Audio Pro Addon T20. vita aktiva golvhögtalare Audio Pro | Kampanj | Ljudfokus.s
Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare i gruppen Högtalare / Bluetooth-högtalare hos Ljudfokus.se (287ADDONT20W)

Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare

6290 kr / 4444 kr
Du sparar 1846 kr
Artnr: 287ADDONT20W
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare
Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare
Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare
Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare
Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare
Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare

Produktinformation

Audio Pro Addon T20 är en slank och elegant aktiv golvhögtalare med inbyggd Bluetooth, dubbla optiska ingångar och en fjärrkontroll helt i aluminium. som snabbt och enkelt streamar musiken trådlöst via Bluetooth. Trots det slanka kabinettet med raka och moderna linjer, så spelar högtalaren rikt och djupt i basregistret. Om du vill ha komplett nätverksstreaming så köper du till deras Link-1 hub. 

  • Slanka och stilfulla aktiva golvhögtalare med raka linjer och Bluetooth
  • Dubbla optiska ingångar och en analog RCA
  • Utgång för subwoofer
  • Fjärrkontroll i metall medföljer med integrerat IR-öga i diskantens infästning

Addon T20 från den svenska högtalarexperten Audio Pro - baserade i Helsingborg - är en mycket intressant och modern produkt, som med sitt formspråk och läckra utförande smälter in i vardagsrummet på ett föredömligt sätt. Ljudet kommer att skämma bort dig, precis som ett flaggskepp i en serie skall göra. Konstruktionen bygger mycket på seriens stativmodell T14, men med dubbla baselement och en större låda så har ljudet växt i flera register. Addon T20 spelare både djupare, tightare och högre.
Högtalaren har även försetts med dubbla optiska ingångar, ett smart drag. Med den allra senaste Bluetooth teknologin lyfter möjligheterna med Addon T20 till nya höjder. Ljudet som Addon T20 levererar är kraftfullt, rent och stort. Baskapaciteten i dessa slanka och stilrena lådor är förbluffande bra, men detta är vi sedan tidigare vana vid hos Audio Pro. Omfånget sträcker sig ner till 32 Hz (!) innan det klingar av. Imponerande!


Stereo ska det vara
Addon T14 är en äkta stereohögtalare, d.v.s att du har två stycken fysiska kabinett - som tillsammans skapar en bredare och mer öppen stereobild, än vad en single-stereo modell förmår. Audio Pro har med sin Addon-serie skämt bort oss med stilfulla modeller, med sidenmatt finish och raka linjer i kabinettet. Då förstärkaren, med sina kabelanslutningar, sitter i den ena högtalaren - den vänstra för att vara exakt - så får man dra en högtalarkabel till den högra högtalaren. Detta är viktigt, för placeras högtalarna omvänt så kommer det inte att stämma överens med hur ljudet är tänkt att röra sig i TV:n.

Med inbyggd Bluetooth® 4.0. mottagning är det busenkelt att streama musiken trådlöst från din smartphone/surfplatta/PC, och du gör det dessutom med en väldigt fin ljudkvalitet.

Volymhantering
Med varje ljudkälla (Bluetooth, 3.5 mm och optisk) kan man spara separata volyminställningar i minnet. Det innebär att man kan ha en hög volym när man använder Bluetooth för att sedan reglera volymen på enheten man spelar ifrån. Ändrar man till de övriga anslutningarna har de den sist valda volymen i minnet.

Exklusivt in i minsta detalj
Håll fjärrkontrollen i din hand. Känslan är total, då den är fräst i ett enda stycke aluminium. Från fjärrkontrollen kan du bl.a. justera tonkontrollerna och välja vilken ingång som ska spela. 

"Audio Pro har lyckats bygga ett digitalt golvhögtalarpar som är en dröm att koppla upp och använda. Säg farväl till kabeltrassel och oönskade extrakomponenter! när allt ska sammanfattas så sitter vi faktiskt här med en komplett stereoanläggning inbyggd i ett par golvhögtalare – för sammanlagt 6 500 kronor. Och som spelar musik trådlöst. Med tanke på det har Audio Pro byggt en mycket intressant produkt i Addon T20!"
Ljud&Bild 

Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs, aktiv högtalare, basreflex
Typ: Stereo
Utförande: Inbyggd DAC, Subwoofer-utgång
Bestyckning: 0.75" diskant, 2 x 4.5" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: 2x60 Watt
Frekvensomfång: 32 - 25.000 Hz
Anslutning: 1 x Bluetooth, 1 x stereo RCA, 1 x subwoofer pre out, 1 x USB-A (laddning), 2 x optiska
Delningsfrekvens: 2.900 Hz
Färg: Vit
Mått: 190 x 832 x 210 mm (B x H x D)
Enhet: Par

Rekommenderade tillbehör

Audio Pro Link-1 streaminghub
Detta är en streaminghub med...
990 kr (1290 kr)
Supra Ply 2.0, vit högtalarkabel lösmeter
Den mindre Ply-modellen med ledar...
50 kr (65 kr)

Du har nyligen tittat på

Audio Pro Addon T20, vita aktiva golvhögtalare
En slank och elegant aktiv g...
4444 kr (6290 kr)

Produkter relaterad till din historik

Supra Ply 2.0, vit högtalarkabel lösmeter
Den mindre Ply-modellen med ledare i 2 mm².
50 kr (ord. 65 kr)
Audio Pro Link-1 streaminghub
Detta är en streaminghub med kablat eller trådl&...
990 kr (ord. 1290 kr)

Tillbehör

Audio Pro Link-1 streaminghub
Detta är en streaminghub med...
990 kr (1290 kr)
Supra Ply 2.0, vit högtalarkabel lösmeter
Den mindre Ply-modellen med ledar...
50 kr (65 kr)

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.