JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit JBL | Streaming | Ljudfokus.se
JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit i gruppen Högtalare / Portabelt ljud hos Ljudfokus.se (285FLIP4WHITE)

JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit

1390 kr / 949 kr
Du sparar 441 kr
Artnr: 285FLIP4WHITE
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit
JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit
JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit
JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit
JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit
JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit
JBL Flip 4, portabel Bluetooth-högtalare vit

Produktinformation

JBL Flip 4 är en portabel och smidig Bluetooth-högtalare, som blir din perfekta ljudvän när du är på språng. När högtalaren inte används är den lätt att lägga undan i exempelvis väskan. Det kraftfulla ljudet förbluffar, och man kan ansluta två mobiler/surfplattor samtidigt och turas om med musiken. Det laddningsbara batteriet ger upp till 12 timmars speltid. Med sin IPX7-klassning behöver du inte oroa dig för regn eller stänk längre. Du kan till och med sänka ner högtalaren i vatten!

  • Batteridriven Bluetooth-högtalare med upp till 12 timmars speltid
  • Vattentålig och IPX7-klassad konstruktion
  • Högtalartelefon möjliggör att ringa och ta emot samtal
  • Robust hölje ger förbättrad livslängd
  • JBL Bass Radiator-teknik ger en förbluffande basförmåga

En ny milstolpe
Den äventyrståliga JBL Flip 4 är designad för såväl festprissen som globetrottern och är det senaste tillskottet i amerikanska JBL´s populära Flip-serie. Sedan lanseringen av den första Flip-högtalaren 2012 har man idag sålt hela 10 miljoner exemplar.
JBL strävar ständigt efter att förse musikälskare med det nyaste inom Bluetooth-teknologin. Flip 4 är utformad med en förbättrad, robust och vattentät design som möjliggör uppkoppling av två mobila enheter samtidigt. Med 12 timmars uppspelningstid och inbyggd röststyrning är denna högtalare perfekt för att lyssna på musik såväl hemma som när du är på språng. Högtalaren understödjer även JBL Connect+ teknologin och kan därmed kopplas ihop med upp till 100 andra JBL-högtalare från en enda ljudkälla och kan därmed förstärka lyssnarupplevelsen markant.

"Vi är väldigt glada att tillgängligheten av Flip 4 sammanfaller med en sådan milstolpe som rekordförsäljningen av Flip-högtalarna. Sedan lanseringen av originalversionen av Flip har vi arbetat hårt för att försäkra att varje produkt i den prisbelönta serien har anpassas till att sömlöst kombinera premium-funktioner med robust design. Som ett team är vi väldigt stolta över denna prestation och gläds åt att vi hjälpt så manga människor att kunna rocka loss till sina favoritlåtar", säger Carsten Olesen, VP, General Manager hos Harman Lifestyle EMEA.

Flip 4 slår ett imponerande världsrekord
De flesta Bluetooth-högtalare spelar musik från en enskild källa – men JBL gör avtryck i historien med 1 000 Flip 4-högtalare under ett #JBLWorldRecord event och kan titulera sig som världsrekordhållare. Efter att ha lyckats spela 1000 stycken Flip 4 Bluetooth-högtalare samtidigt från en enda mediekälla krossade JBL det tidigare rekordet på 208 högtalare satt av Ultimate Ears under 2016. Under ett exklusivt event i London den 25:e april 2017, tillsammans med teleoperatören O2, bevittnades rekordet av över 200 gäster. De 1000 högtalarna var placerade i en cirkel för att förstärka ljudupplevelsen med en 360 graders vägg byggd av ljud. 
Rekordeventet uppmärksammar hur JBL bevisat styrkan och kvaliteten hos såväl sin CONNECT+ teknik som hos nytillskottet Flip 4. Säkrad i Guinness världsrekordhistoria är Flip 4 ett överlägset alternativ på marknaden för trådlösa högtalare.

Användbara finesser
Flip 4 har ett inbyggt och uppladdningbart 3.000 mAh-litiumjonbatteri, som ger dig upp till 12 timmars spelande av din favoritmusik. Den har även en högtalartelefon med en eko- och bullerdämpande mikrofon, som möjliggör att ringa och ta emot samtal med ett klart och naturligt ljud genom endast en knapptryckning. Med den inbyggda röststyrningen får du tillgång till Siri eller Google Now, även det med en enkel knapptryckning.
Det robusta höljet är tillverkat av hållbart material, vilket gör att Flip 4 tål alla dina äventyr.

Specifikationer

Typ:Single-stereo
Bestyckning:Dubbla 40 mm element
Förstärkareffekt:2x8 Watt
Frekvensomfång:70 - 20.000 Hz
Funktioner:Bluetooth
Mått:68 x 175 x 70 mm (B x H x D)
Vikt:0.515 kg

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.