Köp Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit Audio Pro | Inbyggnad & multiroom
Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit i gruppen Högtalare / Wifi-högtalare hos Ljudfokus.se (287ADDONC10W)

Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit

3490 kr / 2490 kr
Du sparar 1000 kr
Artnr: 287ADDONC10W
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit
Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit
Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit
Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit
Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit
Audio Pro Addon C10 aktiv Wifi-högtalare, vit

Produktinformation

Audio Pro Addon C10 är en aktiv högtalare, vars teknik är baserad på den rosade och storsäljande Addon T10. Inbyggt finns trådlös streaming för Bluetooth, men C-upplagan spinner vidare på det lyckade konceptet och har även inbyggt nätverk (wifi). Ljud kan Audio Pro sedan 70-talet, men med Addon C10 får du möjligheten till att streama musiken trådlöst med hög kvalitet.

  • Aktiv högtalare i stilren design med ett modernt formspråk
  • Inbyggt tådlöst nätverk (802.11 b/g/n, 2.4 GHz) med bl.a Spotify Connect, Tidal och AirPlay
  • Audio Pro Control styrapp finns för iOS och Android
  • Bluetooth 4.0
  • Möjlighet för utbyggnad till multiroom med övriga C-modeller
  • Fri styrapp för Android och iOS
  • Hanterar MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
  • USB DC ut för laddning av mobiler/surfplattor (max 5V, 1000 mA)
  • Analog RCA och 3.5 mm stereoingång, subwoofer ut

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, och definitivt extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har sakta men säkert jobbat sig upp till att bli ett välrenommerat märke med stor försäljning. Boomen med trådlösa högtalare ledde till att omsättningen ökade till respektabla 300 miljoner kronor 2016, och plötsligt var det lilla företaget inte så litet längre. Mycket av framgången beror på ett dramatiskt skifte för ett par år sedan. Audio Pro valde kort och gott att sluta med vanliga analoga högtalare för att istället helt satsa på trådlösa modeller.
Även om det tog tid innan omsättningen satte fart efter det nya vägvalet, så berodde det mycket på att Audio Pro lyckades få till ett bättre ljud ur högtalarna än många av konkurrenterna. Att förenkla användningen av Spotify hjälpte naturligtvis till, men det gjorde nog även ljudkvaliteten, tror Stefan Pantzar:
– Vi har försökt göra det enkelt att koppla upp och använda, och det tror jag att vi har lyckats ganska så bra med, säger Stefan Pantzar på Audio Pro.

Connectivity-serien
Audio Pro anställde i början av år 2017 Nils Ankarcrona som ekonomichef och Jens Henriksen från Zound Industries (Urbanears, Marshall, Molami) som försäljningschef. De planerar att bygga ut för att klara av efterfrågan på trådlösa högtalare. Bland dessa kan nämnas nya Connectivity-serien, som bygger vidare på den rosade och storsäljande Addon-serien, fast med tillägget att erbjuda streaming via nätverket och integration av multiroom. Allting har utvecklats, marknadsförs och säljs från huvudkontoret i Helsingborg.

Connectivity-modellerna kan också spela på egen hand i olika rum och styrs från en app. Med hjälp av denna kan man konfigurera hur högtalarna ska bete sig och programmera fyra knappar så att man enkelt kan välja sin favoritkanal på radio. 
– De har ju inte radio inbyggt, men vi tror att välja ljudkälla – även radio – från förhandsinställningarna är något som kunderna kommer att uppskatta, säger Steinar Arnason, vice VD på Audio Pro.

Connectivity-högtalarna har Bluetooth och Wifi-anslutning och på baksidan finns en analog ljudingång för exempelvis en platt-TV eller skivspelare. Det finns även en subwoofer-utgång, och en trådlös subwoofer finns tillgänglig från Audio Pro. Den passar till både Addon C-serien och andra högtalare med subwoofer-utgång.

Conmnectivity-serien inkluderar även en trådlös adapter döpt till Link1. Den har bl.a optisk ljudingång och kan kopplas till befintliga högtalare så att även äldre enheter kan strömma musik.

Addon C10
Detta är en aktiv högtalare i ett ytterst kompakt och stilfullt format. När magasinet Ljud&Bild testade den rena Bluetooth-modellen Addon T10 så skrev de att det mesta låter som uttorkade blomlådor i jämförelse. Den här högtalaren har en överraskande stor ljudbild att leverera, där speciellt basförmågan förbluffar mest. Ta en titt på frekvensomfånget, som är angivet ner till imponerande 45 Hz.
Inbyggt finns totalt 80 Watt att tillgå från det digitala förstärkeriet, som driver dubbla 0.75" textil-diskanter och ett centerat och långslagigt 5.25" element. Med Audio Pro´s stora kunskap inom högtalarkonstruktioner - som sträcker sig drygt 40 år tillbaka i tiden - så levererar Addon C10 ett helgjutet och prydligt ljud, där du hör varje detalj i musiken när du spelar.

"Högtalarna låter precis lika bra som de populära T-modellerna och det snygga, lättlyssnade ljudet känns igen. Audio Pro vet verkligen hur man får små kabinett att leverera bas som man inte trodde var möjlig utan att tumma det minsta på dynamik och detaljrikedom. Med Addon C10 kan du dessutom spela riktigt högt med bibehållen kvalitet. Den mindre Addon C5 levererar av förklarliga skäl inte lika tung bas som sitt fullvuxna syskon, men fungerar bra som komplement i kök eller sovrum. Både Addon C5 och Addon C10 har dessutom utgångar för subwoofer om du skulle vilja ha mer av de låga frekvenserna"
Digitallife, med stämpeln ´Toppklass´

Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: 2-vägs, aktiv, single-stereo
Utförande: Subwoofer-utgång
Bestyckning: Dubbla 0.75" diskanter, 5.25" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: Total effekt: 80 Watt
Frekvensomfång: 45 - 22.000 Hz
Anslutning: 1 x 3.5mm stereo, 1 x Bluetooth, 1 x Ethernet/Wifi, 1 x stereo RCA, 1 x Subwoofer pre out, 1 x USB-A (laddning)
Funktioner: AirPlay, Bluetooth, Multizone, Nätverksstreaming, Spotify Connect, Styrapp, Tidal, Wifi
Mått: 320 x 166 x 180 mm (B x H x D)
Enhet: Styck

Prisvärda paket

Audio Pro Multiroompaket XL, vitgrå
Ett multiroompaket bestående...
9998 kr (13950 kr)

Rekommenderade tillbehör

Dynavox Perfect Sound RCA-kabel
En extremt prisvärd signalka...
fr. 149 kr
Supra MP-Cable 3.5mm stereo
3,5 mm stereo-ljudkabel av hö...
fr. 128 kr

Du har nyligen tittat på

Audio Pro SW10, aktiv subwoofer svart
Detta är en banbrytande akti...
3990 kr
Audio Pro BT5 Bluetooth-högtalare, valnöt
Kompakt aktiv Bluetooth-högt...
990 kr (1490 kr)
Audio Pro WB201, väggfäste styck grått
Ett väggfäste till Audi...
175 kr

Produkter relaterad till din historik

Dynavox Perfect Sound RCA-kabel, 0.75 meter
En extremt prisvärd signalkabel för stereobruk.
169 kr
Supra MP-Cable 3.5mm stereo, 0.5 meter
3,5 mm stereo-ljudkabel av högsta kvalitet från ...
128 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.