Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par Dynavoice | Högtalare | Ljudf
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par i gruppen Högtalare / Golvhögtalare hos Ljudfokus.se (990DF8B)

Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par

9990 kr / 5990 kr
Du sparar 4000 kr
Artnr: 990DF8B
3 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par

Produktinformation

Dynavoice Definition DF-8 är en flaggskeppet i serien och har en exemplarisk byggkvalitet - de väger in på dryga 56 kg/paret - som med sitt upplösta, levande och dynamiska återgivning kommer ta rummet i besittning. Med hela 94 dB i känslighet blir distorsionen minimal och förstärkaren väger ett par klasser. De dubbla 8" baselementen spelar både rappt och djupt.

  • Flaggskeppet i Definition-serien med 94 dB i känslighet
  • Dubbla 8" baselement som spelar fantastiskt i basregistret
  • Svårslagen byggkvalitet i alla aspekter
  • Enastående prisvärda

Med Definition lägger Dynavoice ribban högre än någonsin. Ljud, design och finish som passar den allra mest kräsna.


Dynavoice Definition DF-8 är den nya Top-of-the-line högtalaren från Dynavoice. Väljer du denna så vet du att inget har sparat på och vi garanterar att du kommer bli nöjd. I jämförelse med den mindre DF-5 och DF-6 så har DF-8 fått dubbla 8-tums basar. Den har fått ett ännu större kabinett att spela ut i och det gör det verkligen med bravur. En mer öppen och avslöjande högtalare kommer du få leta länge efter. Den går ännu djupare i basen och så kan du såklart spela ännu högre när det krävs. Tag ut baspluggen ur det bakre röret och du får en ännu tyngre bas.

Banddiskant, 'bullet-proof'-kevlar basar, elementchassit i gjutet aluminium, x-change-terminal och målad baffel på totalt 33 mm både fram och bak är bara några av de många egenskaper hos den nya serien. Detta är helt enkelt en högtalare som passar till de mest kräsna, men priset har vi pressat så lågt vi bara kan.

Diskanten

Definition är liksom M-85 utrustat med något så ovanligt som 2 diskanter. Detta hittar man oftast inte förrän mycket långt upp i prisklasserna. De lägre frekvenserna tar softdome-diskanten hand om, men som toppdiskant har man i Defintion gått ett steg längre till och med försett högtalaren med en banddiskant. Detta ger ett unikt behagligt och naturligt ljud. Frekvenskurvan går spikrakt ut vid 20 kHz, men den största skillnaden märks först när man provlyssnar högtalaren.

Basarna
För att kunna återge de lägsta frekvenserna är basarna gjorda i 'bullet-proof'-kevlar, vilket ger ett tunt, lätt och starkt membran. Detta ger en fast, djup och ren bas. Både chassit till 6,5-tums mellanregistret och 8-tums basarna är tillverkat i gjutet aluminium och bidrar till ett stabilt basljud. Tack vare detta får högtalaren inte bara ett riktigt bra bra hifi-ljud, utan dessutom hög känslighet.

X-change - Flexibel
Eftersom alla har olika ljudideal - även audiofiler - så är även Definition utrustad med en X-change-terminal. Längst upp på terminalen så hittar du 3 extra guldpläterade kontakter. Dessa används för att finjustera det kritiska mellanregisterområdet efter din egen smak. Du kan välja mellan -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB. I och med att detta området ändras, så ändras hela karaktären på högtalaren. Du slipper därmed ändra på bas/diskant-kontrollerna på förstärkaren för att få ljudet du föredrar.

Kabinettet
För att ge ett så rent och stabilt ljud som möjligt så krävs det att högtalar-kabinettet är välgjort och stumt. I Definition-serien har alla högtalare 18 mm MDF på sidorna och 15 mm MDF + ytterligare 18 mm målad baffel i både fronten och på baksidan. Inte nog med detta, det finns även 4 stycken 15 mm stagningar i lådan. Högtalaren står på en 18 mm matt-svart målad fot. Mer välbyggd låda får du leta länge efter, även i mycket högre prisklasser.
Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Konstruktion: 4-vägs, basreflex front/bak
Bestyckning: Banddiskant, softdome, 6.5" mellanregister, dubbla 8" baselement
Frekvensomfång: 23 - 32.000 Hz
Effekttålighet: Peak: 280 Watt
Impedans: Nominellt: 6 Ohm
Känslighet: 94 dB
Anslutning: Bi-wire/bi-amp terminal
Delningsfrekvens: 370, 3.200, 12.800 Hz
Färg: Svart
Mått: 240 x 1105 x 380 mm (B x H x D)
Vikt: Styck: 28.1 kg
Enhet: Par

Prisvärda paket

Yamaha MusicCast R-N803D & Dynavoice Definition DF-8 Svarta, stereopaket
Definition-seriens flaggskepp DF-...
19998 kr (21980 kr)
Magnat MR780 & Dynavoice Definition DF-8 svarta, stereopaket
Välkommen till detaljernas v...
18498 kr (20480 kr)
Marantz NR1200 & Dynavoice Definition DF-8, svarta Hembiopaket 2.1
Detta är ett vansinnigt pris...
18448 kr (25529 kr)

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par
Top-of-the-line! Ljud, design och...
5990 kr (9990 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.