Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver Yamaha | Paket | Ljudfokus.se
Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver i gruppen Paket / Mikrosystem hos Ljudfokus.se (159PKMCRN670DSI)

Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver

8390 kr / 7990 kr
Du sparar 400 kr
Artnr: 159PKMCRN670DSI
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver
Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver
Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver
Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver
Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver
Yamaha MusicCast MCR-670D stereopaket, silver

Produktinformation

Yamaha MCR-N670D är ett ypperligt, kompakt Hifi-system med ett musikaliskt ljud och möjlighet till streaming via nätverket. Med separata elektronikenheter har man optimerat ljudkvaliteten och de läckra, pianolackerade högtalarna vill man verkligen ställa synliga - varför inte intill platt-TV:n på vardera sida. Med en subwoofer pre out är det busenkelt att addera en aktiv baslåda för en extra kick i basregistret. 

  • Kompakt stereosystem med ett läckert ljud och en läcker design
  • CD-spelare med inbyggt nätverk för bl.a Spotify Connect och AirPlay
  • MusicCast ger möjlighet till integration i ett multiroom-system
  • DAB och FM-radiomottagning
  • Förstärkare med tonkontroller
  • Utgång för subwoofer
  • Högtalare i pianolackad finish och basreflex

Yamaha har med sitt mikrosystem MCR-N870D ställt riktiga höga krav på ljudet. Man har sedan många år tillbaka varit extremt duktiga på området där flera PianoCraft-generationer skördat stor framgång på marknaden och vunnit många recensenters hjärtan.
Elektronik-enheterna är kompakta med en bredd på endast 31 cm. Detta gör dem placeringsvänliga i hemmet, och de är konstrurade med förstklassiga komponenter för ett rent och upplöst ljud.

CD-spelaren har ett riktigt äss i rockärmen, då den dessutom är försedd med nätverksfunktioner (som Spotify Connect och AirPlay), Bluetooth samt radiomottagning för både DAB+ och FM. Via MusicCast-plattformen kan man integrera enheten till flera komptibla produkter och bygga ut ljud i hela hemmet.

Förstärkaren A-670 är en digital effektförstärkare som matar ut maximalt 65 Watt/kanal. Det finns utgång för subwoofer, ifall man vill komplettera systemet med en aktiv baslåda. Detta ger mer knuff i basregistret och en utökad musikalitet.
Förstärkaren är konstruerad kring en digital effektförstärkare med PWM-modulation med en extremt enkel kretskonfiguration som ger ett naturligt, ofärgat ljud och en hög effektivitet. En detalj som påverkar ljudkvaliteten är lågpassfiltret i den senare delen av effektförstärkaren. Den består av en stor spole tillverkad i syrefri koppar (OFC) för att ge minimala förluster och låg distorsion. Detta bibehåller samtidigt renheten hos högupplösta ljudkällor. Samtidigt stärks kraften i basen och ger naturlig värme i mellanregistret och på högfrekventa ljud. Allt för att leverera den bästa ljudkvaliteten.

Högtalaren är en viktig systemkomponent, NS-BP301 har skapats speciellt för att optimera och återge det bästa från dina musikaliska källor. Samma membranmaterial som i Yamahas high-end högtalare Soavo. Fintunad med återgivning som ger en lyxig tredimensionell känsla av rymd. Dessa högtalare med suverän stereoskopisk känsla och ljudlokalisering ger en optimal musik njutning-inriktad på hög upplösning, tydligt mellanregister och djup bas. Tillsammans med sin vackra design och en svart högblank lack ger de dig många härliga stunder att tillbringa med musik.
Varje högtalare är utrustad med en 1.25" soft dome med en beläggning på membranet och en speciellt tillämpad gjutteknik. Detta ger både exceptionellt bra återgivning av höga frekvenser. Som mellanregister/baselement används ett 5.25" med A-PMD (Advanced Polymer Injected Mica Diaphragm) kon, som fått mycket bra kritik världen över för sina prestationer i Soavo-serien. Detta resulterar i ett kraftfullt, naturligt ljud med utmärkt mellanregister med tydlighet och bra basåtergivning.


Yamaha är idag inom hemelektronik en av de ledande aktörerna på marknaden, där kunskapen speciellt är extra stor inom bearbetningen av surroundljud. Deras historik sträcker sig så långt tillbaka som år 1887, då Torakusu Yamaha grundade bolaget Yamaha Organ Manufacturing Company. Under senare år har man lanserat sin plattform MusicCast, som inom nätverket ger möjligheten att streama musik i hela hemmet. 

Specifikationer

Bestyckning: 1.25" diskant, 5.25" mellanregister/baselement
Förstärkareffekt: 2x65 Watt (6 Ohm)
Frekvensomfång: Högtalare: 50 - 40.000 Hz
Mått: Förstärkare: 314 x 70 x 342 mm (B x H x D), Högtalare: 176 x 310 x 297 mm (B x H x D), Spelare: 314 x 70 x 338 mm (B x H x D)
Vikt: Förstärkare: 3.3 kg, Högtalare, styck: 4.6 kg, Spelare: 2.9 kg

Rekommenderade tillbehör

Oehlbach NF-1 Master, RCA-signalkabel
Långlivad signalkabel fö...
fr. 457 kr
Supra Rondo 2x2.5, antracitgrå högtalarkabel lösmeter
Rund högtalarkabel för ...
52 kr (58 kr)

Du har nyligen tittat på

Yamaha R-N602 receiver med nätverk, svart
Välljudande och strömst...
6290 kr (8350 kr)
Yamaha R-N602 & Morel XBC600 inbyggnadshögtalare, 2 par
En nätverksreceiver frå...
13998 kr (16880 kr)
Yamaha T-D500 - Svart (Tuner med FM och DAB)
Högprestandatuner från ...
4950 kr

Produkter relaterad till din historik

Supra Rondo 2x2.5, antracitgrå högtalarkabel lösmeter
Rund högtalarkabel för single-wire med kopparled...
52 kr (ord. 58 kr)
Oehlbach NF-1 Master, RCA-signalkabel 0.5 meter
Långlivad signalkabel för stereobruk, med silver...
457 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.