Köp Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit på Ljudfokus.se!
Spara
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar i gruppen Kampanj / Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (287SW10WB1)

Returexemplar

Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar

Erbjudandet gäller t.o.m:
3497 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 287SW10WB1
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar
Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar

Produktinformation

DETTA ÄR ETT RETUREXEMPLAR. PRODUKTEN ÄR INSPEKTERAD, FUNKTIONSTESTAD OCH I TOPPSKICK.
GIVETVIS MED FULLA GARANTIER!


Audio Pro SW-10
är en aktiv subwoofer, som är storebror till deras Addon C-Sub. Man delar samma konstruktionsidé med dubbla slavkoner, som gör att man lurar fysiklagarna och kan få en övertygande djupbas från ett kompakt kabinett. Designen är skandivisk med sin mattlackade yta, som passar både deras egna högtalare men som även smälter in i heminredningen med bl.a IKEA-bänkar. Jämfört med lillebror har man medvetet valt att ta bort nätverksuppkopplingen och därmed förlitar sig på kabelanslutning. Istället har man kunnat öka fysiken, vilket gör att basen spelar tightare och djupare.

  • Kompakt och välspelande aktiv subwoofer
  • Bestyckad med ett långslagigt 8" baselement och dubbla 9" slavkoner
  • DSP-kontrollerat, klass D-slutsteg levererar 200 Watts uteffekt
  • Mattlackad ytfinish passar både deras egna högtalare eller IKEA-möbler
  • Auto on-funktion

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, och definitivt extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har sakta men säkert jobbat sig upp till att bli ett välrenommerat märke med stor försäljning. Boomen med trådlösa högtalare ledde till att omsättningen ökade till respektabla 300 miljoner kronor 2016, och plötsligt var det lilla företaget inte så litet längre. Mycket av framgången beror på ett dramatiskt skifte för ett par år sedan. Audio Pro valde kort och gott att sluta med vanliga analoga högtalare för att istället helt satsa på trådlösa modeller.

Faktum är att företagets över 40 år långa historia startade med ett mångårigt fokus på utveckling och produktion av just subwoofers. Dessa subbasar hade en nydanande konstruktion med den s.k. ACE-Bass teknologin - utvecklad av företagets grundare Stefan Pantzar, vilket resulterade i en ljudkvalitet som gjorde sig väl känt inom branschen på endast några få år. Audio Pros produkter B2.50 och B4.200, som lanserades under 1980-talet, omtalas fortfarande bland audiofiler.

”Förväntningarna är förstås höga när vi berättar för denna publik att vi planerar att lansera en ny sub. De har, imponerande nog, fortfarande dessa historiska klassiker i bakhuvudet. Så visst känner vi pressen, men samtidigt känner vi att vi bör kunna infria deras högt ställda förväntningar”, säger Jens Henriksen CCO på Audio Pro,

SW10 har förstås ytterligare krav på sig, än vad dess syskon förväntades prestera för 40 år sedan. Att kunna fungera som en komponent i både ett stereo- som hemmabiosystem, som inte bara levererar musik utan även ett TV-ljud som får det att vibrera i ryggen.

Basen lanseras med syftet att vara det självklara valet av subwoofer tillsammans med deras aktiva högtalare A26 och A36.
”Vi vill kunna erbjuda våra kunder en premium sub som matchar A26 och A36. Det är förstås viktigt att anpassningen för TV fungerar fullt ut, så att sub:en, med hjälp av sina anpassade ingångar, kan ingå som en fullvärdig part i ett hemmabio system och inte bara presterar fantastiskt ljud vid musiklyssnande. Det kan tyckas enkelt, men det ställer helt andra krav på komponenter som chip, ingångar och annat”, fortsätter Jens Henriksen.

Designen av SW-10 är tämligen annorlunda än hur subwoofers generellt brukar se ut. Istället för en stor, slät låda, har Audio Pro valt att låta de passiva radiatorerna ligga synliga på sidorna. Genom att bryta den släta och annars kanske lite tråkiga ytan, upplevs kabinettet som mindre klumpigt och därmed något nättare i sin design. Dessutom uppfattas dessa synliga passiva radiatorer av många som ett mycket estetiskt tilltalande element. Nu återstår det att se om denna subwoofer med sin unika design och kraftiga tryck kan göra lika stort avtryck på marknaden som sina historiska syskon.

Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv subwoofer med passiva radiatorer
Typ: Returexemplar
Variabel delningsfrekvens: 40 - 120 Hz
Bestyckning: 8" element, dubbla 9" passiva slavkoner
Förstärkareffekt: 200 Watt
Frekvensomfång: 33 - 120 Hz
Anslutning: RCA mono
Färg: Vit
Mått: 280 x 280 x 295 mm (B x H x D)
Vikt: 10 kg

Rekommenderade tillbehör

Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel
Detta är en förstklassi...
fr. 547 kr

Du har nyligen tittat på

Audio Pro SW-10 aktiv subwoofer, vit Returexemplar
Detta är en banbrytande akti...
3497 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel, 3 meter
Detta är en förstklassig subwooferkabel i diskre...
647 kr
Köp
Info

Tillbehör

Oehlbach Boom Subwoofer Y-kabel
Detta är en förstklassi...
fr. 547 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.