Köp Atlas Element Achromatic 2.0 Z, terminerad högtalarkabel stereopar på Ljudfokus.se!
40
Atlas Element Achromatic 2.0 Z, terminerad högtalarkabel stereopar i gruppen Kablar / Högtalarkablar hos Ljudfokus.se (ELACSZ)

Atlas Element Achromatic 2.0 Z, terminerad högtalarkabel stereopar

Lagerrensning

898 kr
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan nuvarande prissänkning: 898 kr OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Du sparar fr. 479 kr
 
Antal: 
Artnr: ELACSZ
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Atlas Element Achromatic 2.0 Z, terminerad högtalarkabel stereopar
Atlas Element Achromatic 2.0 Z, terminerad högtalarkabel stereopar
Atlas Element Achromatic 2.0 Z, terminerad högtalarkabel stereopar

Produktinformation

Atlas Element Achromatic 2.0 Z är en färdigterminerad högtalarkabel, som säljes i stereopar och är tillverkad i Atlas-fabriken. Här finner vi OFC-kopparledare med en area på 2 mm² och det som gör att kabeln utmärker sig i klassen är deras mer påkostade skummade hög-densitets PEF (polyeten) som isoleringsmaterial, som har en lägre distorsionsprofil än PVC, som konkurrenterna gärna föredrar som ett billigare alternativ. Nytt är deras Achromatic Z bananplugg, som är tillverkad i beryllium koppar och har en låg massa, är självrengörande och helt lödfri.

  • Färdigterminerad högtalarkabel från Atlas-fabriken som säljes i stereopar
  • OFC-kopparledare med en area på 2 mm²
  • Kontakterad med egenutvecklade Z-pluggar med bananstift
  • PEF-isolering (skummad polyeten) har mindre dielektriskt absorption än PVC
  • Diameter: 8.5 mm
  • Kapacitans: 78.26 pF/m
  • Induktans: 0.51 µH/m
  • Resistans: 0.0104 Ω/m
  • Yttre diameter: 3.5 x 7.0 mm
  • Kan specialbeställas i spadutförande (leveranstid uppskattningsvis ca 4-6 veckor)

Atlas Cables
Atlas har på kort tid satt sin prägel på marknaden och blivit en av de mest respekterade aktörerna inom kabeltillverkning, mycket tack vare deras rationella och ingenjörsmässiga sätt att skapa maximal prestanda för varje prisklass och kabeltyp. Man lämnar ingenting åt slumpen och allt ska gå att verifiera. Till skillnad från många andra kabeltillverkare så tar man inte in några färdiga lösningar utan utvecklar praktiskt taget allting själva i sin fabrik i Kilmarnock, Ayrshire i västra Skottland. Man har tagit emot en uppsjö rosade tester och utmärkelser.
Faktum är att deras expertis och pålitlighet också har gjort dem till en respekterad partner för namnkunniga tillverkare, vars kablar OEM-tillverkas av Atlas.

Ny och het - Achromatic-pluggen
Den mest spännande och intressanta nyheten med den här kabeln är att Atlas introducerar sin nya plugg döpt till Achromatic. Det är en vidareutveckling från tidigare pluggar. Den nya generationen finnes på merpart av deras kablar. 
Achromatic är en icke-magnetisk kontakt med låg massa och som kallsvetsas, vilket gör att metallerna (kabel och kontakt) med kalibrerad precision pressas ihop för att skapa en gemensam enhet, som är helt lufttät. Jämfört med lödning (även om man använder silverlod) så får man en mycket bättre övergång av signalen från kontakt -> kabel -> kontakt och utan att ta skada på kabelns dielektrikum
Achromatic-pluggen har även en speciell konstruktion där retursignalens ledning ger en mer konstant impedans samt även minimerar RFI (radiofrekventa störningar).

Du kan läsa mer om Atlas teknologier i vårt blogginlägg

Skottska Atlas Cables har snabbt skapat sig ett respekterat namn för sina prisvärda och innovativa kablar med tillbehör, helt egenutvecklade i fabriken i Kilmarnock.

Specifikationer

Typ: Färdigterminerade

Du har nyligen tittat på

Atlas Element Achromatic 2.0 Z, terminerad högtalarkabel stereopar
Detta är skottska Atlas inst...
fr. 719 kr (fr. 1198 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har lång branscherfarenhet över flera decennier med målet att alltid finna produkterna som ger bättre ljud för mindre pengar.