Dynavoice Definition DF-5 Högtalarpaket 5.0, vitt Dynavoice | Paket | Ljudfokus.
Dynavoice Definition DF-5 Högtalarpaket 5.0, vitt i gruppen Paket / Högtalarpaket hos Ljudfokus.se (SETDF5PKT3)

Dynavoice Definition DF-5 Högtalarpaket 5.0, vitt

9770 kr / 8798 kr
Du sparar 972 kr
Artnr: SETDF5PKT3
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Dynavoice Definition DF-5 Högtalarpaket 5.0, vitt

Produktinformation

Med Definition lägger Dynavoice ribban högre än någonsin. Ljud, design och finish som passar den allra mest kräsna. 

När Definition-serien konstruerades så lyssnade Dynavoice på kunderna för att kunna erbjuda precis vad de har saknat i högtalar-världen. Resultatet har blivit en mycket exklusiv högtalare, som är lätt att placera, men även har en hög känslighet. Basreflex-röret har placerats framåt, för att du lättare ska kunna ställa högtalare precis intill väggen. Banddiskant, 'bullet-proof'-kevlar basar, x-change-terminal och målad baffel på totalt 33 mm både fram och bak är bara några av de många egenskaper hos den nya serien. Detta är helt enkelt en högtalare som passar till de mest kräsna, till ett pris som passar alla.

Perfekt klangmatchning
För att kunna uppnå en perfekt klangmatchning så måste alla högtalarna ha exakt likadana element. Det är väldigt vanligt att man utrustar center och satelliter med mindre element än i frontarna för att spara. I Definition-serien är inget sparat på, exakt samma element återfinns i alla högtalarna, vilket gör att klangmatchingen och bio-upplevelsen blir perfekt. Även X-change-terminalen finns på alla högtalarna. 

Diskanten
Definition är utrustad med något så ovanligt som 2 diskanter. Detta hittar man oftast inte förrän mycket långt upp i prisklasserna. De lägre frekvenserna tar softdome-diskanten hand om, men som toppdiskant har man i Definition gått ett steg längre till och med försett högtalaren med en banddiskant. Detta ger ett unikt behagligt och naturligt ljud. Frekvenskurvan går spikrakt ut vid 20 kHz, men den största skillnaden märks först när man provlyssnar högtalaren.

Basarna
För att kunna återge de lägsta frekvenserna är basarna gjorda i 'bullet-proof'-kevlar, vilket ger ett tunt, lätt och starkt membran. Detta ger en fast, djup och ren bas. Även dess 5,25-tums chassi i gjutet aluminium bidrar till ett stabilt basljud. På grund av detta får högtalaren inte bara ett bra hifi-ljud, utan dessutom hög känslighet.

X-change - Flexibel
Eftersom alla har olika ljudideal - även audiofiler - så är även Definition utrustad med en X-change-terminal. Längst upp på terminalen så hittar du 3 extra guldpläterade kontakter. Dessa används för att finjustera det kritiska mellanregisterområdet efter din egen smak. Du kan välja mellan -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB. I och med att detta området ändras, så ändras hela karaktären på högtalaren. Du slipper därmed ändra på bas/diskant-kontrollerna på förstärkaren för att få ljudet du föredrar.

Kabinettet
För att ge ett så rent och stabilt ljud som möjligt så krävs det att högtalar-kabinettet är välgjort och stumt. I Definition-serien har alla högtalare 18 mm MDF på sidorna och 15 mm MDF + ytterligare 18 mm målad baffel i både fronten och på baksidan. Inte nog med detta, det finns även 4 stycken 15 mm stagningar i lådan. Högtalaren står på en 18 mm målad fot. Mer välbyggd låda får du leta länge efter, även i mycket högre prisklasser.


 • Fronthögtalare: 1 st. Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par (Artnr. 990DF5W)
 • Centerhögtalare: 1 st. Dynavoice Definition DC-5 centerhögtalare, vit (Artnr. 990DC5W)
 • Surroundhögtalare: 1 st. Dynavoice Definition DX-5 stativ/vägghögtalare, vitt par (Artnr. 990DX5W)
 • Det svenska fabrikatet Dynavoice kännetecknas framförallt av genomtänkta, moderna och välljudande högtalarkonstruktioner. 

  Flertalet recensenter från Sveriges största branschmagasin har upprepade gånger ansett att flera av Dynavoice produkter kan jämföras med dubbelt så dyra konkurrenter.
  Anledningen till det beror på att man arbetar efter ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning med färre mellanhänder samt en aggressiv prissättning.

  Specifikationer

  Typ:Hembiopaket

  Rekommenderade tillbehör

  Proson Högtalarkabel 2,5 mm2 (Vit)
  Lite tjockare kabel med 2,5 mm...
  25 kr

  Du har nyligen tittat på

  Dynavoice Magic S-3 högtalarpaket 5.0, svart
  Litet och smidigt satellitpaket f...
  3198 kr (3470 kr)
  Dynavoice Definition DF-6 med Challenger Sub 12 högtalarpaket 5.1, vitt
  Smäckra och kraftulla golvh&...
  14498 kr (16260 kr)
  Dynavoice Definition DF-8 Svarta högtalare & Yamaha R-N803D
  Definition-seriens flaggskepp DF-...
  14998 kr (16980 kr)

  Produkter relaterad till din historik

  Proson Högtalarkabel 2,5 mm2 (Vit)
  Lite tjockare kabel med 2,5 mm² kopparledare som pass...
  25 kr

  Snabba leveranser

  Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
  (gäller ej leverans med pall)

  Vi har nöjda kunder

  Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

  Vi kan det vi säljer

  Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.