Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart Audio Pro | Inbyggnad & m
Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart i gruppen Högtalare / Subwoofers hos Ljudfokus.se (287ADDONCSUBB)

Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart

3990 kr / 3090 kr
Du sparar 900 kr
Artnr: 287ADDONCSUBB
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:

Kampanjvara

Kampanj:
Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart
Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart
Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart
Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart
Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart

Produktinformation

Audio Pro Addon C-Sub är en mycket intressant och spännande aktiv subwoofer. Dels att den kommer från vår svenska högtalarexpert, som genom åren skämt bort oss med sina välbyggda konstruktioner. Dels för dess smidigt och stilrena mått på endast 23 cm i kubik, och även för att basen har inbyggt nätverk, vilket gör den lätt att integrera i deras multiroom-system - fritt från kablar. Ett perfekt baskomplement till övriga Addon C-modeller.

  • Aktiv subwoofer med ett 6.5" baselement + dubbla 7.5" slavar
  • Inbyggt nätverk för multiroom-styrning
  • Platsbesparande och stilfull design
  • Kan även kopplas till valfritt system via kabelanslutning

En svensk högtalarexpert med ett världstäckande erkännande
I Helsingborg byggs några av de mest välljudande trådlösa högtalarna på marknaden, och definitivt extremt utmärkande i sitt prissegment. Audio Pro började som ett litet företag redan 1978 och har sakta men säkert jobbat sig upp till att bli ett välrenommerat märke med stor försäljning. Boomen med trådlösa högtalare ledde till att omsättningen ökade till respektabla 300 miljoner kronor 2016, och plötsligt var det lilla företaget inte så litet längre. Mycket av framgången beror på ett dramatiskt skifte för ett par år sedan. Audio Pro valde kort och gott att sluta med vanliga analoga högtalare för att istället helt satsa på trådlösa modeller.
Även om det tog tid innan omsättningen satte fart efter det nya vägvalet, så berodde det mycket på att Audio Pro lyckades få till ett bättre ljud ur högtalarna än många av konkurrenterna. Att förenkla användningen av Spotify hjälpte naturligtvis till, men det gjorde nog även ljudkvaliteten, tror Stefan Pantzar:
– Vi har försökt göra det enkelt att koppla upp och använda, och det tror jag att vi har lyckats ganska så bra med, säger Stefan Pantzar på Audio Pro.

Connectivity-serien
Audio Pro anställde i början av år 2017 Nils Ankarcrona som ekonomichef och Jens Henriksen från Zound Industries (Urbanears, Marshall, Molami) som försäljningschef. De planerar att bygga ut för att klara av efterfrågan på trådlösa högtalare. Bland dessa kan nämnas nya Connectivity-serien, som bygger vidare på den rosade och storsäljande Addon-serien, fast med tillägget att erbjuda streaming via nätverket och integration av multiroom. Allting har utvecklats, marknadsförs och säljs från huvudkontoret i Helsingborg.

Connectivity-modellerna kan också spela på egen hand i olika rum och styrs från en app. Med hjälp av denna kan man konfigurera hur högtalarna ska bete sig och programmera fyra knappar så att man enkelt kan välja sin favoritkanal på radio. 
– De har ju inte radio inbyggt, men vi tror att välja ljudkälla – även radio – från förhandsinställningarna är något som kunderna kommer att uppskatta, säger Steinar Arnason, vice VD på Audio Pro.

En aktiv subwoofer i C-serien har sett dagens ljus
- Audio Pro började en gång i tiden sin högtalartillverkning med aktiva subwoofers och vår styrka är stort ljud ur små lådor. Nu har vi fört vidare vårt arv och tekniken till de nya trådlösa multiroom-högtalarna. Vi satsar på ny teknik, stort ljud och design, säger Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör på Audio Pro.

Addon C-Sub är en kub med måttet 23 cm runt om. Det är en liten bashögtalare som är lättplacerad både när det gäller design och utrymme. Subwoofern är ett perfekt komplement till Audio Pro´s trådlösa C-högtalarserie, särskilt i större rum där man vill ha mer bas.
På baksidan av baslådan sitter kontroller som låter dig justera volym, delningsfrekvens och fas. Det finns även on/off-knapp och knapp för WiFi-anslutningen. En LED-indikator visar om högtalaren är ansluten till ditt WiFi-nätverk eller via kabel. Det är med kabelanslutningen som man slår två flugor i en smäll. Detta gör att Addon C-Sub kan användas till vilket "traditionellt" system som helst, där man önskar att få lite djupbas till anläggningen.


Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

Specifikationer

Konstruktion: Aktiv subwoofer, slavbasar
Variabel delningsfrekvens: 50 - 120 Hz
Bestyckning: 6.5" element, dubbla 7.5" slavkoner
Förstärkareffekt: 200 Watt RMS
Frekvensomfång: 30 - 120 Hz
Anslutning: RCA mono , Wifi
Funktioner: Styrapp , Wifi
Färg: Svart
Strömförbrukning: 0.43 Watt (standby) , 6.7 Watt (på)
Mått: 230 x 230 x 230 mm (B x H x D)

Prisvärda paket

Audio Pro Addon A26 & C-Sub Högtalarpaket 2.1, svart
Ett grymt välljudande och pr...
7080 kr (8980 kr)
Audio Pro A10 & Addon C-Sub 2.1 högtalarpaket, mörkgrå
Detta är ett kompakt och n&#...
5870 kr (7970 kr)
Audio Pro A10 & Addon C-Sub 4.1 högtalarpaket, mörkgrå
Detta är ett kompakt och n&#...
8650 kr (11950 kr)
Audio Pro Multiroompaket XL, svartgrå
Ett multiroompaket bestående...
9990 kr (13950 kr)

Du har nyligen tittat på

Audio Pro Addon C-Sub, aktiv subwoofer med Wifi, svart
Aktiv subwoofer med kubikmåt...
3090 kr (3990 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.