Köp Lithe Audio 6.5 Passive IP44 In-Ceiling fukttålig, styck Lithe Audio | Högtalar
Lithe Audio 6.5

Lithe Audio 6.5" Passive IP44 In-Ceiling fukttålig, styck

1290 kr
Artnr: 3041557
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Lithe Audio 6.5
Lithe Audio 6.5
Lithe Audio 6.5
Lithe Audio 6.5

Produktinformation

Lithe Audio 6.5" Passive IP44 In-Ceiling är en passiv inbyggnadshögtalare för takmontering, som är utmärkt att bygga ut tillsammans med Lithe´s aktiva Master-högtalare för äkta stereoljud. Båda modellerna har exakt samma element-uppbyggnad. Alternativt om man vill bygga ett eget stereo-, hemmabio- eller multiroom-system tillsammans med en valfri extern förstärkare. Här finner vi en upplöst titanium-diskant som samspelar med ett 6.5" element med Kevlar-kon. Högtalaren är IP44-klassad, och avvisar därmed fukt och vatten. Perfekt för exempelvis badrum.

  • Passiv inbyggnadshögtalare för diskret takmontering
  • 0.75" titanium-diskant och ett 6.5" element med Polypropylen-kon
  • IP44-klassad för fukttåliga miljöer, som badrum
  • Lättdriven impedans på 8 Ohm
  • Känslighet på 90 dB
  • Målningsbar, magnetfäst och heltäckande frontgrill
  • Monteringshål: 210 mm diameter
  • Monteringsdjup: 87 mm

Bakom det brittiska och nytänkande fabrikatet Lithe Audio finner vi två ingenjörer vid namn Amit och Wesley, och såklart deras team där hunden Oscar ingår som kontorschef för gos.
Man erbjuder marknaden banbrytande och innovativa lösningar för det moderna hemmet, med trådlösa uppkopplingar via Bluetooth eller Wifi. Därav finns det en serie för respektive uppkopplingstyp.

Grymt ljud i en diskret installation
Konstruktionsmässigt så håller högtalarna en oerhört hög kvalitet. Deras motsvarande, aktiva modeller (med antingen Bluetooth eller Wifi) har ett inbyggt förstärkeri på 2x25 Watt. Man kan påbörja sitt ljud-projekt med en aktiv högtalare, men med väldigt fina utbyggnadsmöjligheter. Då det finns effekt att driva en till högtalare så kan man på ett enkelt sätt ansluta en till högtalare - en passiv sådan. Man drar en hederlig högtalarkabel mellan de två högtalarna.

Men du kanske uppskattar den höga ljudkvaliteten i Lithe Audio´s konstruktioner? Du kan lika gärna köpa två stycken passiva högtalare som drivs av en valfri förstärkare. Ett par om du vill ge ljud till ett rum eller flera par om du ska bygga ett mer omfattande multiroom-projekt.

Elementuppbyggnaden är helt identisk mellan den aktiva och passiva högtalaren. Med ett 6.5" element får man ett omfång i basregistret som sträcker sig ner till 55 Hz. Elementet har en konuppbyggnad av Polypropylen, som spelar utsökt tillsammans med en titanium-diskant på 0.75". Känsligheten på konstruktionen är fina 90 dB, vilket gör dem effektiva med potentialen att fylla rummet med ett härligt ljud.
Lithe Audio är ett nytänkande bolag vars huvudkontor ligger i West Sussex, Storbritannien. Man erbjuder innovativa och banbrytande lösningar av inbyggnadshögtalare med trådlös kommunikation via Bluetooth och Wifi, där man bl.a tagit emot priset som bästa nya produkt via The Electrical Wholesaler Awards. Grundarna av bolaget är två nytänkande ingenjörer vid namn Amit och Wesley.

Specifikationer

Typ: Takmontering
Utförande: IPX-klassad
Bestyckning: 0.75" titanium-diskant, 6.5" mellanregister/baselement med polypropylen-kon
Frekvensomfång: 65 - 20.000 Hz
Effekttålighet: RMS: 60 Watt
Impedans: 8 Ohm
Känslighet: 90 dB
Mått: 230 x 230 x 87 mm (B x H x D)
Enhet: Styck

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Lithe Audio 6.5" Passive IP44 In-Ceiling fukttålig, styck
Detta är en passiv inbyggnad...
1290 kr

Produkter relaterad till din historik

Lithe Audio Bluetooth IP44 6.5" Master In-Ceiling fukttålig, styck
Detta är en aktiv inbyggnadshögtalare för t...
3290 kr

Tillbehör

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.