Audioquest Rocket-33, högtalarkabel för center 2 meter Audioquest | Fyndhörnan |
Spara
Audioquest Rocket-33, högtalarkabel för center 2 meter i gruppen Kampanj / Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (102AQ8711F2C1)

Lagerrensning

Audioquest Rocket-33, högtalarkabel för center 2 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
1398 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 102AQ8711F2C1
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audioquest Rocket-33, högtalarkabel för center 2 meter
Audioquest Rocket-33, högtalarkabel för center 2 meter
Audioquest Rocket-33, högtalarkabel för center 2 meter

Produktinformation

DETTA ÄR EN HÖGTALARKABEL FÖR EN CENTERHÖGTALARE SOM ANVÄNTS I DEMONSTRATIONSSYFTE. KABELN ÄR FUNKTIONSTESTAD OCH I BRA SKICK.


Audioquest Rocket-33
är en läcker, kompakt och möbleringsvänlig högtalarkabel med massiva ledare i ultraren LGC- (Long Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper). Ytan på den här specialbehandlade metallen är extremt ren och jämn, och eftersom största delen av signalen går längs ytan, uppnås en helt överlägsen signalöverföring. På det hela taget en riktigt bra högtalarkabel för bra anläggningar i mellanklassen.
  • Högtalarkabel för en centerhögtalare
  • Massiva 14 AWG-ledare (2.03 mm2) i ultraren LGC-koppar (Long-Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper+)
  • Isolering i polyetylenskum
  • Kontakterad i single-wire utförande med exklusiva kontakter i ultraren, silverpläterad koppar
  • Längd: 2 meter

"Flat Rocks-serien" är en serie kablar som är uppbyggda enligt Audioquest ́s princip "Double QuadHelix Hyperlitz", vilket i praktiken är två stycken "Quad Helix Hyperlitz" (Type4 eller CV 4) bredvid varandra fast med ledare av flera dimensioner för att varje ledares karaktär ska bli mindre tydlig ochdärför störa mindre. Hela paketet är inbakat i ytterligare lite tjockare isolering.
De fyra negativa ledarna är isolerade med kolinjicerade polyetenrör, som dämpar radiofrekventastörningar som är på väg tillbaka till förstärkaren. De positiva ledarna är isolerade med PVC.

Rocket-33 har en noggrannt utvald kombination av LGC (Long-Grain Copper) och den extremt rena PSC (Perfect-Surface Copper) kopparn. LGC har mindre oxider inom det ledande materialet, mindre orenheter och slätare yta som helt klart ger en bättre prestanda. PSC kopparn har tagit ett ytterligare kliv uppåt med sin renhet och struktur som ger en ännu bättre klarhet i ljudet. Just därför används denna koppar i de anpassade diskantledarna.

Just förhållandet mellan ledarna definierar en kabel mest grundläggande elektriska värden (kapacitans och induktans). Men även när dessa variationer hålls inom en resonlig balans, kan relationen mellan ledarna variera såpass att ljudkvaliteten kan påverkas starkt, åt båda håll. Dual-Triple konstruktionen i Rocket-33 ger en betydligt bättre dynamisk kontrast och renare signal än omledarna var parallella.
Rocket-33 är terminerad med Audioquest ́s silverpläterade bananer.

Specifikationer

Typ: Lagerrensning

Du har nyligen tittat på

Audioquest Rocket-33, högtalarkabel för center 2 meter
Skäm bort anläggningen ...
1398 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.