Köp Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank på Ljudfokus.se!
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank i gruppen Högtalare / Bluetooth högtalare hos Ljudfokus.se (990CL15AB)

Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank

1990 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 990CL15AB
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank
Dynavoice Classic CL-15A Black, bärbar Bluetooth-högtalare med powerbank

Produktinformation

Dynavoice Classic CL-15A är en en stilfullt retrodesignad Bluetooth-högtalare, vars smidiga bärrem gör den till din ljudvän både i hemmet eller utomhus. Dess uppladdningsbara batteri ger ca 15 timmars musikunderhållning, och skulle mobilens batteri ta slut så kan högtalaren agera powerbank. Med den ljudförbättrande och energisnåla Bluetooth 5.0 tekniken i kombination med svenskarnas utsökta känsla för hur en bra högtalare ska designas, så är du garanterad en biljett som tar dig på en resa i musikens värld. Det finns flera liknande skapelser på marknaden, men få (om ens någon) lever upp till samma ljudkvalitet som Dynavoice.

  • Portabel Bluetooth 5.0-högtalare med en retroinspirerad design
  • Läcker läderimitation med en löstagbar bärrem
  • Frontgaller och styrreglage tillverkat i mässingliknande aluminium
  • Upp till 15 timmars batteritid (vid 50 % volymstyrka)
  • Aux och USB-ingång för externa ljudkällor
  • Nedåtriktad basport ger ett rikt basregister ner till 50 Hz!
  • Utvecklad i Sverige

Classic-serien sätter ribban ännu högre
Svenska högtalarexperten Dynavoice har sedan starten år 2006 tagit den svenska marknaden med storm för sina prisvärda och storsäljande högtalarserier, som uppskattats i hemmen för sitt detaljerade och kraftfulla ljud. Man har alltså redan lagt ribban väldigt högt, men med Classic-serien är man beredda att lyfta till nya nivåer.
Först ut på marknaden sent år 2020 var två golvhögtalare samt en stativmodell. Tidigt är 2021 utökar man serien med två retroinspirerade och portabla Bluetooth-högtalare - CL-15A och den mindre CL-14A, som kommer i tre olika färgval: svart, vit och kaffe (brun).
Det florerar en hel del liknande konstruktioner på marknaden som alla vill hävda sig, men räkna med att detta är något som bjuder på det lilla extra. På högtalarnas toppdel finner du ju Dynavoice-loggan och det säger faktiskt en hel del!

Läcker design, ännu läckrare ljud
Med CL-15A och CL-14A har Dynavoice integrerat den ljudförbättrade och samtidigt energisnålare Bluetooth 5.0-tekniken. Ur de behändiga kabinetten kommer det en ljudkvalitet som få kan matcha i prisklassen, men man anger också att det uppladdningsbara batteriet ger ca 15 timmars spelande vid 50 % volymstyrka. Är du rädd att mobilens batteri ska dö ut, så kan högtalarna även agera som en powerbank.
På baksidan finner vi två USB-A ingångar där den ena är avsedd för musikuppspelning och därmed märkt "USB OTG" (On-The-Go), medans den andra porten för laddning och märkt med "1A" (Ampere), vilket indikerar den maximala belastningen på uttaget. Utöver detta finns vi givetvis en aux-ingång om du vill kabelansluta en extern signalkälla, som en Tivoli Audio-radio, surfplatta eller varför inte en dator för att spela Spotify. Du är alltså inte tvungen att förlita dig på en trådlös uppkoppling via Bluetooth.

Du kommer att häpna av det fylliga och basrika ljudet
Är det något som svenskarna genom åren bevisat gång efter gång, så är det att de vet hur en bra högtalare skall designas. Den här kategorin är dock ett nytt territorie, men finns det en bred know-how vid utvecklingen så har man potential att lyckas även här. Och det har Dynavoice sannerligen gjort!
I CL-15A och CL-14A så finner vi en 1" silkdome som presenterar musiken på ett behagligt och detaljerat sätt. Neråt i frekvensområdet spelar ett 5" element i storebror och ett 4" element i lillebror. Båda elementen har ett pappersmembran med en speciell ytbehandling som förbättrar konens egenskaper. Tekniken känner vi igen från seriens större golv- och stativmodeller. Detta i kombination ger en svårslagen klangbalans och för att ge det hela en extra knuff i basregistret så är båda modellernas kabinett portade. 
CL-15A sträcker sig ner till 50 Hz medans CL-14A har ett omfång ner till 60 Hz. Det är väldigt, väldigt imponerande!

Namnet på serien säger allt. Den är redan nu en klassiker!

"Har ett varmt och kraftfullt ljud samt en genomarbetad och snygg retrodesign"
PC Active, Holland med utmärkelsen ""Gadget of the month"

Gällande laddningen!
Notera att när man laddar upp batteriet så kan man inte stänga av enheten alls. Dynavoice rekommenderar att högtalaren laddas i 12 timmar innan den används. Detta för att maximera batteriprestandan.

NOTAT!
Från slutet av 2021 så har Dynavoice uppdaterat mjukvaran i CL14A och CL15A. Detta innebär att inledningen av musiken eller talböcker inte försvinner, utan återges i sin helhet som det skall.
För dig som har en äldre tillverkningsserie så kan mjukvaran laddas ner här:
https://www.dynavoice.se/sv/info/programvaruuppdatering.html

Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Konstruktion: Portabel Bluetooth-högtalare, basreflex
Utförande: Batteridrift
Bestyckning: 1" silkdome, 5" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: 30 Watt RMS
Frekvensomfång: 50 - 20.000 Hz
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 1 x USB-A
Utgångar: 1 x USB-A (powerbank)
Färg: Svart
Mått: 297 x 160 x 210 mm (B x H x D)
Vikt: 3.2 kg

Rekommenderade tillbehör

Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en prisvärd st...
fr. 129 kr (fr. 150 kr)

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

-13%
Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel, 0.8 meter
Detta är en prisvärd stereoljudkabel i fin kvali...
139 kr (ord. 160 kr)
Köp
Info

Tillbehör

Supra MP-Cable 3.5mm Aux ljudkabel
Detta är en prisvärd st...
fr. 129 kr (fr. 150 kr)

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.