Audio Pro A10 aktiv Wifi-högtalare, ljusgrå 3-PACK Audio Pro | Multiroom | Ljudf
27
Audio Pro A10 aktiv Wifi-högtalare, ljusgrå 3-PACK i gruppen Paket / Multiroom - Nätverk & Högtalarväxel hos Ljudfokus.se (SET3X287A10LGR)

Audio Pro A10 aktiv Wifi-högtalare, ljusgrå 3-PACK

5970 kr / 4350 kr
Du sparar 1620 kr
space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Artnr: SET3X287A10LGR
1 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Audio Pro A10 aktiv Wifi-högtalare, ljusgrå 3-PACK

Produktinformation

Detta är ett 3-pack till förmånligt pris, så man kan konfigurera högtalarna i tre olika rum!


Audio Pro A10
är en stilren och smidig aktiv högtalare, som har både Bluetooth och nätverk inbyggt. Slipp kabeltrasslet och njut av trådlöst ljud med en grym ljudkvalitet. Den runda designen är riktigt läcker med det tygklädda kabinettet. På aluminiumtoppen finns en integrerad kontrollpanel för volym, källbyte och snabbval. Addera fler högtalare om du vill bygga ut med multiroom.

 • Aktiv Wifi-högtalare med en stilren design och tygklätt kabinett
 • Möjlighet för utbyggnad till multiroom
 • Stöd för bl.a Spotify Connect, Deezer, Tidal, Tune-in
 • Fri styrapp för iOS och Android
 • Inbyggd Bluetooth
 • Kontrollpanel på toppen
 • Kan monteras på vägg via väggfäste, M6-gänga (tillval)


När svenska Audio Pro år 2008 utvecklade sina första lösningar för trådlöst ljud var målet att slippa kablarna, men att behålla HiFi-ljudet. Man lyckades mycket väl med sin Living-serie, men det var först fem år senare när Bluetooth-serien Addon lanserades som försäljningen tog fart på riktigt. Audio Pro och dess dåvarande ägare/grundare Stefan Pantzar - som var med när bolaget grundades år 1978 - insåg tidigt att det var trådlöst ljud som var framtiden.
De senaste fem åren har utvecklingen för Audio Pro varit fantastisk, där omsättningen har tiofaldigats! Under år 2018 har man lanserat flera Wifi-styrda högtalare med multiroom-funktion, bl.a Drumfire som man själva marknadsför som marknadens mest kraftfulla multiroom-högtalare. 

Multiroomhögtalaren med de mjuka formerna
Olika rum har olika utseende, inredning och känsla, och vad som passar bra i ett rum kanske inte smälter in i ett annat – av den anledningen lanserar man nu en multirumhögtalare i smidigt format och enhetlig, rundad design med en tygfront - A10. Högtalaren har en aluminiumtopp, med integrerad kontrollpanel där man kan justera volymen, byta källa med mera – och där finns också fyra snabbvalsknappar som man själv kan programmera till att exempelvis starta en radiokanal eller en spellista på Spotify.

A10 har trots sin kompakta design ett fullvuxet ljud, och en anledning till detta är att den nyttjar ett dedikerat lågregister-element som spelar upp till 300 Hz. Detta innebär att mellanregister- och diskantområdena - som hanteras av ett exklusivt BMR-element - kan spela utan interferens från de låga frekvenserna. När man spelar på lägre volymer med A10 förstärks basen en smula, för att ge ljudet en fyllighet som annars skulle saknas.

Högtalarens design gör att den med fördel kan placeras till exempel på ett bord, en fönsterbräda alternativt i en bokhylla. Och den som önskar kan enkelt montera högtalaren på en vägg, med standard (M6) väggfästen, som finns som tillbehör.

A10 kan givetvis kontrolleras via Audio Pros app - där man även kan sköta den med hjälp av rösten, via Amazon Alexa - och ingå i ett multirumsystem via ett WiFi-nätverk.
Högtalaren är även utrustad med Bluetooth för att kunna användas i miljöer där trådlöst nätverk saknas - t.ex i sommarstugan - och man har även möjligheten att ansluta till högtalaren med kabel via AUX-ingången.

 • Högtalare: 3 st. Audio Pro A10 aktiv Wifi-högtalare, ljusgrå styck (Artnr. 287A10LGR)
 • Audio Pro, idag vida kända för sina trådlösa aktiva högtalare, har sedan starten 1978 gjort allt i sin makt för att leverera bästa möjliga ljud till ett lika bra pris. Den patenterade tekniken ACE-bass var rivstarten, vilken innebar att man kunde få ut mer bas ur ett mindre kabinett och redan under det glimrande 80-talet cementerade man sin position bland giganterna på marknaden.

  Specifikationer

  Konstruktion: Aktiv, Wifi-högtalare
  Typ: Single-stereo
  Utförande: Wifi-högtalare
  Bestyckning: 1.25" BMR diskant/mellanregister, 3" långslagigt baselement, dubbla 4.5" slavbasar
  Förstärkareffekt: 52 Watt, klass-D
  Frekvensomfång: 55 - 20.000 Hz
  Ingångar: 3.5mm stereo , Bluetooth , Wifi
  Delningsfrekvens: 300 Hz
  Funktioner: AirPlay , Amazon Alexa , Bluetooth , Deezer , Multizone , Nätverksstreaming , Spotify Connect , Styrapp , Tidal , Wifi
  Färg: Grå
  Mått: 140 x 193 x 140 (B x H x D)
  Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan nuvarande prissänkning: 4350 kr

  Prishistorik

  Rekommenderade tillbehör

  Supra MP-Cable 3.5mm stereo
  3,5 mm stereo-ljudkabel av hö...
  fr. 129 kr (fr. 150 kr)

  Du har nyligen tittat på

  Audio Pro A10 aktiv Wifi-högtalare, ljusgrå 3-PACK
  Aktiv, nätverksuppkopplad h&...
  4350 kr (5970 kr)

  Produkter relaterad till din historik

  -14%
  Supra MP-Cable 3.5mm stereo, 0.5 meter
  3,5 mm stereo-ljudkabel av högsta kvalitet från ...
  129 kr (ord. 150 kr)
  Köp
  Info

  Tillbehör

  Supra MP-Cable 3.5mm stereo
  3,5 mm stereo-ljudkabel av hö...
  fr. 129 kr (fr. 150 kr)

  Snabba leveranser

  Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
  (gäller ej leverans med pall)

  Vi har nöjda kunder

  Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

  Vi kan det vi säljer

  Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.