DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetotoh DLS | Högtalare | Ljud
Spara
DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetooth pianosvart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (610HFS553016B)

DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetooth pianosvart

Erbjudandet gäller t.o.m:
6990 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 610HFS553016B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetooth pianosvart
DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetooth pianosvart
DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetooth pianosvart
DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetooth pianosvart
DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetooth pianosvart
DLS Flatsub Stereo One 2.1, aktiv subwoofer med Bluetooth pianosvart

Produktinformation

DLS Flatsub Stereo One 2.1 är både en aktiv subwoofer och en stereoförstärkare i ett. Inbyggt finns nämligen både 80 Watt till det 7" stora baselementet (som är kopplat till en 7" slavbas), samt 2x35 Watt som driver ett par stereohögtalare - exempelvis deras egna Flatbox för en enhetlig design på väggen. Medföljer gör Bluetooth-dongeln BTR1.0 som kopplas in på en av de två linje-ingångarna.

  • Aktiv 2.1 subwoofer med inbyggd förstärkareffekt för satellithögtalarna
  • 7" baselement kopplad med en 7" passiv radiator
  • 80 Watt + 2x35 Watt
  • Bass-EQ (+5dB @ 35 Hz)
  • Bluetooth-dongel medföljer

Flatsub Stereo-One - en smidig allt i ett-lösning
DLS Flatsub Stereo-One är en smart skapelse med tre stora argument. För det första är det en ytterst potent aktiv subwoofer med ett 7" element som kopplas till en 7" slavbas. För det andra har man även integrerat en klass D-förstärkare på 2x35 Watt för drivning av ett par valfria Flatbox-högtalare, eller annat fabrikats högtalare. Högtalarna delas vid 80 Hz, så fördelen är att basen är den som tar hand om det energikrävande området medans satelliterna kan glänsa med det övriga arbetsområdet uppåt i frekvens.
För det tredje så medföljer firmans Bluetooth-mottagare BTR1.0 fritt, som kopplas in på basens linje-ingång. Detta ger en snabb och enkel access till trådlös streaming från din smartphone, med exempelvis Spotify.


Som subbas betraktat
Flatsub Stereo-One har ett specialutvecklat, långslagigt 7" baselement med ett kraftigt magnetsystem, kombinerat med en 7" passiv radiator för en maximal basupplevelse. Genom detta blir kabinettet endast 16.5 cm djupt men spelar ändå ner till 32 Hz (-6 dB). Flatsub Stereo-One tillåter stor valfrihet när det gäller rumsplacering. 
Med de frontmonterade kontrollerna kan du justera nivån till frontsystemet, nivån på subwoofern, delningsfrekvens och BASS EQ. Med dessa kontroller är det enkelt att justera ljudet så det passar just ditt lyssningsrum. Som brukligt när vi talar om DLS Flatbox-serien så finns subbasen i mattvit eller pianosvart finish (litet tillägg), där både ett svart och vitt frontgaller medföljer.

Bluetooth
DLS är generösa och skickar med Bluetooth-mottagaren BTR1.0 med Apt-X tekniken. Anslut Bluetooth-mottagaren till basens USB-ingång (för strömmatning) och dra sedan en signalkabel till någon av basens två linje-ingångar (finns en 3.5mm och RCA). Sedan går du in i mobilens inställningar och parkopplar denna med basen. Nu är du redo för att spela favoritmusiken - med total frihet.
DLS Svenska AB grundades år 1980 av tre hängivna killar som ett ingenjörsföretag vars innovativa uppfinning var tillverkningen av en "state-of-the-art" polisradio. Detta ledde till att man senare utvecklade förstklassiga ljudprodukter för bil och på tidigt 2000-tal entrade man marknaden för hemprodukterna. Flatbox-serien blev en succé, som östs med lovord över sig från recensenter för sitt enastående ljud och höga WAF.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv subwoofer, slavbas
Utförande: Högnivå , Väggmonteringsbar
Variabel delningsfrekvens: 50 - 250 Hz (sub) , 80 Hz, högpass (satellit)
Bestyckning: 7" baselement, 7" slavbas
Förstärkareffekt: 80 Watt (sub), 2x35 Watt (satellit)
Ingångar: 1 x 3.5mm stereo , 1 x stereo RCA
Funktioner: Bluetooth
Färg: Svart
Mått: 550 x 300 x 165 mm (B x H x D)
Vikt: 8.5 kg

Prisvärda paket

Rekommenderade tillbehör

Supra MP-2RCA ljudkabel
Detta är en prisvärd st...
fr. 215 kr

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Supra MP-2RCA ljudkabel, 0.5 meter
Detta är en prisvärd stereoljudkabel i fin kvali...
215 kr
Köp
Info

Tillbehör

Supra MP-2RCA ljudkabel
Detta är en prisvärd st...
fr. 215 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.