Dynavoice Magic LCR-5 EX v.3 (Black Oak)
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3, vägghögtalare svart par i gruppen Kampanj / Sommarkampanj / Högtalare hos Ljudfokus.se (990LCR5EXBO)

Dynavoice Magic LCR-5 EX v3, vägghögtalare svart par

2490 kr / 1490 kr
Du sparar 1000 kr
Artnr: 990LCR5EXBO
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3, vägghögtalare svart par
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3, vägghögtalare svart par
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3, vägghögtalare svart par
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3, vägghögtalare svart par
Dynavoice Magic LCR-5 EX v3, vägghögtalare svart par

Produktinformation

Dynavoice Magic LCR-5 EX v3 är en platt högtalare i snygg svart ekfinish, och dess konstruktion är främst avsedd för att monteras på väggen via sina nyckelhålsfästen. Högtalaren kan hängas både vertikalt och horisontellt, vilket gör den till ett ypperligt val till både musiken som hemmabion. Jämfört med lillebror LCR-4 kan den här högtalaren spela renare, starkare och rikare i basområdet, tack vare sin rejälare bestyckning.

  • Vägghögtalare i 3:e generationens Magic-serie
  • Frontplacerad basport underlättar för väggplacering
  • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
  • Monteras i nyckelhålsfäste

Perfekt klangmatchning!
Dynavoice Magic LCR-5 EX är konstruerad för att du ska kunna ha samma typ av högtalare runt om dig - som frontar, center och surroundhögtalare. Inte nog med att du får ett väldigt snyggt system som tar liten plats, men du får även bästa möjliga klangmatchning. Komplettera med en Magic Sub 8 och du har ett ljud som lätt kan jämföra med en golvhögtalare.
Flexibel - Sätt upp den precis som du vill!
När du packar upp högtalarna så ligger Dynavoice-märket vid sidan om. Tygfronten är förberedd för att fästa märket på långsidan och kortsidan. Detta gör att du kan välja vart du ska sätta märket, beroende på hur du sätter upp högtalarna.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har sedan länge varit vår storsäljare tack vare ett helt unikt pris/prestanda-förhållande som ingen annan högtalare har. När de mer påkostade EX-modellerna kom, blev det ännu fler förbättringar. Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice mest populära serie, utan har även blivit den största serien, med flest modeller i programmet. Detta gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!

Färger i version 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) kommer finnas i två snygga utföranden - Black & White. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice...
Ljudet
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med inriktning på Hifi-ljud. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

Test i Hifi-tidningar
Det är inte bara våra kunder som är nöjda, utan Magic-serien har även fått toppbetyg i prisvärdhet i Hifi-tidningarna. Magic F-6 fick andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud Hemma-tidningen. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65...

Specifikationer Dynavoice Magic LCR-5 EX:
Lådkonstruktion:
1 x basreflex framåt
Extra fin guldpläterad terminal
Bestyckning:
1-tums Superaudio-diskant
2 x 5,25-tums bas/mellanregister
Impedans:
4-8 Ohm
Frekvensområde:
45-32 000 Hz (- 3 dB)
Känslighet:
91 dB
Max Effekt:
120 W
Storlek (H x B x D):
500 x 190 x 115 mm
(utan galler och spikes)
Vikt:
4,7 kg/styck
Det svenska fabrikatet Dynavoice kännetecknas framförallt av genomtänkta, moderna och välljudande högtalarkonstruktioner. 

Flertalet recensenter från Sveriges största branschmagasin har upprepade gånger ansett att flera av Dynavoice produkter kan jämföras med dubbelt så dyra konkurrenter.
Anledningen till det beror på att man arbetar efter ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning med färre mellanhänder samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Typ:Vägg
Färg:Svart
Enhet:Par

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Challenger M-105 EX v4 Ek Högtalare & Yamaha A-S701, stereopaket
Kraftfullt stereopaket signe...
10998 kr (12480 kr)
Magnat MR780 & Dynavoice Definition DF-8 ek, stereopaket
Välkommen till detaljernas v...
15998 kr (17980 kr)
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, ek
Top-of-the-line! Ljud, design och...
7990 kr

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.