Dynavoice Magic Around 5 EX v.3, svart Dynavoice | Högtalare | Ljudfokus.se
Dynavoice Magic Around 5 EX v.3, svart i gruppen Högtalare / Surroundhögtalare hos Ljudfokus.se (990AROUND5EXBO)

Dynavoice Magic Around 5 EX v.3, svart

2290 kr
Artnr: 990AROUND5EXBO
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Magic Around 5 EX v.3, svart
Dynavoice Magic Around 5 EX v.3, svart
Dynavoice Magic Around 5 EX v.3, svart
Dynavoice Magic Around 5 EX v.3, svart

Produktinformation

Dynavoice Magic Around-5 EX v3 är en speciell quadpolär surroundhögtalare i diskret format, som ger bra rymd till ljudet. På fronten sitter ett 5.25" element och på vardera sida sitter det en diskant, alltså fyra stycken totalt som spelar åt olika riktningar! Högtalaren är perfekt för dig som vill ha ett bra surroundljud trots att du har soffan placerad direkt mot bakväggen. Den monteras på vägg via nyckelhålsfästen.

  • Väggmonterad surroundhögtalare i tredje generations Magic-serie
  • Sluten konstruktion
  • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
  • Monteras i nyckelhålsfäste
  • Quadpolär konstruktion

"Slutsatsen och domen över Magic Around 5 är att de får klart godkänt och är helt klart värda att prova om du vill få ett roligare och mer omslutande bioljud, särskilt om du sitter nära den bakre väggen!"
Hemmabio

Sätt upp den precis som du vill!
Bak på varje högtalare sitter fyra stycken nyckelhålsfästen så att du kan sätta upp den precis som du vill. De fungerar även som distans mot väggen och gör att du lätt får plats med högtalarkabeln. Så oavsett om du sätter högtalarna bakom dig, invinklade mot lyssningsposition eller gömmer dem uppe mot taket, vinklade neråt, så behövs bara en skruv. Smidigt!

När du packar upp högtalarna så ligger Dynavoice-märket vid sidan om. Tygfronten är förberedd för att fästa märket på långsidan och kortsidan. Detta gör att du kan välja vart du ska sätta märket, beroende på hur du sätter upp högtalarna.

Version 3
När första versionen av Dynavoice Magic kom så gick den direkt upp bland våra storsäljare och efter att hifi-tidningarna testat den så var 1:a platsen given. Efter det har man uppgraderat den i flera steg för att göra den ännu bättre. Elementen, delningsfilter och kablar har blivit bättre. I version 3 har Dynavoice enbart ändrat designen, eftersom de inte har hittat något annat som kan förbättras. Vi vågar lova att du inte får lika mycket för pengarna någon annanstans.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har sedan länge varit vår storsäljare tack vare ett helt unikt pris/prestanda-förhållande som ingen annan högtalare har. När de mer påkostade EX-modellerna kom, blev det ännu fler förbättringar. Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice mest populära serie, utan har även blivit den största serien, med flest modeller i programmet. Detta gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!

Färger i version 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) finns i två snygga utföranden - Black & White. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice.

Ljudet
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med inriktning på Hifi-ljud. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

Test i Hifi-tidningar
Det är inte bara våra kunder som är nöjda, utan Magic-serien har även fått toppbetyg i prisvärdhet i Hifi-tidningarna. Magic F-6 fick andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud Hemma-tidningen. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65...
Det svenska fabrikatet Dynavoice kännetecknas framförallt av genomtänkta, moderna och välljudande högtalarkonstruktioner. 

Flertalet recensenter från Sveriges största branschmagasin har upprepade gånger ansett att flera av Dynavoice produkter kan jämföras med dubbelt så dyra konkurrenter.
Anledningen till det beror på att man arbetar efter ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning med färre mellanhänder samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Konstruktion:Quadpolär konstruktion, slutet kabinett
Typ:Vägg
Bestyckning:Fyra 1" Superaudio-diskanter, 5.25" mellanregister/baselement
Frekvensomfång:50 - 32.000 Hz
Effekttålighet:RMS: 50 Watt, Peak: 100 Watt
Impedans:4 - 8 Ohm
Känslighet:90 dB
Anslutning:Single-wire
Färg:Svart
Mått:200 x 200 x 100 mm (B x H x D)
Vikt:Styck: 2.3 kg
Enhet:Par

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Magic F-6 EX v3 vita & Pioneer SX-10AE
Magic-seriens storsäljande g...
5498 kr (6380 kr)
Dynavoice Challenger M-85 EX v4 Svarta & Onkyo TX-8250
Ett grymt spelglatt och fartfyllt...
10498 kr (12580 kr)
Dynavoice Challenger S-5 EX v4 Högtalarpaket 5.1, svart
Challenger-seriens mindre hö...
6798 kr (7260 kr)

Produkter relaterad till din historik

System One SC2x25MM högtalarkabel 2.5 mm2 vit, 10 meters spole
Högtalarkabel på färdig 10 meters spole, i&...
248 kr
Supra Flat 1.6, vit platt högtalarkabel lösmeter
SUPRA Flat är en supertunn tennpläterad hög...
30 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.