DSPeaker Anti-Mode 8033S-II, bas-EQ DSPeaker | Övrigt | Ljudfokus.se
DSPeaker Anti-Mode 8033S-II, bas-EQ i gruppen Tillbehör / Akustikbehandling - mätkalibrering hos Ljudfokus.se (1088033HIFI2)

DSPeaker Anti-Mode 8033S-II, bas-EQ

4190 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 1088033HIFI2
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
DSPeaker Anti-Mode 8033S-II, bas-EQ
DSPeaker Anti-Mode 8033S-II, bas-EQ

Produktinformation

Saknar du något extra i din befintliga subwoofer? Detta är din subbas bästa vän - med Bas-EQ & avancerad kalibrering. Kraftigt kritikerrosad och prisbelönt bas-EQ med mät-mikrofon och avancerad kalibrering. Resultatet är ALLTID häpnadsväckande. Även många av marknadens mest exklusiva subbasar kommer att få prestanda man inte trodde vara möjliga. Prova att koppla ur enheten efter en kalibrering och Du kommer att märka hur negativ inverkan rummet hade på prestandan. 

OBS!! Anti-Mode 8033S-II fungerar främst med en stereoförstärkare, men kan även fungera med både en stereo-och bioförstärkare parallellt. Det finns en annan modell, Anti-Mode 8033C som är anpassad för endast bio-system!

DSPeaker Anti-Mode 8033S - problematik
Det finns inget ljudperfekt rum, speciellt förekommer elaka rumsresonanser i lågfrekvensområdet. ALLA subbasars återgivning kommer att maskeras av dessa resonanser, som skapar en mer bullrig och otydlig basåtergivning. Problemet är som oftast som mest tydligt när subbasen står i hörn eller nära en vägg.

DSPeaker Anti-Mode 8033S - lösningen
Denna prisbelönta bas-equalizer gör succé världen över, både hos vanliga användare och proffs, genom att eliminera resonanser i subbasen och rummet genom att utjämna både amplituden och tidsdomänen med mycket noggranna digitala signalbehandlingsfilter och anti-fas teknik. På detta sätt kan Du höra ända ner till de lägsta frekvenser subbasen kan återge. Även transientåtergivningen förbättras dramatiskt och basen upplevs därmed som mycket mer snabb och kontrollerad.

DSPeaker Anti-Mode 8033S - lättanvändarvänlighet
• Allting görs automatisk med den medföljande mät-mikrofonen - en eller flera mätpunkter
• Koppla Anti-Mode mellan stereoförstärkarens pre out och subbasen genom RCA-anslutningarna.
• Håll inne en knapp i 3 sekunder så startar de rätt så höga och djupa testtonerna
• Avnjut gärna en kopp kaffe under tiden, som magasinet Bild & Ljud Hemma skrev
• Anti-Mode korrigerar i området mellan 16 och 144 Hz
• Efter korrigeringen kan basen boostas vid 25 eller 35 Hz, ifall man upplever den linjära basen som lite platt och "tråkig".

Att parallella koppla Anti-Mode 8033S med dubbla förstärkare
Har Du en både en stereo- och bioförstärkare som ska ge signalen till Din subbas. Då drar Du en Y-kabel från stereoförstärkarens vänster/höger-pre out till vänster in i Anti-Mode. Från bioförstärkaren drar Du en mono-kabel pre out subwoofer till Anti-Mode´s höger ingång. Sedan går signalen gemensamt ut från Anti-Mode till subbasen.

OBS!
Skulle Du ha dubbla subwoofers hemma, så drar Du en Y-koppling från Anti-Mode till basarna och gör kalibreringen.

Mått: 126 x 80 x 28 mm
Vikt: 230 gram

HÅRRESANDE BRA BAS!

"Detta är det enklaste sättet att få bra bas vi någonsin varit med om! DSpeaker Anti-Mode 8033 är en liten låda som korrigerar basresponsen i rummet. Det ingår en mätmikrofon och korrigeringen är mycket enkel. Koppla bara in boxen mellan förstärkaren och subbasen. Håll inne en knapp i tre sekunder, så startar testtonerna. Gå sedan och koka en kopp kaffe och hoppas att grannarna inte klagar. Det kan vara ganska så hödljudda toner som kommer, och dessutom rungande djupa. Därför är det bra att allting görs automatiskt. Anti-Mode korrigerar i området mellan 16 och 144 Hz, och tar också hänsyn till fasresponsen. Efter korrigeringen kan du välja om du vill höja basen vid 20 eller 30 Hz, om du tycker att det låter lite platt och tråkigt med helt linjär bas. Du kan också koppla ur enheten, då är det enklare att höra skillnad på ljudet före och efter korrigeringen. Tänk på att boxen fördröjer bassignalen med 3 millisekunder, så avståndet till subbasen måste anges till 90 cm längre i hemmabioförstärkarens menysystem. 


Om Anti-Mode är inkopplad när du kör förstärkarens autokalibrering så märker den av fördröjningen. Även i ett rum som har bra akustik är det ganska dramatisk skillnad på före och efter korrigeringen. Det första vi märker är att basen låter lite lägre. Det fina är att den är så ren och utan skavanker att vi lugnt kan höja nivån. En subbas av hög kvalitet som Earthquake Mk6-15 tål detta tack vare att den har så mycket kraft. Och basåtergivningen är så maffig att man bara sitter och flinar! Basinstrument blir ännu stramare och får ännu bättre timing.

Plötsligt låter subbasen som om den är ett med högtalarna. Subbasen har visserligen många inställningar, men de är av den manuella sorten och det behövs mätutrustning för att ställa in dem optimalt. DSpeaker Anti-Mode är helt automatisk! Detta är helt enkelt den bästa uppgraderingen din subbas kan få!"

Totalbetyg: 6 / 6

Specifikationer

Prishistorik

Du har nyligen tittat på

DSPeaker Anti-Mode 8033S-II, bas-EQ
Med DSPeaker Anti-Mode 8033S-II o...
4190 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.