Köp Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A på Ljudfokus.se!
Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A i gruppen Kablar & kontakter / Digitala kablar hos Ljudfokus.se (MAST)

Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A

Längd: 
Antal: 
Artnr: MAST
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A
Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A
Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A
Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A
Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A

Produktinformation

Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet är en genomtänkt och påkostade nätverkskabel med CAT6A-certifiering, vars teknik och uppbyggnad är framtagen för att ge en mer exakt dataöverföring. Modellen agerar som flaggskeppet av skottarnas nätverkskablar och är storebror till Hyper. Skillnaden ligger i att man har kontakter i zinc, som har en speciell crimp-process som ger minimala läsfel (jitter) och som säkerställer överensstämmelse med ISO/TIA-certifieringsstandarderna. Men den främsta skillanden är att man integrerat deras jordningssystem Grun, där en spadkontakt ansluts till en apparats jordskruv för extra stark jord. Man nyttjar grövre ledare för en högre bandbredd samt en generös skärmning på de tvinnade ledarna. För att minimera skin-effekten och variationer i kapacitansen - jämfört med en mångtrådig kardelledare - så har Atlas byggt sina nätverkskablar med solida ledare, här med OFC-kopparn. Givetvis finner vi deras mer påkostade PEF-isolering (skummad polyeten) som isoleringsmaterial, som har mindre inverkan på signalöverföringen mot konkurrenternas föredragn (och billigare) PVC. Att denna tekniken bidrar till att få minimala läsfel (jitter), som i sin tur ger bättre arbetsförhållanden för den mottagande enhetens korrigeringskrets med lägre brusgolv och ett mer exakt ljud som följd. Det är väl det som vi alla vill ha!?

  • Förstklassig nätverkskabel för musikstreaming
  • Kontakterad med RJ45-pluggar med en speciell crimpningsteknik som säkerställer ISO/TIA-certifiering
  • S/FTP tvinnade och solida OFC-kopparledare minimerar interens och störningar
  • Jordningssystemet Grun är inkluderat med en spadkontakt för anslutnings till apparats jordskruv
  • PEF-isolering (skummad polyeten) har mindre dielektriskt absorption än PVC
  • Bandbredd (nominell): 500 MHz
  • Diameter: 8.2 mm

Atlas Cables
Atlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.
Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar OEM-tillverkas av Atlas.

Grun
En av de största bovarna till varför anläggningen inte når sin fulla potential är RF (radiofrekventa) och EM (elektromagnetiska) störningar, samt även störningar som ligger i signaljorden. 
Grun ger möjligheten till en extern och gemensam jordreferens, och finns i tre olika varianter. För elektronik kan man ansluta Grun genom RCA till ett ledigt RCA-uttag, något som man har döpt till en Pseudo-balanserad koppling. Finns det inte lediga RCA-uttag kan man beställa Grun med en spadkontakt, som ansluts till en chassiskruv för en helt självständig jord. Alternativt kan man få Grun med en strömkontakt där endast jordstiften sitter i, som då ansluts till vägguttaget. Givetvis kan, och bör, man sedan länka samman alla Grun-kablar i systemet för en gemensam jordreferens.

Du kan läsa mer om Atlas teknologier i vårt blogginlägg

Skottska Atlas Cables har snabbt skapat sig ett respekterat namn för sina prisvärda och innovativa kablar med tillbehör, helt egenutvecklade i fabriken i Kilmarnock.

Specifikationer

Typ: Nätverk

Du har nyligen tittat på

Atlas Mavros Grun Streaming Ethernet CAT6A
Med Atlas Mavros Grun nätver...
fr. 3998 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.