Beyerdynamic DT-1770-PRO 250 Ohm, slutna hörlurar Beyerdynamic | Hörlurar | Ljud
Spara
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm i gruppen Hörlurar / Hörlurar med sladd hos Ljudfokus.se (645DT1770PRO250)

Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm

Erbjudandet gäller t.o.m:
5290 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 645DT1770PRO250
3 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm

Produktinformation

Beyerdynamic DT-1770-PRO är deras första slutna referenshör för på den professitionella sidan med Tesla 2.0-tekniken. Luren vänder sig till dig som ska mixa eller mastra i studion, men lika väl till dig som vill njuta av ett häpnadsväckande rent ljud hemma i soffan. Med en impedans på 250 Ohm kräver de helst en bra hörlursförstärkare - både för bästa drivningen men framförallt för högsta ljudkvalitet. 

  • Sluten hörlurar med 45 mm Tesla-element och neodymium-magneter
  • Impedans på 250 Ohm gör att de förtjänar en bra hörlursförstärkare för att blomma ut
  • Robust huvudband av fjäderstål
  • Ensidig, löstagbar kabelanslutning med mini-XLR anslutning (spiral- och rak kabel medföljer)
  • Mjuka och utbytbara öronkuddar i velour och läder medföljer
  • Alla delar går att byta ut
  • Hård bärväska medföljer
  • Tillverkad i Tyskland

Tyska Beyerdynamic behärskar området att utveckla hörlurar för olika ändamål med exemplarisk bygg- och ljudkvalitet i sina prisklasser.
Deras DT-770-PRO har i flera årtionden (!) varit en standard för studiobruk och ett givet val för många musiker. Nu har man lanserat en värdig ersättare som är redo att bli en ny milstolpe i tyskarnas imponerade historia.
DT-1770-PRO är född och vänder sig till dig som ska mixa, mastra, monitorlyssna eller spela in i studio, alternativt för den inbitne audiofilen för hemmet med högt ställda krav.

DT-1770-PRO är den första professionella hörluren med Tesla 2.0-tekniken. Byggkvaliteten är imponerande och byggd helt i Tyskland.
Med den slutna principen kan du i största grad fokusera enbart på musiken - eller ljudet - utan att låta omgivningen störa.

Alla delar i luren är utbytbara och den medföljer två olika par av öronkuddar, som båda dämpar omgivningen väldigt effektivt. Kuddarna i velour har 18 dBA medans kuddarna i konstläder dämpar lite effektivare på ca 21 dBA. Man kan uppleva två olika ljudbilder pga hur kuddarna dämpar, så vilka som passar bäst för din specifika lyssning får man prova sig fram till.
Det medföljer två kablar som båda har en mini-XLR kontakt i hörlursänden. Den ena kabeln är rak och är på 3 meter i längd, medans den andra är spiral-tvinnad och på maximalt 5 meter i längd.

Beyer´s ingenjörer har tänkt på allt vid utvecklingen av hörlurarna. Man har utvalda material i alla delarna. Komforten är så hög så att du knappt ens tänker på att du har hörlurarna på dig. Huvudbandet har som en exempel en nominell tryckkraft på 7.2 Newton.

"The DT 1770 Pro is an absolute blueprint for quality, so for almost 600 euros you get a headphone that is worth its price in every respect"
Headphonecheck

"In my opinion the 1770 pulls both worlds of professionals and hifi enthusiasts together. The high resolution and great separation join in with a very enjoyable tuning that managed to impress my casual audio sidekick (my girlfriend) just alike. To me it was immediately clear that we are looking at a high-performance product, but the lack of expensive exclusive materials – like some rare animal’s skin – made me hope for a competitive price. I was hoping for a price of 600€ and as it turns out my guess was spot on!"
Headfonics


Tyska Beyerdynamic är en av världens största och äldsta tillverkare av förstklassiga hörlurar och mikrofoner. Ändå sedan starten år 1924 har man varit ett familjeföretag och tack vare sin spjutspetsteknik och stora kunskapsområde har man blivit ett respekterat namn, oavsett om det rör sig om konsumentprodukter, konferenssystem eller för sändningar och studio.

Eftersnack
Namnet Tesla kommer efter uppfinnaren och den elektriska ingenjören Nikola Tesla, född i Kroatien 1856, avliden i New York 1943. Hans mest betydande upptäckt var de praktiska applikationerna för ström. Tesla är det fysiska värdet för magnetisk flödestäthet. Denna är viktig i hörlurar, likaså högtalare, då den indikerar magnetfältets styrka i driverns luftgap. Högre Tesla-värde innebär bättre förmåga för en ljudomformare att ombilda en elektrisk ljudsignal till ljudvågor, och därmed omvandla elektricitet till ljud.
Beyerdynamic har valt att i ära till Nikola Tesla döpa sin spjutspetsteknik i toppmodellerna till just Tesla, där man lite unikt lyckats uppnå ett världe på över 1 Tesla. Alla enheter är monterade för hand i Heilbronn, Tyskland. De har absolut bästa komfort och att bara hålla en hörlur i handen ger ett gott intryck på all den möda och passion Beyerdynamic lagt ner vid utvecklingen. Ljudet kan vi lova håller absolut toppklass!

Tesla-drivern - konstruktion
Talspolen är med sitt metallhus helt skärmad mot elektromagnetiska fält. Förstärkarens jord leds via kabelns skärm till huset i drivern. Vanligtvis har man i toppmodellerna en påkostad High End-hörlurskabel med totalt sex ledare (två ledare och en skärm för respektive driver) som ger maximal prestanda och även är förberedd för balanserad koppling.
Man nyttjar ett sandwich-membran med flera lager som tillsammans kombinerar hög styvhet med låg massa, vilket resulterar i ultradjup bas och kristallklart mellanregister- och diskantområde. Istället för att bruka vanligt filtpapper för den aukustiska avstämningen, så är baffeln i Tesla försedd med en speciell sammansättning av väv för att få bukt på reflektioner.
Inom baffeln är Tesla-drivern monterad i en vinklad position, så att dess orientering är parallell till öronmusslan. Fördelarna är minimala reflektioner som leder till ett mer naturtroget ljud med mer rymd och det förbättrar frontlokaliseringen.

Varför en hög-ohmig talspole?
Ju högre impedans, desto tunnare är den lindade trådens diameter, och därmed blir också massan lägre. Lägre massa i talspolen ger snabbare acceleration och bättre impulssvar på signalen. Kort och gott högre ljudkvalitet med förbättrad dynamik och transientsvar.

Upplev hur en verklig referens-lur skall låta!

Specifikationer

Konstruktion: Sluten, dynamisk circumaural-hörlur
Typ: Over-ear
Utförande: Kablad uppkoppling
Bestyckning: 45 mm Tesla-element
Frekvensomfång: 5 - 40.000 Hz
Effekttålighet: Nominellt: 200 mWatt
Impedans: 250 Ohm
Känslighet: SPL (1 mW/500 Hz): 102 dB
Anslutning: mini-XLR
Medföljande tillbehör: 6.35mm adapter , Förvaringsväska
Vikt (gram): Utan kabel: 388

Du har nyligen tittat på

Beyerdynamic DT 1770 PRO, slutna hörlurar 250 Ohm
Beyers första slutna referen...
5290 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.