JBL Boombox Squad, Bluetooth-bergssprängare JBL | Kampanj | Ljudfokus.se
JBL Boombox Squad, Bluetooth-bergssprängare i gruppen Högtalare / Portabelt ljud hos Ljudfokus.se (285JBLBOOMBOXSQ)

JBL Boombox Squad, Bluetooth-bergssprängare

4990 kr
Artnr: 285JBLBOOMBOXSQ
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
JBL Boombox Squad, Bluetooth-bergssprängare
JBL Boombox Squad, Bluetooth-bergssprängare
JBL Boombox Squad, Bluetooth-bergssprängare
JBL Boombox Squad, Bluetooth-bergssprängare
JBL Boombox Squad, Bluetooth-bergssprängare

Produktinformation

JBL Boombox är en portabel Bluetooth-högtalare, som man kan kalla för den moderna typen av bergsprängare. Den spelar som inget annat på marknaden, och är ett klart bevis på att när JBL menar allvar - då är det något speciellt man får fördelen att äga. Utöver Bluetooth 4.2 så fyller högtalaren även upp till IPX7-klassificeringen (vattentålig konstruktion) och ger i ordets rätta bemärkelse musik dygnet runt med en batteritid på upp till 24 timmar!

  • Portabel, batteridriven högtalare med Bluetooth 4.2
  • JBL Connect+
  • Upp till 24 timmars batteritid via det inbyggda 20.000 mAh-batteriet 
  • Vattentålig och IPX7-klassad konstruktion
  • Ljudläge för inomhus/utomhusbruk

HARMAN International (NYSE:HAR) - helägt dotterbolag till Samsung Electronics Co., Ltd. - introducerar Boombox, utvecklad av den amerikanska högtalarexperten JBL. Detta är en portabel Bluetooth-högtalare som levererar ett högklassigt ljud och djupgrävande bas. Detta är en "modern" bergsprängare, som gör dig till kung på stranden, på båten, sommarfesten eller på skidresan.

Biffig och bastant
Boombox är inte som lillebröderna i den portabla högtalarserien, att du med enkelhet kan lägga högtalaren i resväskan eller jackfickan. Den här bjässen tar sin plats, men det gör ljudet också! Med sin vikt på 5.25 kg och nästan 50 cm längd är detta JBL´s största bärbara högtalare (hittills). Högtalaren är utrustad med fyra aktiva högtalarelement och två passiva baselement, vilket levererar ett kraftfullt ljud och pumpande bas i ett tåligt och samtidigt portabelt utförande.

Kaxig batteritid
Med Boombox kan det festas dygnet runt. Detta tack vare ett massivt 20.000 mAh-batteri som ger upp till 24 timmars oavbruten speltid. Tack vare de dubbla USB-utgångar kan man dessutom se till att hålla sina smarta enheter laddade, samtidigt som musiken spelar.

Vattentålig konstruktion
Boombox är skapad i en vattentät design och är IPX7-klassad, så oavsett du ska på poolparty, till stranden, eller bara träffa kompisarna för att sporta lite, är JBL Boombox tuff nog att klara vilket väder som helst. För de som vill höja partystämningen ytterligare, kan Boombox anslutas med mer än 100 andra högtalare utrustade med JBL Connect+. Med hjälp av Bluetooth och ett enkelt knapptryck tas ljudupplevelen till en helt ny nivå.

-Vi är glada att kunna erbjuda konsumenter ännu ett alternativ för en kraftfull ljudupplevelse, denna gång i ett massivt men bärbart format, säger Andy Tsui, Vice President & General Manager på Harmans Smart Audio Business. Som ledande inom området, är vi stolta över att lansera en högtalare som levererar ett episkt ljud som sätter standarden gällande styrka och uthållighet för alla kommande portabla högtalare på marknaden.

Du har nyligen tittat på

JBL FLIP 5  portabel Bluetooh-högtalare
Ett mycket välkomnat tillsko...
1290 kr
JBL Playlist aktiv högtalare med Bluetooth & Wifi, blå
Aktiv högtalare i smidigt fo...
1290 kr (1790 kr)
JBL Clip 3, portabel Bluetooth-högtalare, Midnight Black
Din "lilla" ljudvän på ...
478 kr (590 kr)

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.