Atlas Element Optical digital ljudkabel, 1 meter Atlas Cables | Kablar & kontakt
Spara
Atlas Element Optical digital ljudkabel, 1 meter i gruppen Kablar / Digitala ljudkablar hos Ljudfokus.se (104ELOP1)

Atlas Element Optical digital ljudkabel, 1 meter

Erbjudandet gäller t.o.m:
398 kr / 239 kr 239 kr
239 kr
 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 104ELOP1
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Atlas Element Optical digital ljudkabel, 1 meter

Produktinformation

Atlas Element Optical är deras instegsmodell av optiska kablar, som för över en digital ljudsignal via ljus. För att få en väldigt exakt överföring utan läsfel (kallas jitter) så är ledaren uppbyggd av PMMA (PolyMetylMetAkrylat), vilket är en glasartad konstharts som ger en mycket exakt ljusreflektion till ett överkomligt tillverkningspris, och som ger ett hörbart lyft mot marknadens enklaste modeller. Ledaren är sedan klädd i en högeffektiv fluorpolymer. De gjutna metallpluggarna bidrar med en mer exakt övergång från ledaren till kontakt, i syfte att motverka jitter. Trots sitt överkomliga pris är detta ett givet lyft mot marknadens konkurrenter som kommer ge ett mer detaljerat ljud!

  • Atlas instegsmodell av optiska kablar
  • Ledare uppbyggd av PMMA (PolyMetylMetAkrylat)
  • Gjutna metallkontakter minimerar läsfel
  • Snyggt utförande i vitt
  • Diameter: 6 mm
  • Längd: 1 meter

Atlas Cables
Atlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland.
På deras hemsida får man en lättöverskådlig presentation och kan djupdyka med principerna och läsa om grundläggande tekniska egenskaper och fulllständiga elektriska specifikationer för varje kabelmodell. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.
Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar under OEM-tillverkas av Atlas.

"This is a good budget optical interconnect from Atlas. It loses very little if anything from the original recording. My own thoughts are that optical cable can add a little warmth or rounded sounds to music per se. That is more about the equipment involved rather than the cable itself"
Hifi Pig med stämpeln "Recommended"

Skottska Atlas Cables har snabbt skapat sig ett respekterat namn för sina prisvärda och innovativa kablar med tillbehör, helt egenutvecklade i fabriken i Kilmarnock.

Specifikationer

Typ: Optisk

Du har nyligen tittat på

Atlas Element Optical digital ljudkabel, 1 meter
Detta är Atlas instegsmodell...
239 kr
239 kr
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.