Köp Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart Audio Pro | Högtalare | Lj
Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart i gruppen Högtalare / Wifi högtalare hos Ljudfokus.se (287ADDONC5B)

Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart

2490 kr / 1680 kr
Du sparar 810 kr
Artnr: 287ADDONC5B
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart
Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart
Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart
Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart
Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart

Produktinformation

Audio Pro Addon C5 är en stilren och aktiv högtalare i single-stereo utförande, med ett läckert bärhandtag i läder på toppen. Inbyggt finns trådlöst nätverk som ger möjlighet till bl.a Spotify Connect och AirPlay, samt så kan man enkelt bygga ut ljud i flera rum samtidigt genom att addera flera Audio Pro Connectivity-modeller. Dessutom finns det även Bluetooth för en enkel uppkoppling utan nätverk.

  • Single-stereo högtalare med en stilren och modern design
  • Inbyggt trådlöst nätverk med bl.a AirPlay, Spotify Connect, Tidal och en fri styrapp
  • Bluetooth 4.0
  • Möjlighet för utbyggnad till multiroom
  • Hanterar MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
  • USB DC ut för laddning av mobiler/surfplattor (max 5V, 1000 mA)
  • Analog RCA coh 3.5 mm stereoingång, subwoofer ut

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, och definitivt extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har sakta men säkert jobbat sig upp till att bli ett välrenommerat märke med stor försäljning. Boomen med trådlösa högtalare ledde till att omsättningen ökade till respektabla 300 miljoner kronor 2016, och plötsligt var det lilla företaget inte så litet längre. Mycket av framgången beror på ett dramatiskt skifte för ett par år sedan. Audio Pro valde kort och gott att sluta med vanliga analoga högtalare för att istället helt satsa på trådlösa modeller.
Även om det tog tid innan omsättningen satte fart efter det nya vägvalet, så berodde det mycket på att Audio Pro lyckades få till ett bättre ljud ur högtalarna än många av konkurrenterna. Att förenkla användningen av Spotify hjälpte naturligtvis till, men det gjorde nog även ljudkvaliteten, tror Stefan Pantzar:
– Vi har försökt göra det enkelt att koppla upp och använda, och det tror jag att vi har lyckats ganska så bra med, säger Stefan Pantzar på Audio Pro.

Connectivity-serien
Audio Pro anställde i början av år 2017 Nils Ankarcrona som ekonomichef och Jens Henriksen från Zound Industries (Urbanears, Marshall, Molami) som försäljningschef. De planerar att bygga ut för att klara av efterfrågan på trådlösa högtalare. Bland dessa kan nämnas nya Connectivity-serien, som bygger vidare på den rosade och storsäljande Addon-serien, fast med tillägget att erbjuda streaming via nätverket och integration av multiroom. Allting har utvecklats, marknadsförs och säljs från huvudkontoret i Helsingborg.

Connectivity-modellerna kan också spela på egen hand i olika rum och styrs från en app. Med hjälp av denna kan man konfigurera hur högtalarna ska bete sig och programmera fyra knappar så att man enkelt kan välja sin favoritkanal på radio. 
– De har ju inte radio inbyggt, men vi tror att välja ljudkälla – även radio – från förhandsinställningarna är något som kunderna kommer att uppskatta, säger Steinar Arnason, vice VD på Audio Pro.

Connectivity-högtalarna har Bluetooth och Wifi-anslutning och på baksidan finns en analog ljudingång för exempelvis en platt-TV eller skivspelare. Det finns även en subwoofer-utgång, och en trådlös subwoofer finns tillgänglig från Audio Pro. Den passar till både Addon C-serien och andra högtalare med subwoofer-utgång.

Conmnectivity-serien inkluderar även en trådlös adapter döpt till Link1. Den har bl.a optisk ljudingång och kan kopplas till befintliga högtalare så att även äldre enheter kan strömma musik.

Addon C5
Detta är en aktiv högtalare i ett ytterst kompakt och stilfullt format. Skillnaden mot storebror Addon C10 är att den här högtalaren är bestyckad med ett mindre 4" baselement, och att kabinetet är än mer platsbesparande. Trots detta kan Addon C5 spela ner till 50 Hz i basområdet, men den spelar givetvis inte lika starkt och fylligt som sin storebror. Addon C5 blir därmed ytterst lämpad för kök, arbetsplatsen eller allrummet.
Inbyggt finns totalt 40 Watt att tillgå från det digitala förstärkeriet, som driver dubbla 0.75" textil-diskanter och ett centerat och långslagigt 4" element. Med Audio Pro´s stora kunskap inom högtalarkonstruktioner - som sträcker sig drygt 40 år tillbaka i tiden - så levererar Addon C5 ett helgjutet och prydligt ljud, där du hör varje detalj i musiken när du spelar.

Webblänk till engelska What Hifi´s utmärkelse som årets produkt


Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs, aktiv, single-stereo
Utförande: Subwoofer-utgång
Bestyckning: Dubbla 0.75" diskanter, 4" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: Total effektt: 40 Watt
Frekvensomfång: 50 - 20.000 Hz
Anslutning: 1 x 3.5mm stereo , 1 x Bluetooth , 1 x Ethernet/Wifi , 1 x stereo RCA , 1 x Subwoofer pre out , 1 x USB-A (laddning)
Funktioner: AirPlay , Bluetooth , Multizone , Nätverksstreaming , Spotify Connect , Styrapp , Tidal , Wifi
Mått: 250 x 130 x 150 mm (B x H x D)

Prisvärda paket

Audio Pro Multiroompaket Medium, svartgrå
Ett multiroompaket bestående...
5059 kr (7470 kr)
Audio Pro Multiroompaket XL, svartgrå
Ett multiroompaket bestående...
9990 kr (13950 kr)
Audio Pro Multiroompaket Large, svartgrå
Ett multiroompaket bestående...
7998 kr (10460 kr)

Rekommenderade tillbehör

Dynavox Perfect Sound RCA-kabel
En extremt prisvärd signalka...
fr. 149 kr
Supra MP-Cable 3.5mm stereo
3,5 mm stereo-ljudkabel av hö...
fr. 115 kr (fr. 128 kr)

Du har nyligen tittat på

Audio Pro Addon C5 aktiv högtalare med nätverk, svart
Stilren single-stereo högtal...
1680 kr (2490 kr)

Produkter relaterad till din historik

Supra MP-Cable 3.5mm stereo, 0.5 meter
3,5 mm stereo-ljudkabel av högsta kvalitet från ...
115 kr (ord. 128 kr)
Dynavox Perfect Sound RCA-kabel, 1 meter
En extremt prisvärd signalkabel för stereobruk.
198 kr

Tillbehör

Dynavox Perfect Sound RCA-kabel
En extremt prisvärd signalka...
fr. 149 kr
Supra MP-Cable 3.5mm stereo
3,5 mm stereo-ljudkabel av hö...
fr. 115 kr (fr. 128 kr)

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.