Dynavoice Dynamite C-62 (Black Piano Finish)
Dynavoice Dynamite C-62, styckpris i gruppen Högtalare / Centerhögtalare hos Ljudfokus.se (990C62)

Dynavoice Dynamite C-62, styckpris

1490 kr / 990 kr
Du sparar 500 kr
Artnr: 990C62
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Dynamite C-62, styckpris
Dynavoice Dynamite C-62, styckpris
Dynavoice Dynamite C-62, styckpris

Produktinformation

Dynavoice Dynamite C-62 är en rejält bestyckad högtalare, som med sin 1" Super Audio-diskant och dubbla 6.5" element - med en sandwich-konstruktion av kevlar och träfiber - ger en kraftfull, detaljerad och klangrik ljudbild. Högtalaren kan även väggmonteras via sina VESA100-kompatibla gängor. Med X-change terminalen går det att frekvensjustera karaktären, beroende på placering och eget tycke. 

  • Rejäl högtalare för dig som gillar höga ljudnivåer
  • Dubbla 6.5" baselement och en 1" SuperAudio-diskant
  • Elegant pianolackat kabinett i svart finish
  • X-change terminal
  • Kan nyttjas som en högtalare för samtliga kanaler i hemmabion

Dynamite är Dynavoice nya kung när det gäller rejält ljud. Dock är det inte alls enbart en party-låda, utan det ryms förvånansvärt mycket Hifi-betonat välljud också. Det är först när det är dags för party eller en adrenalin-fylld actionfilm och volymen höjs som du får ett riktigt explosivt ljud. Som vanligt med Dynavoice så får du väldigt mycket högtalare för pengarna, så låt dig inte luras av det låga priset.

Explosiv
När du först kopplar in Dynamite möts du av ett mycket behagligt och "laid-back" ljud. Du kommer att höra ett homogent ljud, som inte sticker ut på något sätt, utan bara finns där, som en omslutande upplevelse. Du kommer kanske undra varför de heter dynamit? Men så snart du drar upp volymen, så är händer det saker. Precis som med riktig dynamit, så är den rätt oskyldig ändå tills det smäller.
Med Dynamite behöver du inte offra välljudet, bara för att du vill ha möjligheten att spela högt också.

Kabinettet
Kabinettet är tillverkat i MDF, med flera stag inuti och med extra tjocka pianolackade sidor, för att högtalaren ska bli så stabil som möjligt. Mellanregister och diskant sitter separerade i en helt egen låda i högtalaren. Kabinettet är A och O när det gäller att konstruera en högtalare, speciellt om den ska klara höga ljudvolymer. Till Dynamite så har självklart inget sparats på i kabinett-konstruktionen.

Homogen
För att ge ett ljud som är så jämnt som möjligt, så har både basarna och mellanregister konstruerats på exakt samma sätt, med samma material, upphängning och chassi. Detta gör att det blir en sömlös övergång mellan basen och mellanregister och en mycket bättre helhet i ljudet. Membranen är tillverkade av kevlar och träfiber i en sandwich-konstruktion, vilket ger ett styvt och lätt membran. Detta är viktigt för att få rätt punsh i basen och ett transientsnabbt mellanregister.

Flexibel
Längst upp på terminalen så hittar du 3 extra guldpläterade kontakter. Dessa används för att finjustera det kritiska övre mellanregisterområdet efter din egen smak. Du kan välja mellan -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB. I och med att detta området ändras, så ändras hela karaktären på högtalaren. Du får då ett mer korrekt ljud, än om du ändrar på bas/diskant-kontrollerna på förstärkaren.
Sätt stiften i de olika X-change-hålen så ändrar du området mellan 4 kHz - 20 kHz, du bestämmer själv hur du vill att det ska låta.

Använd 1 stycken som centerhögtalare, 2 stycken för en härlig stereouppsättning eller 5 stycken för att få en hemmabio-uppsättning!

Det svenska fabrikatet Dynavoice kännetecknas framförallt av genomtänkta, moderna och välljudande högtalarkonstruktioner. 

Flertalet recensenter från Sveriges största branschmagasin har upprepade gånger ansett att flera av Dynavoice produkter kan jämföras med dubbelt så dyra konkurrenter.
Anledningen till det beror på att man arbetar efter ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning med färre mellanhänder samt en aggressiv prissättning.

Specifikationer

Kampanj egenskap :Centerhögtalare
Konstruktion:2-vägs, sluten, väggmonteringsbar
Typ:Vägg
Bestyckning:1" Super Audio-diskant, dubbla 6.5" mellanregister/baselement
Frekvensomfång:45 - 32.000 Hz
Effekttålighet:RMS: 140 Watt, Peak: 200 Watt
Impedans:4-8 Ohm
Känslighet:91 dB
Färg:Svart
Mått:535x 235 x 210 mm (B x H x D)
Vikt:12 kg
Enhet:Styck

Rekommenderade tillbehör

Du har nyligen tittat på

Reservdel Dynamite 8 / 10 / 12 (Diskanthorn / AAC22-025H01)
Superaudio-diskant till Dynavoice...
395 kr
Dynavoice Challenger Sub 10 EX aktiv subwoofer, svart
Snygg aktiv 10-tums bas i Challen...
3490 kr

Produkter relaterad till din historik

Supra Classic 2.5, vit högtalarkabel lösmeter
2,5 mm2 högtalarkabel från svenska Supras Classi...
28 kr
Deltaco Wallbracket ARM-510 svart, styck
Väggfäste i metall för högtalare. Angi...
175 kr

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.