Arrco Linkplay A4 - Svart/Grå (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Arrco Linkplay A4 - Svart/Grå (Trådlös Högtalare med LINKPLAY) i gruppen Kampanj / Sommarkampanj / Portabelt ljud hos Ljudfokus.se (666LINKPLAYA4)

Arrco Linkplay A4 - Svart/Grå (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)

1790 kr / 449 kr
Du sparar 1341 kr
Artnr: 666LINKPLAYA4
0 Omdömen
Lagerstatus:
Leveranstid:
Arrco Linkplay A4 - Svart/Grå (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Arrco Linkplay A4 - Svart/Grå (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Arrco Linkplay A4 - Svart/Grå (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Arrco Linkplay A4 - Svart/Grå (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)
Arrco Linkplay A4 - Svart/Grå (Trådlös Högtalare med LINKPLAY)

Produktinformation

Arrco Linkplay A4 är en lite större multirums-högtalare som låter dig spela din favoritmusik trådlöst i valfritt rum. Med hjälp av appen till din mobil eller surfplatta kan du styra musiken enkelt till en eller flera högtalare. Fungerar perfekt ihop med Muzo Cobblestone och Doss Cloud Fox A1 för Multirums-ljud.

Arrco Linkplay A4 använder samma multirums-system(LINKPLAY) som Muzo Cobblestone som startade som ett projekt på Kickstarter av Linkplay Technology Inc. De finns nu äntligen att köpa i Sverige och gör att du kan bygga ett mycket flexibelt trådlöst musiksystem i hela ditt hus - till ett MYCKET bra pris dessutom! Flera olika högtalare med LINKPLAY-musiksystem finns redan och vi planerar att få in ännu fler produkter inom kort.

Egenskaper:
- Aktiv högtalare på 2 x 10 W + subbas på 20 W.
- Hög finish och gedigen kvalité.
- Koppla ihop med flera andra LINKPLAY-enheter för synkning av ljudet.
- Styr den med mobilen/surfplattan med gratis App för iOS eller Android.
- Strömma musiken trådlöst hemma i varje rum.
- Smidig fjärrkontroll medföljer.

Med LINKPLAY kan du strömma och styra musiken trådlöst med Muzo Player-appen från din mobiltelefon eller surfplatta. Flera olika musiktjänster stöds, bland annat Spotify Connect och TuneIn. Du kan även strömma musiken som du har på din mobiltelefon direkt till högtalaren eller använda Apple Airplay. Har du all musik hemma på datorn? Inga problem, med hjälp av DLNA kommer du även åt den lagrade musiken och kan spela upp den på valfri enhet med LINKPLAY.

Multirums-funktion
Om du har flera enheter med LINKPLAY-system i ditt hem kan du ha en i varje rum. Du styr dem lätt med samma mobiltelefon eller surfplatta och kan, om du vill, spela upp olika musikkällor i de olika rummen, eller länka ihop dem så att alla rum spelar samma musik - du väljer själv.

Bättre än Bluetooth
Eftersom det är enheten som strömmar musiken själv och strömningen inte går genom mobiltelefonen så drar den inget batteri från din mobiltelefon som strömning med Bluetooth gör. Du behöver inte heller vara orolig för att musiken ska stanna när du befinner dig långt ifrån din uppspelningsenhet och vill du åka hemifrån, så är det inga problem, resten av familjen kan fortsätta lyssna utan din mobil - de fortsätter styra från sina egna mobila enheter.

Tekniska specifikationer:
Nätverkskopplingar: Wifi 802.11b/g/n
Musikformat som stöds: MP3, WMA, AAC (AAC+), Apple lossless, ALAC, FLAC, APE, WAV.
Elementstorlek:
2 x 1 tums diskant, 2 x 2,5-tums mellanregister/bas, 4-tums subbas
Effekt: 2 x 10 Watt + 1 x 20 W
Frekvensomfång: 50 Hz - 20 kHz
SNR: 80 dB
Extra ingångar: 3.5 mm Stereo (Audio) (Obs! Endast AUX. Nätverk etc. inaktiveras.), USB och SD-kort
Strömförsörjning: 230 V / 50 Hz
Strömförbrukning i standby: Mindre än 0,5 W
Storlek: 205 mm x 357 x 122 mm
Vikt: 2,9 kg

Följer med i förpackningen:
• Arrco Linkplay A4 A1-högtalare
• Fjärrkontroll
• Strömkabel
• 3,5 mm ljudkabel
• Manual

Muzo Player-appen hittar du på Apple Appstore och Google Play:

Test i Hifi&Musik - 2016
Arrco Linkplay A4


– Prisvärd tunggung"Arrco liknar en gammal hederlig köksradio till måtten och är därmed inte helt olik Bose, om än ett par storlekar större. Måtten gör att man får plats med både vänster/höger högtalare, samt en subbas i mitten. Allt döljs bakom ett finmaskigt och något för tunt sviktande metallgaller, som ger Arrco ett rent men lite anonymt utseende. Bakom gallret sitter även en LED-display som visar vald ingång eller aktuell volym. På toppen sitter de vanligaste använda knapparna. Fjärren är liten, lättskött och greppvänlig. Genom Linkplay kan du ansluta Arrco till andra multirumenheter som delar systemet och styra dem med din smarta lur eller platta. Med DLNA kan du dessutom dela din musik från hemnätverket. Kort sagt är Arrco fullmatad med nätverksuppspelande möjligheter och dessutom aggressivt prissatt.

Ljud
Återgivningen är generöst och rejäl. Arrco fokuserar på helheten och bjuder på ett ljud med mycket hull. Mansröster får rejäl pondus och det blir en hel del bas jämfört med konkurrenter. Arrco bör placeras hyfsat öppet för att inte bli alldeles för tung och murrig. Det här är ingen detaljernas mästare, här saknas dessutom skir diskant och luftig transparens. Är du ute efter sådana egenskaper rekommenderas något annat alternativ. Är du däremot ute efter en högtalare som fyller även ett större kök till ett överkomligt pris, så är Arrco en helrätt pris/prestandakompromiss."

Specifikationer

Typ:Single-stereo
Funktioner:Nätverksstreaming
Färg:Svart
Enhet:Styck

Du har nyligen tittat på

Produkter relaterad till din historik

Snabba leveranser

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 2500kr.
(gäller ej leverans med pall)

Vi har nöjda kunder

Vårt mål är att sätta ett leende på läpparna och välljud i öronen på alla våra kunder. Vi nöjer oss bara med nöjda kunder!  

Vi kan det vi säljer

Vi har varit i branschen i över 30 år, och vårt mål har alltid varit bättre ljud för mindre pengar.