Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vita Dynavoice | Kampanj | Ljudfokus.se
Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par RETUREXEMPLAR i gruppen Fyndhörnan hos Ljudfokus.se (990DF5WB1)

Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par RETUREXEMPLAR

4990 kr / 3498 kr
Du sparar 1492 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 990DF5WB1
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:

Kampanjvara

Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par RETUREXEMPLAR
Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par RETUREXEMPLAR
Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par RETUREXEMPLAR
Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par RETUREXEMPLAR
Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par RETUREXEMPLAR

Produktinformation

DETTA ÄR ETT RETUREXEMPLAR MED SKADADE KARTONGER SOM ÄR FULT TEJPADE. HÖGTALARNA ÄR INSPEKTERADE, FUNKTIONSTESTADE OCH I BRA SKICK.
GIVETVIS MED FULLA GARANTIER!


Dynavoice Definition DF-5
är den minsta golvmodellen i firmans mest påkostade högtalarserie. Med sin diskreta form begär modellen minimalt med plats i rummet, men ljudet påminner om betydligt dyrare alternativ. Både ljud- och byggkvaliteten är oklanderlig, och den här smäckra och iögonfallande högtalaren passar lika ypperligt till musikkvällarna som filmupplevelsen. Kompletta gärna med en aktiv subwoofer för extra tydlighet i djupbas-området.

  • Välljudande golvhögtalare med dubbla diskanter
  • Hög känslighet på 92 dB gör konstruktionen effektiv och mindre effektbegärande
  • Dubbla 5.25" mellanregister/basar i 'Bullet-proof' Kevlar
  • Mycket stabilt kabinett med dubbla extra bafflar
  • Guldpläterad bi-wire/bi-amp terminal med X-change

"Ljudbilden är relativt stor och bjuder på mycket luft. Samtidigt så möter vi testets bästa perspektivbyggare i Dynavoice, då de här högtalarna inte lämnar mycket åt fantasin för lyssnare som vill få en känsla för hur stämningen verkligen var i inspelningslokalen. Dynavoice försvinner därtill ur ljudbilden på ett sätt som jag inte trodde var möjligt hos en högtalare i den här prisklassen. Det är ren musik som kommer framför mig och inte högtalarljud!"
Hifi&Musik 

Med Definition lägger Dynavoice ribban högre än någonsin. Ljud, design och finish som passar den allra mest kräsna.


Höjd: 93 cm
Rekommenderat rum: 15-30 m2
Elementbestyckning: Dubbeldiskant, 2 x 5,25-tum

När Definition-serien konstruerades så lyssnade Dynavoice på kunderna för att kunna erbjuda precis vad de har saknat i högtalarvärlden. Resultatet har blivit en mycket exklusiv högtalare, som är lätt att placera, men även har en hög känslighet. Basreflex-röret har placerats framåt, för att du lättare ska kunna ställa högtalare precis intill väggen. Banddiskant, 'bullet-proof'-kevlar basar, x-change-terminal och målad baffel på totalt 33 mm både fram och bak är bara några av de många egenskaper hos den nya serien. Detta är helt enkelt en högtalare som passar till de mest kräsna, till ett pris som passar alla.

Diskanten
Definition är utrustad med något så ovanligt som 2 diskanter. Detta hittar man oftast inte förrän mycket långt upp i prisklasserna. De lägre frekvenserna tar softdome-diskanten hand om, men som toppdiskant har man i Definition gått ett steg längre till och med försett högtalaren med en banddiskant. Detta ger ett unikt behagligt och naturligt ljud. Frekvenskurvan går spikrakt ut vid 20 kHz, men den största skillnaden märks först när man provlyssnar högtalaren.

Basarna

För att kunna återge de lägsta frekvenserna är basarna gjorda i 'bullet-proof'-kevlar, vilket ger ett tunt, lätt och starkt membran. Detta ger en fast, djup och ren bas. Även dess 5,25-tums chassi i gjutet aluminium bidrar till ett stabilt basljud. På grund av detta får högtalaren inte bara ett bra hifi-ljud, utan dessutom hög känslighet.

X-change - Flexibel
Eftersom alla har olika ljudideal - även audiofiler - så är även Definition utrustad med en X-change-terminal. Längst upp på terminalen så hittar du 3 extra guldpläterade kontakter. Dessa används för att finjustera det kritiska mellanregisterområdet efter din egen smak. Du kan välja mellan -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB. I och med att detta området ändras, så ändras hela karaktären på högtalaren. Du slipper därmed ändra på bas/diskant-kontrollerna på förstärkaren för att få ljudet du föredrar.

Kabinettet
För att ge ett så rent och stabilt ljud som möjligt så krävs det att högtalar-kabinettet är välgjort och stumt. I Definition-serien har alla högtalare 18 mm MDF på sidorna och 15 mm MDF + ytterligare 18 mm målad baffel i både fronten och på baksidan. Inte nog med detta, det finns även 4 stycken 15 mm stagningar i lådan. Högtalaren står på en 18 mm mattsvart målad fot. Mer välbyggd låda får du leta länge efter, även i mycket högre prisklasser.

Specifikationer:


Lådkonstruktion:  1 st framåtriktat basreflexrör, 1 st bakåtriktat basreflexrör, Guldpläterad Bi-wiring terminal med X-change, Mycket stabilt kabinett med dubbla extra bafflar
Element: 1 x Band-diskant, 1 x Softdome-diskant, 2 x 5,25-tums basar i 'Bullet-proof'-kelvar
Impedans: 8 ohm
Frekvensområde: 28 - 32.000 Hz (- 3 dB)
Känslighet: 92 db
Max Effekt: 180 W
Storlek (H x B x D): 930 x 175 x 340 mm
Vikt: 17,4 kg/st
Svenska Dynavoice grundades i Falkenberg och har idag skapat sig ett aktat namn med sina påkostade och extremt konkurrenskraftiga konstruktioner, vars förträfflighet gång efter gång bevisats i flertalet tester. Främst kännetecknas Dynavoice med moderna, genomtänkta och välljudande högtalarkonstruktioner. Grundpelarna man arbetar efter är ett gediget utvecklingkunnande, en kostnadseffektiv tillverkning samt en aggressiv prissättning.

Test i Hifi & Musik nr 10 - 2008

Dynavoice Definition DF-5

"Ljudbilden är relativt stor och bjuder på mycket luft. Samtidigt så möter vi testets bästa perspektivbyggare i Dynavoice, då de här högtalarna inte lämnar mycket åt fantasin för lyssnare som vill få en känsla för hur stämningen verkligen var i inspelningslokalen. Dynavoice försvinner därtill ur ljudbilden på ett sätt som jag inte trodde var möjligt hos en högtalare i den här prisklassen. Det är ren musik som kommer framför mig och inte högtalarljud!

Prisvärdhet: 10

Specifikationer

Typ: Returexemplar
Färg: Vit
Enhet: Par

Du har nyligen tittat på

Dynavoice Definition DF-5 golvhögtalare, vitt par RETUREXEMPLAR
Med Definition lägger Dynavo...
3498 kr (4990 kr)
Köp
Info

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.