipson Connect Wifi Receiver, nätverksstreamer i gruppen Multiroom / Nätverksstreamer hos Ljudfokus.se (300ELICONWFREC)

Elipson Connect Wifi Receiver, nätverksstreamer

Erbjudandet gäller t.o.m:
1690 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 300ELICONWFREC
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Elipson Connect Wifi Receiver, nätverksstreamer
Elipson Connect Wifi Receiver, nätverksstreamer
Elipson Connect Wifi Receiver, nätverksstreamer
Elipson Connect Wifi Receiver, nätverksstreamer

Produktinformation

Elipson Connect Wifi Receiver är en smart designad nätverksstreamer som ingår i deras Connect-serie, och som kopplas direkt på förstärkarens eller de aktiva högtalarnas RCA-stereoingång. Du behöver alltså inte en signalkabel, utan bara strömförsörja enheten och givetvis konfigurera den till ditt hemnätverk. Designidén känns igen från andra fabrikat. Trots den överkomliga prisbilden så har man bl.a integrerat ett ESS Sabre ES9023 DAC-chip, som hanterar upplösningar på 24-bitar/192 kHz. Om du är ute efter att bygga multiroom så kan du enkelt addera fler Connect Wifi Receiver, eller andra enheter i deras Connect-serie. Det finns stöd för maximalt 10 enheter i ett nätverk. 

  • Behändig nätverksstreamer som ansluts direkt på en RCA-ingång
  • Nätverksuppkoppling via Wifi, IEEE 802.11 b/g/n
  • UPnP/DLNA
  • Stöd för Hi-Res Audio i solo-läge eller CD-kvalitet i multiroom-läge
  • Stöd för streamingtjänsten som Spotify (Connect), Tidal, Deezer, Qoboz m.fl
  • Fri styrapp finns för iOS & Android
  • Byggd kring ESS Sabre ES9023 DAC-ship
  • Stöd för multiroom upp till 10 zoner
  • Extern nätdel för minimal störinverkan på signalvägarna

Franska Elipson har varit aktiva på marknaden sedan år 1938 och förknippas ofta för en djärv och futuristisk design. Joseph Léon har haft ett stort inflytande i bolaget och det var när han som utnämnd verkställande direktör år 1948 blev mer och mer inriktade mot tillverkning av högtalare. I början hette man Multimoteur och det var först år 1951 som man bytte namn till Elipson. Man har en starkt förknippning till den sfäriska högtalaren och under 1950-talets första halva lanserade man klassikern BS50. 
År 2008 tog unge entreprenören Philippe Carré över företaget tillsammans med sin affärspartner Eric James. I samarbete med kreatören Jean-Yves Le Porcher och designern Jullien Thaler skapade man ett nytt kapitel i Elipsons historia. Med ny teknik och en banbrytande design har man satt Elipson på världskartan, där man idag även utökat sortimentet med välljudande skivspelare och förstärkare.

Connect-serien
Fransmännen har med sin Connect-serie utvecklat produkter som är lätta att handhava och som främst erbjuder en grym ljudkvalitet i sina respektive prisklasser. Här talar vi om en modern uppkoppling fri från kablar och där man på ett enkelt sätt kan förse hemmets alla rum med ljud. Det finns en fri styrapp för både Android och iOS och i sitt nätverk kan man ha upp till 10 enheter uppkopplade. 
På produktsidan finner vi allt från kompakta förstärkare, aktiva högtalare eller nätverksstreamer, vilket gör att man kan gå flera vägar till hur ett specifikt multiroom-system skall se ut. 
Behöver du vägledning så finns vi här för dig. Kontakta oss då via telefon eller mailen.
Elipson är en fransk tillverkare som främst förknippas för sina coola och annorlunda konstruktioner. På senare är har man breddat sitt sortiment med bl.a skivspelare. Den röda tråden är dess fina pris- och prestandaförhållande.

Specifikationer

Utgångar: 1 x stereo RCA (direktdockning)
Signal/brus förhållande: 106 dB
Funktioner: Multiroom
Färg: Svart
Mått: Med RCA-kontakt: 15 x 60 x 73 mm (B x H x D)
Vikt (gram): Exkl. nätdel: 38 gram

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Elipson Connect Wifi Receiver, nätverksstreamer
Detta är en smart designad n...
1690 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Elipson Connect 250, kompakt stereoförstärkare med nätverk & Bluetooth
Detta är en kompakt stereoförstärkare fr...
2890 kr
Köp
Info

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.