Köp Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter på Ljudfokus.se!
Spara 127 kr
Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter i gruppen Kablar / Subwooferkablar hos Ljudfokus.se (104EQACSU3)

Lagerrensning

Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
848 kr / 509 kr 636 kr
636 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 104EQACSU3
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter
Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter
Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter
Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter
Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter
Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter

Produktinformation

Atlas Equator Achromatic RCA 1:1 är en analog subwooferkabel och storebror till instegsmodellen Element. Med en ökad ledararea kan man minska kapacitansen, samt så har Equator en ännu mer effektiv skärm (95 % mot 85 %) med dubbla lager av flätad OFC-koppar. I övrigt är uppbyggnaden identisk med den en-kristalliga OCC-kopparn och det mer påkostade PEF som isoleringsmaterial. Nytt är den banbrytande Achromatic-pluggen som tar bort den sista barriären och ger en bättre signalförmåga. Engelska What Hifi har utsedd tidigare generationer av Equator till årets produkt hela fyra gånger!

  • Subwooferkabel med en coaxial uppbyggnad med ledare av OCC-koppar
  • Skärmning bestående av dubbla lager flädad OFC-koppar med 95 % styrka
  • PEF-isolering (skummad polyeten) har mindre dielektriskt absorption än PVC
  • Achromatic RCA-kontakt som är kallsvetsad ger en mer perfekt övergång än lödning
  • Diameter: 7 mm
  • Kapacitans: 53.27 pF/m
  • Induktans: 0.40 µH/m
  • Resistans: 0.027Ω/m
  • Impedans: 78.25 Ohms/m
  • Längd: 3 meter

Atlas Cables
Atlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.
Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar OEM-tillverkas av Atlas.

Ny och het - Achromatic-pluggen
Den mest spännande och intressanta nyheten med den här kabeln är att Atlas introducerar sin nya plugg döpt till Achromatic. Det är en vidareutveckling från tidigare pluggar. Den nya generationen finnes på merpart av deras kablar. 
Achromatic är en icke-magnetisk kontakt med låg massa och som kallsvetsas, vilket gör att metallerna (kabel och kontakt) med kalibrerad precision pressas ihop för att skapa en gemensam enhet, som är helt lufttät. Jämfört med lödning (även om man använder silverlod) så får man en mycket bättre övergång av signalen från kontakt -> kabel -> kontakt och utan att ta skada på kabelns dielektrikum
Achromatic-pluggen har även en speciell konstruktion där retursignalens ledning ger en mer konstant impedans samt även minimerar RFI (radiofrekventa störningar). 

Du kan läsa mer om Atlas teknologier i vårt blogginlägg

Skottska Atlas Cables har snabbt skapat sig ett respekterat namn för sina prisvärda och innovativa kablar med tillbehör, helt egenutvecklade i fabriken i Kilmarnock.

Specifikationer

Typ: Subwooferkablar

Du har nyligen tittat på

Atlas Equator Achromatic RCA 1:1, subwooferkabel 3 meter
Equator är en förtr...
509 kr
636 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.