Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, vitt par Dynavoice | Kampanj | Ljudf
Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, vitt par i gruppen Högtalare / Stativ & vägghögtalare hos Ljudfokus.se (990S4EXWHO)

Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, vitt par

1490 kr / 990 kr
Du sparar 500 kr
Artnr: 990S4EXWHO
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:

Kampanjvara

Kampanj:
Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, vitt par
Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, vitt par
Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, vitt par
Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, vitt par
Dynavoice Magic S-4 EX v.3 stativhögtalare, vitt par

Produktinformation

Dynavoice Magic S-4 EX v3 är en otroligt prisvärd stativ/bokhyllehögtalare med en förbluffande prestanda sett till dess rimliga prislapp. Tack vare de frontmonterade basportarna kan högtalaren både placeras nära bakre vägg och flytta fina mängder med luft, sett till sin fysik. Diskanten är monterad på en platta där Dynavoice-loggan får en "svävande" effekt ovanför kabinettet.

  • Stativ/satellithögtalare i 3:e generations Magic-serie
  • Dubbla frontplacerade basportar gör dem placeringsvänliga mot en bakre vägg
  • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
  • Komplettera med den designmatchade Challenger Sub 8 för utökat basomfång

När första generationen av Dynavoice Magic kom så gick den snabbt upp bland våra storsäljare och efter att Hifi-magsinen testat flera olika modeller så kunde man snabbat konstatera att marknaden fått en ny budgetbomb! Magic F-6 fick  som exempel andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65!

I den senaste, tredje generationen har det inte funnits samma utrymme till förbättring av element och delningsfilter, som mellan den första och andra generationen. Magic är kort och gott så bra att det inte är möjligt att göra dem bättre.
I generation har Dynavoice enbart ändrat på designen. Vi vågar lova att du inte får lika mycket för pengarna någon annanstans.
Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice´s mest populära serie, utan har även blivit den största med flest högtalarmodeller i utbudet. Stereo eller hemmabio - möjligheterna är enorma!


Dynavoice Magic EX v3 finns i två snygga utföranden - svart eller vitt. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt.
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med en extremt god detaljeringsförmåga sett till den blygsamma prislappen. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

"Dynavoice Magic-serien har rönt stora framgångar i hifi-press och vi på Digital Life är mycket imponerade över ljudkvaliteten i förhållande till priset. Förväntningarna är lika höga på den här lilla modellen, S-4 EX. I jämförelse med vanliga 2.0-datorhögtalare är S-4EX lite större, men inte mycket. Hur låter S-4 EX? Helt enkelt osannolikt bra! Är du van vid två små, plastiga datorhögtalare och kanske en baslåda till för 750 kronor så är det en enorm skillnad. Det är kanske inte rättvist att jämföra med hälften så dyra datorhögtalare, men S-4 EX plus T-Amp låter flera gånger så bra. Högtalarna levererar ett riktigt bra tryck för sin storlek. De klarar hela registret och producerar ett väldigt naturligt ljud utan några tydliga brister, vilket är ett gott betyg även i hifi-världen. Om vi fortsätter på hifi-spåret (långt från vanliga datorhögtalares värld) blir det basen som får en anmärkning; som rena musikhögtalare är baselementet för litet för att den kräsne ska känna sig tillfredsställd"
Digital Life


Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Kampanj egenskap : Högtalare
Konstruktion: 2-vägs, basreflex
Typ: Stativhögtalare
Bestyckning: 1" Superaudio-diskant, 4" mellanregister/baselement
Frekvensomfång: -10 dB: 50 - 32.000 Hz
Effekttålighet: Peak: 100 Watt
Impedans: 4 Ohm
Känslighet: 90 dB
Anslutning: Single-wire
Färg: Vit
Mått: 151 x 251 x 181 mm (B x H x D)
Vikt: Styck: 2.4 kg
Enhet: Par

Prisvärda paket

Dynavoice Magic S-4 EX v3 Högtalarpaket 5.1, vitt
Magic-seriens högtalare k...
5798 kr (6380 kr)

Rekommenderade tillbehör

Supra Classic 2.5, vit högtalarkabel på lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel fr...
28 kr (33 kr)
Valhalla Technology VT-Feet 5, 8-pack dämpfötter
Ett 8-pack dämpfötter a...
300 kr

Du har nyligen tittat på

Dynavoice CA802BT & Jamo S-803 Svarta, stereopaket
Detta är ett stereopaket med...
4998 kr (5480 kr)
Dynavoice Challenger M-65 EX v4 & Magic MW12 Högtalarpaket 2.1, svart
Dynavoice Challenger M-65 EX och ...
4398 kr (7480 kr)
Dynavoice Classic CL-26 golvhögtalare, svart par
Detta är ett par vällju...
8990 kr (9990 kr)

Produkter relaterad till din historik

Supra Classic 2.5, vit högtalarkabel på lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel från svenska Supras Classi...
28 kr (ord. 33 kr)
Valhalla Technology VT-Feet 5, 8-pack dämpfötter
Ett 8-pack dämpfötter avsedda för ett par h...
300 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.