Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par Canton | Högtalare | Ljudfokus.s
Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par i gruppen Högtalare / Inbyggnadshögtalare hos Ljudfokus.se (133IC865)

Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par

4490 kr
Artnr: 133IC865
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par
Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par
Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par
Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par
Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par
Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par
Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par

Produktinformation

Canton IC865 är en infällnadshögtalare för tak, och den mittersta modellen i 805-serien. Här har vi kommit upp i klass och finner därmed en 25 mm diskant samt ett 6.5" element, båda uppbyggda med aluminium-membran, som ger en neutral och detaljerad ljudbild. Diskanten kan riktas för att mer exakt sprida ljudet mot önskad position, samt så kan den även regleras i två nivåer för att bättra passa din personliga prägel på ljudet. Ramen är tillverkad av glasförstärkt polykarbonat.

  • Inbyggnadshögtalare för tak
  • Påkostade element i aluminium
  • Riktningsbar diskant med nivåjustering
  • Målningsbar metallgrill
  • Monteringshål: 204 mm (diameter)
  • Monteringsdjup: 90 mm
  • Angivet pris är per par!

Canton Pro House
Med den här högtalarkategorin erbjuder den tyska högtalarexperten ett stort utbud av modeller som ger ett diskret ljud i hela hemmet. Här finner vi tre olika klasser på uppbyggnaden och Pro House fördelas därmed in i instegsserien 403, mellanklassen 805 eller i den mest finsmakande 809/909-serien. Exemepvis nyttjar instegsmodellerna baselement med polypropylen-koner, medans man finner aluminium- repektive keramiska koner i 805- och 809/909-seriens baselement.
Instegsserien har en klassisk design med en tjockare ram och galler, medans de två finare högtalarserierna har ett diskretare magnetgaller med trimkant.

805-serien
Här har man tagit klivet upp från den mer överkomliga 403-serien, som ger ännu mer valuta för den lilla merkostnaden. Här finner vi nämligen det materialvalet som tyskarna favoriserar i samtliga deras finare högtalarserier: aluminium. Det ger en mer detaljerad och neutral ljudbild i en direkt jämförelse med modellerna i serien under.
I den här serien finner vi lösningar för både vägg- och takmontering. Högtalarna köps styckvis, vilket ger möjligheten att bygga ett anpassat ljudsystem, både för musik, film och multiroom.

En användbar finess är att diskanten är riktningsbar, vilket ger en klarare ljudbild oavsett vart högtalaren än är placerad (gäller endast InWall-modellerna). Dessutom kan diskanten justeras i ljudnivå så att man kan kompensera för eventuella missgynsamma placeringar, eller helt enkelt för att få högtalarnas karaktär att mer passa din egen smak.

Det målningsbara metallgallret kan tas bort helt, och har magnetfästen vilket medger tunnare ram än tidigare generationer, så att högtalaren smälter in i omgivningen på ett bättre sätt. Nyutvecklade fästen gör att installationen blir ännu enklare.
Canton är en av Tysklands största högtalartillverkare som grundades år 1976 och som idag erbjuder ett brett sortiment av välljudande, designinriktade högtalare för olika inredningsstilar och tekniska krav. Det rör om allt från kompakta hemmabiosystem till diskreta inbyggnadshögtalare, samt smarta lösningar via nätverket.

Specifikationer

Typ: Takmontering
Bestyckning: 25 mm diskant, 6.5" mellanregister/baselement
Frekvensomfång: 45 - 40.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 60 Watt; Peak: 120 Watt
Impedans: 8 Ohm
Känslighet: 87.5 dB
Delningsfrekvens: 3.000 Hz
Färg: Vit
Övrigt: Diskantnivåanpassning , Riktningsbar diskant
Mått: 245 x 245 x 90 mm (B x H x D)
Vikt: 1.7 kg
Enhet: Par

Du har nyligen tittat på

Canton IC865 inbyggnadshögtalare för tak, par
Välljudande inbyggnadshö...
4490 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.