Köp Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White Audio Pro | Högtalare | Lju
Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White i gruppen Högtalare / Wifi högtalare hos Ljudfokus.se (287DRUMFIREW)

Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White

6990 kr / 4990 kr
Du sparar 2000 kr
Artnr: 287DRUMFIREW
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:

Kampanjvara

Kampanj:
Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White
Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White
Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White
Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White
Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White
Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White
Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White

Produktinformation

Audio Pro Drumfire är en aktiv högtalare, som både erbjuder ett kraftfullt och detaljerat ljud, samt mängder med olika möjligheter till hur du spelar din musik. Främst glänser högtalaren med sin nätverksuppkoppling, där man kan ta del av funktioner som Spotify Connect, Alexa-styrning, TuneIn m.m. Det går även att sammanlänka två högtalare för äkta stereoljud, och likaså integrera högtalaren i Audio Pro´s multiroom-system.

  • Aktiv högtalare med inbyggt Wifi
  • Bluetooth-mottagning
  • Möjlighet till utbyggnad till multiroom
  • Stöd för Spotify Connect, Tidal, Deezer, TuneIn m.m
  • Styrs via mobilapp eller knappar på högtalarens toppdel
  • Analoga ingångar samt utgång för subwoofer (avsedd för basdelen i Drumfire)

Under år 2017 klev svenska högtalarexperten Audio Pro in på marknaden för multirumhögtalare i och med introduktionen av deras Connectivity-serie - där modeller som Addon C10 ingår.

Utbudet breddades i det mer prisöverkomliga skiktet med deras bärbara modell Addon C3 - och nu är marknaden redo för en "bjässe" som breddar serien i det högre prisskiktet. Flaggskeppsmodellen heter Drumfire – en nämns av Audio Pro själva som den (i skrivande stund) kraftfullaste multiroom-högtalaren på marknaden!

Designen i Drumfire skiljer sig en del från de mindre syskonen – den är mer kort och gott mer rock’n’roll. Utförandet i läderdesign, med handsydda sömmar, och detaljer i solid aluminium smälter in naturligt i det moderna hemmet.

Drumfire består av högtalaren D-1 samt subwoofern D-SUB. Sammanlagt finner vi fem högtalarelement i konstruktionen - som drivs av varsin förstärkare - som tillsammans återger  ett ljud som får musiken att verkligen vakna till liv. Den som önskar ännu större kraftresurser kan införskaffa två Drumfire och konfigurera dem så att den ena spelar vänster kanal och den andra höger - alltså äkta stereoljud, för mer bredd och stereoperspektiv i ett vardagsrum.

"Våra Addon högtalare C10, C5 och C3 passar perfekt överallt i hemmet, och även utanför, men den som vill ha något ännu kraftigare i sitt vardagsrum bör definitivt lyssna på Drumfire, eller ännu hellre på ett stereokopplat par" säger Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör på Audio Pro.

D-1 kopplas med en kabel till subwoofern D-SUB, som den med fördel placeras ovanpå. Om man önskar kan man dock placera D-1 på ett annat ställe, och det går också fint att till exempel ta med sig D-1 till sommarstugan över helgen, medan D-SUB stannar hemma – man får då en ljudkvalitet i paritet med prisvinnande Addon C10. Fast i ett mer kraftfullt utförande.

Precis som Addon C-serien är Drumfire försedd med fyra snabbvalsknappar, som enkelt konfigureras till att exempelvis starta en spellista i Spotify eller en internetradiokanal.
Via Audio Pro-appen kan man även sköta sin Drumfire med rösten. Och eftersom Bluetooth finns inbyggt fungerar Drumfire även på ställen där man inte har tillgång till ett trådlöst nätverk.

Drumfire är en högtalare gjord för att njutas högt, i alla dina rum. Fungerar med alla deras multirum produkter. Med Audio Pro Multiroom kan du ha en högtalare i varje rum och spela till en eller allihop samtidigt. Alla kan spela sin personliga favoritmusik på vilken högtalare de vill. Spela från internet-streamingtjänster, från en dator eller en NAS på ditt nätverk, eller musik på din telefon.


Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Kampanj egenskap : Trådlöst ljud
Bestyckning: Dubbla 1" diskanter, dubbla 4.5" mellanregister, 8" baselement
Förstärkareffekt: 2x20 Watt (diskanter), 60 Watt (mellanregister), 200 Watt (bas)
Frekvensomfång: Basdel: 30 - 120 Hz , Toppdel: 45 - 22.000 Hz
Anslutning: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 1 x Ethernet/Wifi , 1 x stereo RCA , 1 x subwoofer pre out
Funktioner: AirPlay , Amazon Alexa , Bluetooth , Multizone , Nätverksstreaming , Spotify Connect , Styrapp , Tidal , Wifi
Färg: Vit
Mått: Basdel: 365 x 500 x 190 mm (B x H x D) , Toppdel: 365 x 155 x 190 mm (B x H x D)
Enhet: Styck

Prisvärda paket

Audio Pro A36 Multiroompaket, Medium
Detta är ett multiroompaket ...
10980 kr (14970 kr)
Audio Pro A36 Multiroompaket, Large
Detta är ett multiroompaket ...
12650 kr (17460 kr)

Rekommenderade tillbehör

Dynavox Perfect Sound RCA-kabel
En extremt prisvärd signalka...
fr. 149 kr

Du har nyligen tittat på

Audio Pro Drumfire, aktiv Wifi-högtalare, Silk White
En Wifi-uppkopplad högtalare...
4990 kr (6990 kr)

Produkter relaterad till din historik

Dynavox Perfect Sound RCA-kabel
En extremt prisvärd signalkabel för stereobruk.
fr. 149 kr

Tillbehör

Dynavox Perfect Sound RCA-kabel
En extremt prisvärd signalka...
fr. 149 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.