Blue Aura WST-xR trådlös mottagare 2.4 GHz, svart Blue Aura | Mediaspelare | Ljudf
Blue Aura WST-xR trådlös mottagare 2.4 GHz, svart i gruppen Mediaspelare / Trådlös överföring hos Ljudfokus.se (400WSTXRB)

Blue Aura WST-xR trådlös mottagare 2.4 GHz, svart

890 kr / 495 kr
Du sparar 395 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 400WSTXRB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Blue Aura WST-xR trådlös mottagare 2.4 GHz, svart

Produktinformation

Blue Aura WST-xR är en trådlös mottagare, som via 2.4 GHz kommunicerar med deras WST-sändaren. Med STS-tekniken blir överföringen mycket robust och mindre känsligt från störningar. Vill man ha musik i flera rum så adderar man enkelt flera mottagare, som sedan via sin analoga 3.5mm utgång kopplas till en valfri förstärkare och/eller aktiva högtalare. Detta ger dig en ypperlig möjlighet att bygga ut ljudet i hemmets alla vrån.

  • Trådlös mottagare i snygg vit finish
  • Kommunicerar via 2.4 GHz med flera kompatibla mottagare
  • Upp till tre zoner kan användas för en sändarenhet
  • Varje sändarenhet kan ha obegränsat antal mottagare/högtalare i varje zon

Blue Aura har med sina WST-enheter skapat en sändare och mottagare med intressanta möjligheter. Dels kan sändaren trådlöst kommunicera med deras egna, kompatibla högtalare av aktiv drift, men mer intressant med deras trådlösa och designmatchade mottagare WSTxR.
 
Spelar du musiken främst via datorn så pluggar du in sändaren (se separat produkt på hemsidan) till en USB-port. Då får enheten både strömförsörjning från datorn och agerar som ett externt ljudkort. Via 2.4 GHz kan du då skicka musiken trådlöst till obegränsat antal mottagare inom en räckvidd på upp till 25 meter (beroende på förutsättningarna i hemmet med störfält, tjocka väggar m.m.). Spelar du via Spotify så kan du med deras Connect-funktion styra musiken via din mobil, medans det är datorn som spelar upp den - väldigt smidigt.

Via mottagarens 3.5mm stereoutgång så ansluter man snabbt en stereoförstärkare eller ett par aktiva högtalare. Om man inte har ett USB-A uttag nära till hands på en elektronikapparat, så måste ha en USB-strömadapter för att ge drift till mottagaren. Denna medföljer ej.

Förslag på koppling
Du kan som exempel alltså ha en sändare i din dator, som sedan kommunicerar med fyra mottagare, som du placerat i vardagsrummet, köket, arbetsrummet och sovrummet. Dessa har sedan kopplats in till olika förstärkare och/eller aktiva högtalare. Så på ett snabbt och enkelt sätt kan man bygga ut med multiroom-ljud - utan att behöva konfigurera IP-adresser eller dylikt.

Man kan även ha flera sändare i hemmet - upp till tre stycken. Så man får även möjligheten att vara flera användare som spelar sin respektive musik samtidigt. Vilken zon som ska kopplas väljer man på enheten.

Specifikationer

Typ: Trådlös överföring
Utgångar: 1 x 3.5mm stereo

Du har nyligen tittat på

Blue Aura WST-xR trådlös mottagare 2.4 GHz, svart
En trådlös mottagare so...
495 kr (890 kr)
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.